UberAdi 2 306 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Dawkują informacje i bardzo dobrze, może na E3 odsłanią karty odnośnie podróżowania między planetami, czy podadzą pierwsze informacje co do multiplayera, na co najbardziej liczę. Ja ci powiem jak będzie wyglądało podróżowanie pomiędzy planetami. 1.Animacja wejścia do statku 2.Menu z wyborem obszaru w który chcemy polecieć 3.Animacja lotu 4.Animacja lądowania na planecie 5.Dalszy ciąg pif paf Mark my words. 1 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Gość ciekawie gada o grze, byleby to wszystko o czym mówi rzeczywiście potem w niej było. Na e3 mają pokazać multiplayer Cytuj
wrog 640 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Dawkują informacje i bardzo dobrze, może na E3 odsłanią karty odnośnie podróżowania między planetami, czy podadzą pierwsze informacje co do multiplayera, na co najbardziej liczę. Dawkują? Oni rzucają hasłami i przez rok nic nowego nie są w stanie pokazać... To Bungie, więc mają duży kredyt zaufania, ale powoli przeginają. Do premiery zostały cztery miesiące tylko, a o zbyt wielu rzeczach nadal nic nie wiadomo. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 http://kotaku.com/i-played-45-minute...ium=Socialflow Kotaku: I Played 45 Minutes Of Destiny, And It Was Kind Of Boring Originally Posted by ... The game wants to be ambitious. Last year, frustratingly, when we first took a look at the game, Bungie talked mostly in concepts and buzzwords. The game is in first-person, for the most part—but it's not a first-person shooter. According to Bungie, it has "elements of a first-person shooter." People will join you in your attempt to fight evil and learn more about the world—but it's not an MMO. It's a "shared-world shooter," the supposed first of its kind, which offers a persistent world for everyone. They even shared their "seven pillars" of design, which are the ideas informing Destiny's ethos—they promise a robust, mysterious, and unpredictable world that they hope players will want to spend time in. During a presentation I attended earlier this month, Bungie described some "genre bending" concepts behind Destiny...like "exploration" and "character evolution." All of this combines to give the feeling that they're so desperate to give us something new with this shooter they're willing to coin new terms for old ideas—if not repurpose old buzzwords to make them sound more exciting than they actually are czyli tak, gra miała być w chooj ambitna a jest w sumie tylko klonem borderlandsów nie chce mi się tego pisać, ale znów miałem rację. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 No właśnie, przez rok gadają, jaka ta gra będzie głęboka i rozbudowana, a każdy jej filmik wygląda na korytarzyk z śmiesznymi pukawkami A zostało tak mało do premiery. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Activision pokłada wielkie nadzieje w tej grze. Kiedyś było info, że mają już w planach kolejne części na najbliższe 10 lat xD Ciekawe co się stanie z Bungie i Destiny, jeżeli gra okaże się klapą. Mam nadzieję, że nie zamkną studia tylko pozwolą im stworzyć jakąś inną grę. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Ciekawe co się stanie z Bungie i Destiny, jeżeli gra okaże się klapą. Jak to co ? to samo co z Bizarre Creations. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Ale Activision kupiło Bizzare, a Bungie tylko podpisało umowę na dystrybucję serii. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2014 Pierwsze info o multi na E3, już zacieram rączki. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Ale Activision kupiło Bizzare, a Bungie tylko podpisało umowę na dystrybucję serii. Chodziło mi o to że Acti nie daje drugiej szansy. Kto ma prawa do Destiny Acti czy Bungie ? Edytowane 28 kwietnia 2014 przez Karas Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Wygląda naprawdę dobrze. Edytowane 28 kwietnia 2014 przez easye Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Ale Activision kupiło Bizzare, a Bungie tylko podpisało umowę na dystrybucję serii. Chodziło mi o to że Acti nie daje drugiej szansy. Kto ma prawa do Destiny Acti czy Bungie ? bungie, acti na exclusive wydawniczy Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Mi hype trochę opadł, szkoda ze nie pokazali czegoś nowego, oby na e3 zrobili jakis porządny pokaz Cytuj
