Voytec 2 761 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać? Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 (edytowane) pewnie korzystasz z tego http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Moral_Points watpie by byly robione badania przez graczy wyznaczajace twarda granice punktow miedzy zakonczeniami Edytowane 27 grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Godzinę temu, Voytec napisał: Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać? Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu? Jak robiłem platynę to pominąłem może 2 albo 3, ale starałem się jednak robić wszystko bo tak naprawdę nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. Czytałem, że ktoś pominął jedno ale bardzo znaczące i nie dostał, a ktoś kilka mało znaczących i dostał. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Ja chyba z tego korzystałem podczas przechodzenia Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 4 godziny temu, Voytec napisał: Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać? Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu? Jak nikogo nie zabijasz to powinno byc gites nawet jak pominiesz kilka. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Czy można zmienić dialogi na rosyjski z polskimi napisami? Chodzi mi o PS4. Znalazłem tylko ustawienia napisów. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Opublikowano 20 kwietnia 2019 34 minuty temu, junioru2 napisał: Czy można zmienić dialogi na rosyjski z polskimi napisami? Chodzi mi o PS4. Znalazłem tylko ustawienia napisów. Tak, jest w opcjach gry. Chwilę pobiera, a później jest do ustawienia. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Gry z tej serii są ze sobą mocno powiązane fabularnie? Exodus właśnie jest przeceniony na 50zł i zastanawiam się nad kupnem, a nie grałem w żadną część Metra. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Są powiązane ale nie ma to znaczenia więc bierz śmiało. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Praktycznie to jest kontynuacja poprzednich gier i jako tako są mocno powiązane. Jedynie czego nie będzie wiedział, to skąd to się wszystko wzięło i co z bohaterami się stało. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 No trochę głupi pomysł zaczynać od Exodusa. 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 (edytowane) Panowie, za 18 złociszy na PSN...brać? Czytałem Metro 2033 i byłem zachwycony, jednak nie jestem pewien, czy po drodze zaliczyłem też drugą część, bo było to jakieś 150 lat temu. Anyway - do obytych w temacie i uniwersum. Najpierw łyknąć na nowo całą trylogię książek, a po tym zagrać, czy jednak są lepsze patenty na bardziej spójne przeżycie przygody? Edytowane 22 sierpnia 2021 przez ginn Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 4 godziny temu, ginn napisał: Panowie, za 18 złociszy na PSN...brać? Pewnie że tak. Mnie akurat gierki przekonały do książki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi