Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ktoś chętny na trofea trybu Wyginięcie, w CoD: Ghosts? Platforma PS4. https://psnprofiles.com/session/249910-call-of-duty-ghosts
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Gra obecnie jest w promocja na ps store, stąd moje pytanie, czy jest warta ogrania? Jakoś mnie ten tytuł ominął i nie wiem jak to będzie wracać do gry z 2014 roku?
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Typowe Call of Duty w stylu klasycznych Modern Warfare, takie DLC do MW tylko zdecydowanie gorsze, przede wszystkim nieangażujące fabularnie i kalkujące wiele z serii MW.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Akurat w MW kampanie były dość fajne, dobra obada się za tą cenę. Dzięki.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 80 zł kosztowało więc bólu nie ma. Gorzej jakbym miał ponad 200 zł wydawać. Ciekawe tylko czy znajdę kogoś online, bo widzę że 2 pucharki są do zdobycia w tym trybie. Postanowiłem sobie, że zrobie calaki w każdym Codzie.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Calak to 100%, a do tego potrzebujesz wielu godzin, spędzonych w dużo za drogich DLC. Dwa pucharki to są w podstawce do platyny najwyżej.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Pamiętam, że dałem 30zł za wersje na ps3 i to bylo za dużo za tę żenadę Xd
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Pograć można. Typowe "sinematik ekspirjens" z fabułą jak w tanim filmie akcji gdzie siła złego atakuje USA. To jeszcze ujdzie, bo jest motywacją do strzelania, ale zachowanie broni bez odrzutu już nie przeszłoby w obecnej generacji. Nie dziwię się, że na tamtym gameplayu bronie strzelające serią były popularne
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Godzinę temu, Plugawy napisał: Pamiętam, że dałem 30zł za wersje na ps3 i to bylo za dużo za tę żenadę Xd Ja grałem na PC i jednak wizualia podbiły wtedy grywalność, nie dziwię się, że na PS3 odbiór dużo słabszy. Niby ta sama gra, ale często tak jest ze średniakami.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 2 godziny temu, Wredny napisał: Calak to 100%, a do tego potrzebujesz wielu godzin, spędzonych w dużo za drogich DLC. Dwa pucharki to są w podstawce do platyny najwyżej. Myślałem że jak gold to ze wszystkimi dodatkami. Najwyżej zrobię tylko podstawkę.