Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Nie wiem gdzie sie podzial temat o innych filmach Zombiaka, pal licho. Sa tu fani jego filmow? Kto juz ogladal? http://www.youtube.com/watch?v=O0j7K6-0Ak4 U nas w kinach nie bedzie ale jest dvdrip a pl dystrybucji pokazujemy faka! ;[ Jaram sie choc wiekszosc pewnie i tak nie ogarnie bo chca czegos wyjatkowego i odkrywczego. xD Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Zastanawiałem się dzis co sobie wypożyczyć do obejrzenia na wieczór z pirata i to było wśród najliczniej seedowanych pozycji. Trailer całkiem ciekawy, nigdy nie widziałem żadnego filmu Roba, więc obczaje z ciekawości. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2013 Jak ci nie podejdzie i tak olej to i zobacz house of 1k corpses a pozniej devils rejects, najlepiej nic o nich nie czytaj tylko wypozycz i zdaj relacje. ;] Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 maja 2013 Autor Opublikowano 5 maja 2013 Podbijam topic... Zeby go mod skasowal w cholere. Film widzialem - Zombie nie wiem co chcial osiagnac ale film ciagnal sie jak flaki z olejem, napiecia i klimatu nie buduja tu teledyskowy montaz schiz bohaterki ani osnute mgla miasto. Film za male pieniadze, ale nie dziwie sie, ze rezyser nie znalazl sponsora. Do ''house of 1k corpses'' ani ''devil's rejects'' nawet sie nie umywa, najslabszy z filmow tego pana. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Były momenty klimatu, takiego fajnego bluźnierczego, jakby inspirowanego Haxan, i kilka ciekawych scen, ale to w zasadzie jedyne co można powiedzieć dobrego o tym filmie. Trochę nudnawy, ending z dupy. Pełna zgoda z jj, że to najsłabszy film RZ. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 potwierdzam, w porownaniu z poprzednimi filmami roba ten jest cienszy. jest mniej przemocy a wiecej straszenia, klimat ogolnie mniej psychodeliczny. zakonczenie tez z dupy troche ale bym je wybaczyl jakby calosc byla lepsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi