Opublikowano 18 marca 201510 l Cenię sobie Fallout 3 za FPS w postapo klimatach i tam też nie było akcji a la Rambo. Jeśli Metro będzie Falloutem 3 z bardziej korystarzową strukturą (w sensie brak otwartego świata) to na bank go pokocham. Uwielbiam zniszczone miasta:) Chociaż jestem przeciwny wojnom...
Opublikowano 20 marca 201510 l Nie mogę przejść gry. W ostatnim levelu Last Light gra mnie wyrzuca do dashboardu z komunikatem o błędzie i raportem do wysłania. W losowych miejscach, nawet podczas wczytywania poziomu. Wszystkie aktualizacje mam ściągnięte. Odinstalowałem gre i dalej to samo. Spotkaliście się z tym?
Opublikowano 20 marca 201510 l Ja nie miałem z tym żadnych problemów a serię ogrywałem na XO. Na jakim sprzęcie grasz? To pierwszy błąd z tym związany? Akurat w ostatnim poziomie? Edytowane 20 marca 201510 l przez Folion
Opublikowano 20 marca 201510 l Nie mogę przejść gry. W ostatnim levelu Last Light gra mnie wyrzuca do dashboardu z komunikatem o błędzie i raportem do wysłania. W losowych miejscach, nawet podczas wczytywania poziomu. Wszystkie aktualizacje mam ściągnięte. Odinstalowałem gre i dalej to samo. Spotkaliście się z tym? Miałem podobnie, postać kompana stała w miejscu, zamiast iść za mną tam gdzie jest wieża na samym końcu i atakują nas te psiaki. Musiałem restartować kilka razy grę. Ale to był jeden jedyny raz. Poza tym nie uświadczyłem nic innego niepokojącego.
Opublikowano 22 marca 201510 l Nic nie działa. Gra ciągle wywala. Podobno muszę zrobić nową inicjację systemu, ale nie chce mi się kopiować wszystkich sejwów a nie mam PS+ aktualnie. Za dużo je.bania a jeszcze cos stracę, już wolę obejrzeć grę na YT do końca. Oto jaki mam problem: https://youtu.be/az77zCxsrtE Edytowane 22 marca 201510 l przez Q-Jot
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Metro 2033 Redux - ukryte trofeum, przejedz niezauważenie obok strażników, zabijając wcześniej zwiadowce... To jest jedyne trofeum, jakie mnie dzieli od platyny, ale i tak nie chce wpaść, mimo, iz jest najprostsze Jakieś sugestie i podpowiedzi ??? Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Metro 2033 Redux - ukryte trofeum, przejedz niezauważenie obok strażników, zabijając wcześniej zwiadowce... To jest jedyne trofeum, jakie mnie dzieli od platyny, ale i tak nie chce wpaść, mimo, iz jest najprostsze Jakieś sugestie i podpowiedzi ??? zmień amunicję na military grade ammo i postaraj się go zabić jednym/dwoma strzałami, bo na filmie widzę że puściłeś mu serię.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Do zdobycia tego trofeum musisz użyć cichej broni - tej z metalowymi kulkami, tej pompowanej żeby nie zaalarmować strażników - zabijasz go jednym, dwoma strzałami. Po wykonaniu tej czynności przejeżdżasz cały korytarz "na kucaku" i nie zabijasz nikogo, nie alarmujesz także nikogo.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l to musi byc jakis błąd. na ytubie goście wala z kałacha i dostają trofeum, a ja z jakiej bym sie nie postaram nic nie wskóram.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l ty go zabijasz ze jeszcze zdąży coś tam krzyknąć, zmień amunicję na military grade ammo tak jak pisałem i zobacz czy to pomoze
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l ty go zabijasz ze jeszcze zdąży coś tam krzyknąć, zmień amunicję na military grade ammo tak jak pisałem i zobacz czy to pomozeCiebie bym sie nie spodziewal P.S te trofeum zdobylem, jakis czas temu, jak zauwazyl Square. Chodzilo o cos zupelnie innego. Zle popatrzylem na osiagniecia. Juz dawno padl calak. Moja wina... Edytowane 21 kwietnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Jestem w gnieździe pająków i mam miotacz ognia którego nie mogę załadować, wtf. Amunicji pokazuje mi że mam full, przy próbie strzelania słychać tylko syczenie.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l A napompowałeś powietrze czy tam ciśnienie do miotacza? Edytowane 28 kwietnia 20159 l przez Metoda
Opublikowano 3 czerwca 20159 l w internetowych sklepikach wyladowalo wlasnie demko zawierajace....uwaga....1/3 zawartosci gry o_O co wiecej save z demka mozna przeniesc do fulla
Opublikowano 4 czerwca 20159 l w internetowych sklepikach wyladowalo wlasnie demko zawierajace....uwaga....1/3 zawartosci gry o_O co wiecej save z demka mozna przeniesc do fulla Przeszedłem demko w godzinę.Jeśli to jest 1/3 to.......
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Na podstawowym poziomie trudności należy nieco ponad dziesięć godzin przeznaczyć na każdą z części.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Panowie wie ktos jak przejsc ten etap?https://youtu.be/93V9sQxPbXw Moja postac pada,chociaz mam zmieniony filtr ,nie mam pojecia o co biega.Probowalem resrartowac caly chapter i level nic nie daje.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jesli ja zdejme,to postac nie potrafi zalozyc.... Tylko tym w etapie. Edytowane 10 listopada 20159 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jesli ja zdejme,to postac nie potrafi zalozyc.... Tylko tym w etapie. Maska ma roztrzaskana szybkę, wiec nie ma sensu ja ponownie zakładać, jak i zmieniać filtr. Musisz znaleźć nowa, szczelna maskę... 30 sekunda, po lewej przy zwłokach Edytowane 10 listopada 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 10 listopada 20159 l Panowie wie ktos jak przejsc ten etap?https://youtu.be/93V9sQxPbXw Moja postac pada,chociaz mam zmieniony filtr ,nie mam pojecia o co biega.Probowalem resrartowac caly chapter i level nic nie daje. Tam masz chyba trupa z nową maską. Widać go nawet na filmiku.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Boze,dzięki panowie.Nie mam pojęcia,jak mogłem tego nie zauważyć. Ja znowu od nowa przechodzilem etapy,bo myślałem że mam jakiś błąd czy coś.
Opublikowano 21 maja 20168 l Ale mnie w(pipi)ia ten dubbing, nawijaja po angielsku z ruskim akcentem. Mogli sie zdecydowac na rosyjski albo normalny angielski a nie takie (pipi) wie co.