Skocz do zawartości

Call Of Duty: Ghosts

Janush

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

w multi to lagi raczej, w animacji nie widziałem kwasów

Opublikowano

Dostalem ta gierke na swieta na ps4 i takiej (pipi)ozy nie widzialem juz dawno.

Jest to wrecz najgorszy call of duty jaki gralem.No za(pipi)iscie paskudny,czy oni wykorzystali chociaz 50% mocy ps4? Animacje to istna kaszana z gier f2p.Postac zapieryala jak uposledzona z tym karabinem.

Serwery dedykowane w (pipi)e chyba,lagi jak zawsze,kill cam pokazuje,ci ze grasz w inna gre i nawet nie strzelales.Na ps4 przy tej kaszanie potrafia spadac fpsy,to juz jest kompletnie nie do pomyslenia.Nie za czesto,ale sa momenty w ktorych nic sie nie dzieje i spada fps,wiec brawa dla downow pracujacym przy tym gownie.Obnizyli poziom hp,teraz sie ginie jak na HC moim zdaniem.Czyli ludzie potrafia kampic  w jednym mmiejscu i napierdzielac R2,bo aim assist jest tak duzy.

Jak sie wspomni o mapach to ma sie lzy w oczach.Oczywiscie musza byc jakies poyebane killstriki,no bo jak inaczej.Wypierdzialsz typowi tyle srutu przybiega pies i cie zabija.Kolo w jakims armorze z betonu kosy wbija i zapierdziela jak sprniter.

Jak lubilem sobie postrzelac w BO2,MW3,WAW,MW to to (pipi),stwo przechodzi wszytsko.

Gość Orzeszek
Opublikowano

nie wiem imo jedna z lepszych części codów

imo

mw4>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bo,mw2, ghosts>>>>>>>>bo2,mw3

Opublikowano (edytowane)

Pytanie do tych co przeszli grę. Warto brać ghosta (PS4)  jesli MW1 i MW3 bardzo mi się podobało, MW2 i BO takie sobie a BO2 nigdy mnie nie wciągnęło żeby przejśc całe? do której częśći jest najbardizej podobne?

Edytowane przez Suboshi
Gość Orzeszek
Opublikowano

Pytanie do tych co przeszli grę. Warto brać ghosta (PS4)  jesli MW1 i MW3 bardzo mi się podobało, MW2 i BO takie sobie a BO2 nigdy mnie nie wciągnęło żeby przejśc całe? do kturej częśći jest najbardizej podobne?

oł fak.

może inaczej, cod jak cod, jak chcesz wydac ponad 200zł za gre na 5h w singlu i średnim multi (i tak teraz najlepszym imo chyba na ps4 w porównaniu z zabugowanym b4 i martwym killzonem) najblizej to chyba do mw2 do rozgrywki, mamy kosmos, pościgi, zawalającą sie mapę, ciche misje, wybuchy, to co zwykle. a patent z psem to taki bajer którego mogło by nie być.

Opublikowano (edytowane)

Mam do wykorzystania bon na 50e w sklepie więc wpadłem na pomysł żeby kupić ghosta przejść w wolny weekend i po niedzieli zamienić może nawet bez dopłąty na nową zelde 3ds. Po prostu w niekturych częściach cod czegoś mi brakuje, nie ma takiej przyjemności ze strzelania i nie wciaga mnie tak jak np mw3 które zaliczyłem w dwa wieczory i bardzo mi się podobało , a np BO przechodziłem rok , a BO 2 przeszedłem połowe i raczej już nie wruce.

EDIT: Na edycjach od IW jeszcze się nie zawiodłem jesli chodzi o gameplay więc biore . Dzięki

Edytowane przez Suboshi
Gość Orzeszek
Opublikowano

da sie, w wersji na ps4 wysyłasz zdjęcie paragonu i gry z polskiej dystrybucji, wysyłają ci kod do pss na pełną polską wersję.

Gość Orzeszek
Opublikowano

No tez mnie dziwi, że zamiast załatać gre paczem to dają praktycznie "drugą gre" gratis.

Gość Orzeszek
Opublikowano

no na easy strzeli w 5h na veteranie były 3 takie punkty newralgiczne, ale była to kwestia checkpointów. veteran to takie 8-10h grania.

Opublikowano

Veteran to jedyny słuszny poziom trudności dla CoD, inne to jest śmiech na sali i jakie to nudne musi być. Obecny Veteran to taki Normal+ z czasów gier początku generacji i czasów PS2. Kampania na Veteranie ok. 8-9 godzin. Trochę słabsza niż zawsze. Ta z jedynki Black Ops jest dalej niedoścignionym wzorem, zaraz za nią ta z CoD 4: Modern Warfare :)

• Plusik 1