Skocz do zawartości

Call Of Duty: Ghosts

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe nad czym pracuje Sledgehammer jak nie pomagają IW tym razem.

• Odpowiedzi 436
  • Wyświetleń 81,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ---

• Ponoć wypłynął scenariusz. Fabuła prezentuje się mniej więcej tak  

• Zaskakująco dobrze to wygląda. Faktycznie dopiero teraz, po zobaczeniu prawdziwego gameplay'u da się zauważyć ogromy postęp w grafice. Do tego bardziej otwarta struktura poziomów oraz przeciwnicy prób

Opublikowano

Oni też robią Call of Duty.

227ve3e.jpg

Więc może będą dwa CoD'y w tym samym roku, lub teraz Treyarch i IW będą miały 3 lata na robienie swojej wersji jeśli Sledgehammer będzie samodzielnie tworzyć CoD.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Sledgehammer pracowało razem z Infinity Ward przy MW3, więc prawdopodobnie taka sama fuzja ma miejsce teraz przy Ghosts.

Opublikowano

Nie, nie ma miejsca.

02-05-2013-08-37-32.jpg

Robią swojego COD-a najwyraźniej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Konferencja się nie zaczęła, a już mamy pierwszy zawód.Nic nadzwyczajnego ten trailer nie pokazał ot typowy CoD jak co roku.

Opublikowano

Opublikowano

Grafa słaba, do tego ta fizyka obracającego się heli w wodzie :) ale najważniejsze że na X będzie można powiedzieć do psa XBOX atakuj  ;)

Opublikowano

CoD przynajmniej ma intensywność akcji, nie to co nudny BF. :)

Opublikowano

Szału nie ma aczkolwiek skrypty dają znów radę ;). W tej chwili prowadzi BF4

Wizualnie nie ma nawet czego porównywać, jak na next-geny wygląda to beznadziejnie. Różnica minimalna w teksturach i tyle.

Opublikowano

---

Edytowane przez RajuPL

Opublikowano

Ja tam widziałem pełno starych modeli - helikoptery, samochody.. to tylko podpimpowany stary silnik IMO. 

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że nowy bf dąży do tego samego.

Opublikowano

Ja tam widziałem pełno starych modeli - helikoptery, samochody.. to tylko podpimpowany stary silnik IMO.

To jest tylko takie marketingowe pierdzenie z tym silnikiem, ostatnio bardzo w modzie swoja droga.

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że nowy bf dąży do tego samego.

już trójka na taką się zapowiadała,a co wyszło? Nudna gierka bez ładu i składu na 3 godziny, w dodatku z bohaterami bez żadnj charyzmy i osobowości. CoD ma Soapa, Price'a czy Ghosta. A czy ktoś pamięta bohaterów z BF3? Bo ja nie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oglądam ten trailer i sobie tak rozkimniam skąd to deja vu jeżeli chodzi o muzę!? Po chwili...  to przecież "Deliver hope" LOL jak kopiować to od najlepszych!

Opublikowano

ale crysis to nudny crap

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To chyba gramy w inne cody.