wrog 640 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Z tego filmiku wynika, że na E3 pokażą dalszy ciąg i walkę z tym okiem czy tam disco ballem, jak redaktorzy pisali (pozwalali im dojść do tego bossa, ale walczyć już nie). Ma też być możliwość zagrania wreszcie w PVP. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Uff, ulżyło mi bo już zacząłem myśleć że to coś ze mna jest nie tak i tylko mi się nie podoba ta gra w ogóle - tzn. nic w niej specjalnego Halo + Bordery może być okej, ale jak dziś zobaczyłem na PPE tytuł newsa " Nowy gameplay z Destiny! Jest moc! Ta gra wyznacza nowe ścieżki?" - obejrzałem i zacząłem się zastanawiać nad tym co wyznacza tu nowe ścieżki, chyba że coś przegapiłem. Nie mówię gra może być dobra, ba! Nawet świetna, ale że zaraz wyznacza nowe ścieżki? Nie przesadzajmy... Gra jeszcze nie wyszła, a ludzie już wiedzą że będzie dobra. Sam śledzę postępy twórców, ale jak na razie nie widziałem nic co by mnie zszokowało czy wyznaczyło nowe ścieżki, no cóż poczekamy zobaczymy, ale myślę że tę grę przerośnie hype jaki ludzie robią, i wyjdzie tak jak zawsze Obym się mylił Edytowane 28 kwietnia 2014 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Sporo nowego info. 4:30 ależ ta gra wygląda! 0_o Edytowane 28 kwietnia 2014 przez YETI Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Dawkują informacje i bardzo dobrze, może na E3 odsłanią karty odnośnie podróżowania między planetami, czy podadzą pierwsze informacje co do multiplayera, na co najbardziej liczę. Ja ci powiem jak będzie wyglądało podróżowanie pomiędzy planetami. 1.Animacja wejścia do statku 2.Menu z wyborem obszaru w który chcemy polecieć 3.Animacja lotu 4.Animacja lądowania na planecie 5.Dalszy ciąg pif paf Mark my words. Odszczekaj to, i powiedz że kłamałeś Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Sporo nowego info. 4:30 ależ ta gra wygląda! 0_o Pieknie to wyglada, boje sie tylko o eksploracje a raczej o jej brak Na poczatku myslalem ze to bedzie bardziej open world a po ostatnim filmiku mysle ze bedzie tak jak pisze UberAdi - kllik na planete, klik na obszar i juz pif paf z grupa znajomych... Obym sie mylil... Cytuj
wrog 640 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Brak możliwości kontrolowania statku kosmicznego to chyba już nawet potwierdzali. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) Powiem tak - u mnie hype = 0. Gra wygląda i chodzi przyzwoicie, ale szału nie robi na tych filmikach. Wg mnie - masz z kim grać, stałą ekipę na całą grę, lubisz kosmiczne klimaty, hejlo i bordery? Może być gra na 8-9 dla takiej osoby. Dla mnie, na tą chwilę wygląda na funową, ale tylko w coop. Nie mam czasu oglądać wszystkich filmików, ale potencjału na dobre multi też tu nie widzę. Żaden mesjasz, może po prostu next genowe bordery, ale tylko w kwestii oprawy i kosmetyki. Nic więcej nowego tu nie widzę. Co nie znaczy, że uważam, że będzie słabo i że nie zagram. Ale na tą chwilę typowo w singlu bardziej liczę na WD. Już niedługo Edytowane 29 kwietnia 2014 przez KIELiCH Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2014 Pieknie to wyglada, boje sie tylko o eksploracje a raczej o jej brak Na poczatku myslalem ze to bedzie bardziej open world a po ostatnim filmiku mysle ze bedzie tak jak pisze UberAdi - kllik na planete, klik na obszar i juz pif paf z grupa znajomych... Obym sie mylil... Podróżowanie między planetami może wyglądać tak jak pisał Adi, z tym że jedna planeta jest wielkości kilku obszarów z Halo: Reach. Także świat w grze jest OGROMNY. Postaram się znaleźć stary filmik, gdzie mowa o wielkości obszarów. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2014 Na przykład Ziemia to 2/3 wielkości CAŁEGO Halo: Reach. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Nie jaraja mnie takie wielkie obszary bo zazwyczaj kończy sie to po prostu kopiuj&wklej, pustka i wszechobecna nuda Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Zależy jak takie mapy wyglądają, osobiście uwielbiam zwiedzać światy, więc mnie to na rękę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi