Skocz do zawartości

Call Of Duty: Ghosts

Featured Replies

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 436
  • Wyświetleń 80,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ---

• Ponoć wypłynął scenariusz. Fabuła prezentuje się mniej więcej tak  

• Zaskakująco dobrze to wygląda. Faktycznie dopiero teraz, po zobaczeniu prawdziwego gameplay'u da się zauważyć ogromy postęp w grafice. Do tego bardziej otwarta struktura poziomów oraz przeciwnicy prób

Opublikowano

Gra obecnie jest w promocja na ps store, stąd moje pytanie, czy jest warta ogrania? Jakoś mnie ten tytuł ominął i nie wiem jak to będzie wracać do gry z 2014 roku?

Opublikowano

Typowe Call of Duty w stylu klasycznych Modern Warfare, takie DLC do MW tylko zdecydowanie gorsze, przede wszystkim nieangażujące fabularnie i kalkujące wiele z serii MW.

Opublikowano

80 zł kosztowało więc bólu nie ma. Gorzej jakbym miał ponad 200 zł wydawać. Ciekawe tylko czy znajdę kogoś online, bo widzę że 2 pucharki są do zdobycia w tym trybie. Postanowiłem sobie, że zrobie calaki w każdym Codzie.

Opublikowano

Calak to 100%,  a do tego potrzebujesz wielu godzin, spędzonych w dużo za drogich DLC.

Dwa pucharki to są w podstawce do platyny najwyżej.

Opublikowano

Pograć można. Typowe "sinematik ekspirjens" z fabułą jak w tanim filmie akcji gdzie siła złego atakuje USA. To jeszcze ujdzie, bo jest motywacją do strzelania, ale zachowanie broni bez odrzutu już nie przeszłoby w obecnej generacji. Nie dziwię się, że na tamtym gameplayu bronie strzelające serią były popularne:reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Plugawy napisał:

Pamiętam, że dałem 30zł za wersje na ps3 i to bylo za dużo za tę żenadę Xd

Ja grałem na PC i jednak wizualia podbiły wtedy grywalność, nie dziwię się, że na PS3 odbiór dużo słabszy. Niby ta sama gra, ale często tak jest ze średniakami.

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

Calak to 100%,  a do tego potrzebujesz wielu godzin, spędzonych w dużo za drogich DLC.

Dwa pucharki to są w podstawce do platyny najwyżej.

Myślałem że jak gold to ze wszystkimi dodatkami. Najwyżej zrobię tylko podstawkę.