biszat 5 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Dziwicie sie ze ludzie sie nie wypowaidaja w tym temacie inaczej niz hate ( przynajmniej wieszosc ) . A po co maja sie wypowiadac skoro ta gre hejtuja ludzie ktorzy nawet nie sa fanami serii tylko ogrywaja gre od czasu do czasu . Jak widze przyrownanie multi do BO2 to mnie to boli , bo dla mnie multi w BO2 bylo najgorsze ze wszystkich czesci ( nawet WaW byl lepszy ) Natomiast nie bede wdawal sie w szczegoly singla , bo go mam w (pipi)e . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 WaW mi się podobał,na dwóch mapach był nawet czołg Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Dziwicie sie ze ludzie sie nie wypowaidaja w tym temacie inaczej niz hate ( przynajmniej wieszosc ) . A po co maja sie wypowiadac skoro ta gre hejtuja ludzie ktorzy nawet nie sa fanami serii tylko ogrywaja gre od czasu do czasu . Jak widze przyrownanie multi do BO2 to mnie to boli , bo dla mnie multi w BO2 bylo najgorsze ze wszystkich czesci ( nawet WaW byl lepszy ) Natomiast nie bede wdawal sie w szczegoly singla , bo go mam w (pipi)e . Mi tam singiel w każdej części się podobał. Takie typowe kino akcji które lubię Cytuj
biszat 5 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 WaW mi się podobał,na dwóch mapach był nawet czołg No i mozna bylo z flamethrowerem wejsc do bunkra Dziwicie sie ze ludzie sie nie wypowaidaja w tym temacie inaczej niz hate ( przynajmniej wieszosc ) . A po co maja sie wypowiadac skoro ta gre hejtuja ludzie ktorzy nawet nie sa fanami serii tylko ogrywaja gre od czasu do czasu . Jak widze przyrownanie multi do BO2 to mnie to boli , bo dla mnie multi w BO2 bylo najgorsze ze wszystkich czesci ( nawet WaW byl lepszy ) Natomiast nie bede wdawal sie w szczegoly singla , bo go mam w (pipi)e . Mi tam singiel w każdej części się podobał. Takie typowe kino akcji które lubię Nie mowie ze nie , natomiast CoD nigdy mnie historia na przyciagnal ( w przeciwienstwie do np Halo ) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Szkoda ze w kolejnych częściach olali urywanie części ciała,to dodaje ciężaru rozgrywce. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 pytanie do osób które grają w multi- multi lepsze niż w mw3 i bo2 ? Cytuj
biszat 5 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 PRQc - nie wime czy to dobre mijsce na takie pytania zaraz Cie zjada zebys nie kupowal , poszukal na YT filmikow wszystkich prosow itd . Ja odpowiem - na bank lepsze niz BO2 co do MW3 to szczebelek lepiej Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 W nocy skończyłem singla. Powiem, że bawiłem się całkiem dobrze, nawet bardzo. Szczególnie od połowy singiel się rozkręca i idą takie akcje, że chyba nigdzie tego nie było. Poza tym widać, że parę rzeczy jest podobnych w poprzednich częściach(chociażby tutaj też sterujemy helką jak w BO1 bodajże), ale jest to fajne urozmaicenie gameplayu. Mimo hejtów, mimo chu.jowej grafiki (chociaż dwa momenty zrobiły na mnie wrażenie: dno oceanu, które było hejtowane przez rybki, ale kurde w niektórych miejscach wygląda naprawdę super, powiedziałbym, że lepiej jak w GTA V, a druga to moment gdy idziemy w nocy, widzimy światło przed nami i roślinność i całość fajnie faluje pod wpływem wiatru) to jest jednak dobry rollercoaster, tego oczekiwałem i to dostałem. Sam singiel jeśli chodzi o fun, akcję, dynamizm, niestworzone rzeczy i to co wyrabia się na ekranie dostaje ode mnie 8. Ocena nie uwzględnia grafiki i innych elementów technicznych tylko to co wypisałem. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Na PC jak widać też na razie jest Current Players Peak Today Game 432,598 513,296 Dota 2 40,511 54,621 Team Fortress 2 29,656 59,905 Football Manager 2014 23,460 46,592 Counter-Strike: Global Offensive 19,768 35,314 Counter-Strike 18,675 33,315 Sid Meier's Civilization V 15,096 35,365 Call of Duty: Ghosts - Multiplayer 14,994 25,844 Counter-Strike: Source Edytowane 8 listopada 2013 przez Bartg Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 (edytowane) pewnie masz racje, bardziej porownywalem do BO2, w multi zas chodzilo mi o mapy, które sa mega podobne. !. Stary,bardzo mi przykro, ale znów przywaliłeś jak kulą w płot i brniesz dalej w zaparte licząc chyba na to, że wszyscy przejdą nad tym do porządku dziennego i nie skomentują tych oczywistych bredni. Jedźmy zatem po konkretach. Która wg Ciebie mapa w MW2 jest podobna do swojego odpowiednika w Ghosts i w czym? Nope, dziwi mnie ze fan, który spedzil znacznie więcej pewnie h w multi niż ja nie widzi podobienst niektórych map. Wypisalem je na poprzedniej stronie, tutaj masz film jednego z fanow. Nawet te, które graficznie mało przypominają swoje odpowiedniki z poprzednich części sa tak naprawdę ta sama wariacja. http://www.youtube.com/watch?v=Kq-z10w2FRw#t=25 Edytowane 10 listopada 2013 przez easye Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Zaraz ci zarzuci, że to kopiuj-wklej nie z MW2 tylko z MW3 ergo nadal bzdurzysz! Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 (edytowane) tak jak pislaem, nie poswiecam wiele godzin na CODa nigdy, grając w singlu, pykając w multi zas miałem wrazenie ze już gdzies widziałem ten układ, ta czesc mapy, ta misje itp., to ze nie podam dokładnie nazw mapy i części to inna sprawa. W ilu częściach już chowaliśmy się w trawie na cm od naszych przeciwnikow, gdy Ci szli ze swoim oddzialem ? Tutaj co 10 minut ma się takie wrazenie. Podziwiam ludzi, którzy lyna ta gre na Next Genach... Edytowane 10 listopada 2013 przez easye Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) Zaraz ci zarzuci, że to kopiuj-wklej nie z MW2 tylko z MW3 ergo nadal bzdurzysz! XDDD Edytowane 11 listopada 2013 przez _Be_ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Ale przecież w poprzednich częściach też była afera że budynki są kopiowane z poprzednich części i wklejane do następnej. Chwila szumu i znów mamy rekordy sprzedaży. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 no pograłem trochę w singla u kumpla, i faktycznie, dvpy nie urywa. co prawda kilka ciekawych momentów jest (jak w każdym codzie), ale nie ma mowy o takiej zajawce jak atomówka z MW1, czy poziom w Czarnobylu albo chociaż misje w których sterowaliśmy tym Ramirezem, razem z Dunnem i Foleyem - mega mi się one podobały, dla mnie lepsze niż te podstawowe misje popychające fabułę w przód, bo to były wiadomo takie zapychacze byle więcej misji. IMO były genialne, głównie ze względu na klimat - to zniszczone USA, wszędzie ciemnopomarańczowe barwy, strzały, albo spadające meteoryty (?). świetne Cytuj
stringer 1 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Da się wychylac w multi? Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 podchodzisz do krawedzi sciany i l1 Cytuj
Boomcio 4 072 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 kurde,pograł bym w to chce ktoś gta 5 za to ? Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 :D http://i.imgur.com/JTnXMGY.jpg Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Zaraz ci zarzuci, że to kopiuj-wklej nie z MW2 tylko z MW3 ergo nadal bzdurzysz! XDDD Te zarzuty sa dosc zabawne i zglaszaja je ludzie ktorzy nie graja w multi albo nie sledza community. To calkiem normalna praktyka ze w nastepnej czesci wykorzystuje sie layouty najpopularniejszych map po to zeby fani gry byli zadowoleni, zeby nie szukac daleko Counter Strike od lat jedzie na tych samych layoutach a dodatkowe mapy do Black Ops 2 wykorzystywaly layouty tych z Black Ops bo tak chcieli fani. Edytowane 18 listopada 2013 przez Xymek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Kto planuje w to grać na ps4 po premierze ? Pytam się bo jak dorwę ps4 to myślę nad codem w multi ale nie wiem czy będzie z kim grać. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Ja mam zamiar zakupić, jak wreszcie sprzedam tego nowego Batmana xD Jeszcze terror z forumka ma grać, także ktoś tam się znajdzie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Ilona notorycznie się zagrywa,pamiętam jak razem w COD4 graliśmy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi