Opublikowano 27 grudnia 20186 l Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać? Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu?
Opublikowano 27 grudnia 20186 l pewnie korzystasz z tego http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Moral_Points watpie by byly robione badania przez graczy wyznaczajace twarda granice punktow miedzy zakonczeniami Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Godzinę temu, Voytec napisał: Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać? Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu? Jak robiłem platynę to pominąłem może 2 albo 3, ale starałem się jednak robić wszystko bo tak naprawdę nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. Czytałem, że ktoś pominął jedno ale bardzo znaczące i nie dostał, a ktoś kilka mało znaczących i dostał.
Opublikowano 28 grudnia 20186 l 4 godziny temu, Voytec napisał: Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać? Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu? Jak nikogo nie zabijasz to powinno byc gites nawet jak pominiesz kilka.
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l Czy można zmienić dialogi na rosyjski z polskimi napisami? Chodzi mi o PS4. Znalazłem tylko ustawienia napisów.
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l 34 minuty temu, junioru2 napisał: Czy można zmienić dialogi na rosyjski z polskimi napisami? Chodzi mi o PS4. Znalazłem tylko ustawienia napisów. Tak, jest w opcjach gry. Chwilę pobiera, a później jest do ustawienia.
Opublikowano 20 kwietnia 20214 l Gry z tej serii są ze sobą mocno powiązane fabularnie? Exodus właśnie jest przeceniony na 50zł i zastanawiam się nad kupnem, a nie grałem w żadną część Metra.
Opublikowano 20 kwietnia 20214 l Praktycznie to jest kontynuacja poprzednich gier i jako tako są mocno powiązane. Jedynie czego nie będzie wiedział, to skąd to się wszystko wzięło i co z bohaterami się stało.
Opublikowano 22 sierpnia 20213 l Panowie, za 18 złociszy na PSN...brać? Czytałem Metro 2033 i byłem zachwycony, jednak nie jestem pewien, czy po drodze zaliczyłem też drugą część, bo było to jakieś 150 lat temu. Anyway - do obytych w temacie i uniwersum. Najpierw łyknąć na nowo całą trylogię książek, a po tym zagrać, czy jednak są lepsze patenty na bardziej spójne przeżycie przygody? Edytowane 22 sierpnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 22 sierpnia 20213 l 4 godziny temu, ginn napisał: Panowie, za 18 złociszy na PSN...brać? Pewnie że tak. Mnie akurat gierki przekonały do książki.