tomci23 55 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Ja też biorę Ghosta na premierę Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 najlepszy w tej grze jest kawałek Eminema dołączony do kolekcjonerki. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Kto planuje w to grać na ps4 po premierze ? Pytam się bo jak dorwę ps4 to myślę nad codem w multi ale nie wiem czy będzie z kim grać. Gram codziennie po minimum 2 godziny na PS3 nie zamierzam tego zmienić po przesiadce na PS4, na serwerach jest sporo polaków. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 26 listopada 2013 Opublikowano 26 listopada 2013 Xymek dodaj mnie do znajomych id: PRQc pogramy (PS3) masz Headset? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 kupiłem ghosta w MM na ps4 na pudełku piszę że gra jest PL ale w menu jest po ANG i nie ma opcji zmiany na PL ktoś się spotkał z takim czymś ? Cytuj
PeSoN 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Tomci ja mam to samo. nigdzie nie ma opcji zmiany jezyka napisow na polski... Cytuj
egonszef 2 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Jakie studio jest odpowiedzialne za multi, pytam bo w każdej części feeling z rozgrywki jest z lekka odmienny. Treyrach czy Infinity ogarniali temat? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Raven Software odpowiadal za multi. Tylko nie wiem w jakim stopniu,czy cale multi robili czy tylko jakis % Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 (edytowane) kupiłem ghosta w MM na ps4 na pudełku piszę że gra jest PL ale w menu jest po ANG i nie ma opcji zmiany na PL ktoś się spotkał z takim czymś ?Brak zgodności towaru z opisem bodaj 14 dni na wymianę/zwrot...Chociaż z drugiej strony to bundle... Edytowane 5 grudnia 2013 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 kupiłem ghosta w MM na ps4 na pudełku piszę że gra jest PL ale w menu jest po ANG i nie ma opcji zmiany na PL ktoś się spotkał z takim czymś ? Kupiliście najnowsza odsłonę Call of Duty w polskiej dystrybucji na PlayStation 4 i dziwi Was, że w grze nie ma nawet polskich napisów? Wszystko wskazuje na to, że jest to dość kłopotliwa pomyłka. Na szczęście dystrybutor zna problem i prosi o kontakt.W dziale pomocy na stronie Lem.com.pl możecie znaleźć następującą wiadomość: Dostaliśmy informacje że w fazie produkcyjnej zostały pomylone wersję językowe, na dzień dzisiejszy wspólnie z wydawcą pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Bardzo przepraszamy za zaistniała sytuacje i prosimy o zgłaszanie tego problemu do naszego Centrum pomocy. Zainteresowane osoby odsyłamy pod ten odnośnik. W tej sytuacji gracze otrzymali pudełko z zapewnieniem o polskiej wersji językowej, ale niestety gra działa wyłącznie po angielsku. Nie wiemy w jaki sposób LEM wynagrodzi graczom ten błąd, ale postaramy się informować Was na bieżąco. Spotkaliście się z tym problemem? http://www.ppe.pl/news-25639-problem_z_polska_wersja_jezykowa_w_call_of_duty__ghosts_na_playstation_4.html Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 LEM zna problem.Po wysłaniu @ z skanem paragonu dostałem kod na pobranie COD Ghost z psn w wersji PL Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Chętnie popykam na PS4 z wami. Mój PSN ID: bojan_zaw Cytuj
Gwiazdka86 5 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 kurde ma moze ktos skan dowodu zakupu ? i woli grać w wersję angielską ? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Wersja na ps4 ma spliscreen z funkcją grania online z innymi graczami ? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 jakiś czas temu odbiło mi i sprzedałem Battlefielda 4 i zamieniłem go na ghosts (PS3) pograłem 1h w kampani (nie da sie patrzeć już na ten silnik , zważając ze to gra z 2013r) Kupiłem jedynie dla multi i jest dużo słabsze od MW2, BO, MW3, a nawet BOII i to duzo słabsze. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 (edytowane) Wersja na ps4 ma spliscreen z funkcją grania online z innymi graczami ? Jeśli chodzi ci o ten splitscreen, gdzie masz ziomka obok i chcesz z nim pograć na multi to odpowiedź brzmi: tak. Jedyne co, to gość musi się zalogować na swoje konto PSN lub założyć nowe. Nie ma tak, jak np. w MW3, że masz nick i nick(1). Edytowane 17 grudnia 2013 przez Bojan_Zaw 1 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) jakiś czas temu odbiło mi i sprzedałem Battlefielda 4 i zamieniłem go na ghosts (PS3) pograłem 1h w kampani (nie da sie patrzeć już na ten silnik , zważając ze to gra z 2013r) Kupiłem jedynie dla multi i jest dużo słabsze od MW2, BO, MW3, a nawet BOII i to duzo słabsze. Jak patrze na gameplay'e z Call of Duty: Ghost to nie mam pojęcia co ludzie robią jeszcze przy tej grze. Battlefield 4 ją przebija w każdym aspekcie. COD nawet na PS4 wygląda jak gra z 2005 roku. Mam wrażenie, że grają w to ludzie, którzy nie spróbowali Battlefielda. Edytowane 20 grudnia 2013 przez Drantzell Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 ja gram w coda ghosts na ps4, mam tez b4 tyle że na pc, pozwole sobie porównać obie gry, imo w tym roku cod vs b4 wygrywa cod, ma lepszego IMO singla no i multi które sie nie (pipi) non stop, cod ma sprawdzoną formułę stąd popularność no i gra idealna dla niedzielnych graczy, b4 taki nie jest i odstawiłem go dla cod-a w tym roku, połatają b4 to dopiero będe grał, tak to szkoda czasu i nerwów. wiadomo graficznie to inna liga, ale i tak imo ghosts są lepsze od krapiastego black ops 2. nadal czekam na coś co przebije misje snajperów z cod 4 mw [*] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 nadal czekam na coś co przebije misje snajperów z cod 4 mw [*] Ja też. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Błędów nad którymi pracuje producent nie zaliczał bym w ogóle do ogólnej oceny gry. Duża część jest już załatana i błąd wyskoczy może raz na 5h. Ja w Call of Duty grałem do póki nie zobaczyłem Battlefielda Bad Company 2. Od tego czasu nie mogę patrzyć na COD'a, który nic się nie zmienia. Już wizualnie odrzuca. Postacie biegają jak kukły, mapy wyglądają sztywnie jakby były odlane z jednej formy, broń strzela jak zabawki i grafika, która bardziej by przystawała do amatorskiego Counter Strike'a niż najlepiej sprzedającego się shootera. Singla nie oceniam. Nie ma sensu oceniać gier multiplayer'owych po kampaniach dla jednego gracza. Natomiast multiplayer COD:G porównaniu do BF4 na PS4 jest okrojony i wręcz śmieszny. Multiplayer Battlefield jest przy COD'zie epicki. Mam wrażenie że tą grę robią starzy ludzie, którym się już dawno nie chce robić niczego nowego, a firma nie chce ich zwalniać, bo mają jeszcze 3 lata do emerytury. 1 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 wiadomo że hajs sie liczy, a cody co roku to chyba jakaś forma absurdalnego zakładu w postaci "jak długo uda nam sie sprzedać grę w najmniejszym nakładzie pracy" dajcie dubstep i fajerwerki samo sie sprzeda, aby było 60 klatek i karabinki by się faj "szczelało". zdaje sobie z tego sprawę. ale mimo to wolę formułe coda od b4 mimo że w b3 spędziłem kupe czasu. kwestia gustu, niestety jestem już casualem, jak odpale gierkę na 30 min wciągu dnia to sukces u mnie, musiałem odpuścić sobie takie tytuły jak dark souls mimo że uwielbiam takie klimaty, cod spełnia kryteria "30 minut dziennie" gra mało zza obowiązująca do b4 trzeba przysiąść i jest motyw "jeszcze jeden mecz więcej" no i to uczucie gdy 7/10 meczy wypyerdoli ci błąd przy podliczaniu punktów i dostajesz fige z makiem. w codzie tego nie ma, jeden mecz i wszystko śmiga aż miło. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) Zbieram ekipę do przejścia trybu exctinction, ewentualnie porobienia trofeów. PSN ID: OptimumOptimoHeadset oczywiście koniecznie obowiązkowy no i byłoby miło, gdybyście ogarniali co się dzieje jednak Edytowane 22 grudnia 2013 przez terror Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 (edytowane) no ja chętnie bo mam w extinction już duży lvl. PSN id pod obrazkiem Co do rozmowy to dla mnie cod z bf4 wygrywa przy małej ilości czasu. Dziś na przykład miałem 30 min na granie przed snem i sobie CoD'a zapuściłem aby postrzelać w multi. W BF4 może bym zdołał się do meczu dołączyć i może bym coś tam zagrał a w cod 3 mecze rozegrałem w jednym poległem po całości w innym miałem więcej zabójstw niż zgonów a w 3 znów tak sobie. CoD to szybka odstresowująca sieczka a bf4 to gra w której bez drużyny nic nie zrobisz. A ekipa np tu z forum to w większości hardkory co grają przy jednej sesji po 3-4 h a ja na to czasu nie mam. O 22 mam ciszę nocną bo mi kobieta do pracy na 6 rano idzie. Niestety mam małe mieszkanie i nie schowam się na tyle aby móc przez headset rozmawiać a w bf4 bez tego ani rusz:) Dodatkowo w CoD'a mogę grać na razie bez dodatków a do BF4 już jakieś dodatki wyszły a nie chce mi się kasy bulić. Edytowane 23 grudnia 2013 przez blantman Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Większość tych milionów ludzi kupuje CoD-a dla singla, bo to jest seria uwielbiana przez casuali. Sam zawsze wyciskam maksa z kampanii singlowej, w szczególności ta z Black Ops jest świetna. Szukam chętnych do grania w tryby z obcymi, oczywiście na Xboxie 360. /msg InsejnPL Cytuj
Janush 224 Opublikowano 24 grudnia 2013 Autor Opublikowano 24 grudnia 2013 Czy ja wiem. Mnóstwo ludzi nawet nie odpala singla tylko włącza multi i gra w niego do premiery następnej części. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi