biszat 5 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 http://gry.interia.pl/newsy/news-gta-v-zdetronizowane-call-of-duty-ghosts-najwieksza-premiera,nId,1054395 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Ja pier.dole. Ludzie to totalnie debile. Przeszedłem dwie misje i jest mega słabo, gra jest BRZYDKA w ch.uj, totalny rzyg. Nie wiem czy nawet będę w to grał. P.S News wprowadza w błąd, bo to kasa z gier dostarczonych do sklepów, a nie sprzedana graczom jak przy GTA V. Edytowane 6 listopada 2013 przez suteq Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Przy BF4 i Killzonie ktoś będzie chciał ogrywać CODa ? Wiesz, mowimy tu o amebach umyslowych pokroju USA i niewyzytych internetowych napinaczy takze nie zdziwilbym sie jakby CoD sprzedal sie lepiej niz BF i KZ razem wziete. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 W tym temacie mało osób się udziela a COD się sprzedaje lepiej niż BF,wychodzi na to że to faktycznie w większości nieświadome nastki 1 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) albo graja zamiast udzielac sie w tematach o grach ktorych najwyrazniej nie lubia Edytowane 6 listopada 2013 przez firana140 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 gra ukonczona, zdecydowanie nie polecam. Multi niemal identyczne, nawet niektóre levele sa zywcem wyciagniete z MW2. Singiel zas miejscami to kopiuj wklej. Nie chce spoilerowac, ale nawet koniec zerznęli z poprzedniego MW. Ogolnie wspolczuje ludziom, którzy wydali na to 170/260 zl. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 On jedzie na verbatimach, hello. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Sam lecisz na Verbatimach. Dzieki bogu nie kupiłem, jutro konsola leci do nowego wlasciciela, czekam na premiere PS4, tam dopiero będzie beka jak ktoś CODa wezmie Edytowane 6 listopada 2013 przez easye Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Ja jestem bodajże w 10 misji i gra się troszkę rozkręciła, aczkolwiek nadal jest to poniżej oczekiwań. Przede wszystkim wkurza mnie ta żałosna historia, ona nawet nie zachęca aby ją śledzić. W trylogii MW miałeś chociaż klimatyczne misje(Prypeć), fajnych bohaterów, zaje.biste twisty(Ghost), a tutaj fabuła gówniana, bohaterowie nijacy, pies, który pojawia się w 3 misjach i jest średni. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 i do tego wszytsko już widziales w poprzednich częściach. Ta gra nie wywołuje zadnych uczuc podczas przechodzenia. Ukonczylem ja na sile, pograłbym pewnie jeszcze ze 3-4 razy w multi i całkowicie o niej zapomnial. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2013 Autor Opublikowano 7 listopada 2013 Easye, grę pożyczyłeś czy skąd masz ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 albo graja zamiast udzielac sie w tematach o grach ktorych najwyrazniej nie lubia Ale że gier nie lubią czy tych tematów?Bo nie skumałem. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 gra ukonczona, zdecydowanie nie polecam. Multi niemal identyczne, nawet niektóre levele sa zywcem wyciagniete z MW2. Singiel zas miejscami to kopiuj wklej. Nie chce spoilerowac, ale nawet koniec zerznęli z poprzedniego MW. Ogolnie wspolczuje ludziom, którzy wydali na to 170/260 zl. Z całym szacunkiem stary, ale piszesz głupoty utrzymując, że MW2 i Ghosts są niemal identyczne w multi ( wiadomo...singiel nikogo) .Te dwa multiplayery różnią się od siebie bardzo istotnie. Proszę zatem,abyś nie wprowadzał czytelników tego forum w błąd. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 pewnie masz racje, bardziej porownywalem do BO2, w multi zas chodzilo mi o mapy, które sa mega podobne. No i z całym szacunkiem, ale jak ktoś nagral się w BO2, MW3 itp., i nagle dostanie to, to możliwość wychylana, skakanie przez murki i pies to wciąż za mało innowacji, by pisać ze tryb wieloosobowy jest zupełnie inny !. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Skakanie przez murki,czekaj,czekaj gdzie to było Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 gra ukonczona, zdecydowanie nie polecam. Multi niemal identyczne, nawet niektóre levele sa zywcem wyciagniete z MW2. Singiel zas miejscami to kopiuj wklej. Nie chce spoilerowac, ale nawet koniec zerznęli z poprzedniego MW. Ogolnie wspolczuje ludziom, którzy wydali na to 170/260 zl. Z całym szacunkiem stary, ale piszesz głupoty utrzymując, że MW2 i Ghosts są niemal identyczne w multi ( wiadomo...singiel nikogo) .Te dwa multiplayery różnią się od siebie bardzo istotnie. Proszę zatem,abyś nie wprowadzał czytelników tego forum w błąd. A tobie co za różnica? To samo (pipi) sprzed 3 lat by zawinęli w papierek to od razu byś poleciał do sklepu. Nieważne czy wychylanie zza ścian (pipi)li i czy lag comensation nadal istnieje. o boże pojechali po kał of djuti STRASZNE 2 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 albo graja zamiast udzielac sie w tematach o grach ktorych najwyrazniej nie lubiaAle że gier nie lubią czy tych tematów?Bo nie skumałem. nie udawaj greka (litwina?), dobrze wiesz o co chodzi co roku ta sama spiewka, tematy o cod wypelnione po brzegi ludzmi ktorzy nawet w te gre nie graja jak mi sie MW3 nie spodobalo to je sprzedalem po miesiacu, to nie jedyna gra na rynku i nikt nikogo nie zmusza do grania Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Aby ta gra na nowo mnie wciągneła w multi tak jak czwórka 6 lat temu, potrzebny jest nowy silnik i nowa generacja. Za rok być może... Teraz nasrali tych perków, broni, gadżetów, customizacji i punktacji że nie idzie się połapać. Teraz można pograć, ale nie ma mowy a zajawce jak w przypadku MW, MW2, czy nawet Black Ops, No bo ileż można grać wiecznie w to samo... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 pewnie masz racje, bardziej porownywalem do BO2, w multi zas chodzilo mi o mapy, które sa mega podobne. !. Stary,bardzo mi przykro, ale znów przywaliłeś jak kulą w płot i brniesz dalej w zaparte licząc chyba na to, że wszyscy przejdą nad tym do porządku dziennego i nie skomentują tych oczywistych bredni. Jedźmy zatem po konkretach. Która wg Ciebie mapa w MW2 jest podobna do swojego odpowiednika w Ghosts i w czym? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) stary, ja nie jestem fanem CODa, który lupal w te gry miesiącami, żeby jeszcze pamietac nazwy map z poprzednich części. Pisze o swoich odczuciach, jak dla Ciebie wszytsko jest brand new i warto za ta gre dac 260 to masz do tego prawo! Ja odpalając potyczki na takim Freight, Octane mam wrazenie, ze miejscami te mapy zostały przeniesione z poprzednich części, a niektóre ich fragmenty przypominaly mi dokładnie to co wcześniej widziałem w falach MW np. Dla mnie ta seria powinna dostać mocno po (pipi)e, tez zawsze lubiłem CODa, ale to co zrobili w BO2 i tytaj to szczyt lenistwa. Jak ta gra ma się rozwijać, skoro i tak najbardziej zagorzali fani ja kupuja i jeszcze doszukują się na sile mega zmian w gameplayu. Jeszcze mi napisz, ze Singiel jest rewalcyjny, bo w zadnej grze nie ma trzęsienia ziemi na taka skale Dlatego nie hejtujac polecam wstrzmac się z zakupem i nie wydawac więcej niż 60 zl z secondhandu. Tyle. Edytowane 7 listopada 2013 przez easye Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 albo graja zamiast udzielac sie w tematach o grach ktorych najwyrazniej nie lubiaAle że gier nie lubią czy tych tematów?Bo nie skumałem. nie udawaj greka (litwina?), dobrze wiesz o co chodzi co roku ta sama spiewka, tematy o cod wypelnione po brzegi ludzmi ktorzy nawet w te gre nie graja jak mi sie MW3 nie spodobalo to je sprzedalem po miesiacu, to nie jedyna gra na rynku i nikt nikogo nie zmusza do grania To pisz po Polsku,chyba że masz tam ukryte przesłanie i dlatego nie zrozumiałem przesłania.Szczytem nadinterpretacji jest domniemywać że nie lubię COD,gdyż moje korzenie online się od tej serii wywodzą,no i nie napisałem nic by wyjść na hejtera tej serii,bo nabijanie się z wad serii to nie hejtowanie. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 z 18 ? ale niektóre mega szybko się przechodzi na Normalu. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Aby ta gra na nowo mnie wciągneła w multi tak jak czwórka 6 lat temu, potrzebny jest nowy silnik i nowa generacja. Za rok być może... Ten stary silnik w CoDzie jest zarówno błogosławieństwem jak i przekleństwem gry. Sporo osób nie kupi póki nie będzie lepsza grafika, ale z drugiej strony dzięki niemu gra ma taką a nie inną mechanikę. Silnik w CoD jest jak Kaczyński w PiS - normalni nie zagłosują na tą partię póki on tam jest, a beton przestanie popierać PiS jak on odejdzie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi