Cedric 1 313 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 @Bansai Jak kupię PS4 to na pewno. Swoją drogą, czy tylko mnie śmieszy, że Acti wraz z Bungie pakują pierdyliardy dolarów na marketing i mimo to ja dalej mam ich grę daleko gdzieś, a tu przychodzi taki gość jak Bansai, puszcza parę screenów z niegotowej wersji gry, a Ja mówię sam do siebie "WOW! Wygląda fajnie!". Śmieszne to czy nie? Chyba trochę tak Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Po prostu jara cię grafika, a nie gameplay Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Bansai - gra ma normalny tryb fabularny i swoje wlasne uniwersum, mozesz przechodzic singla od poczatku do konca w pojedynke. To super, jeszcze wiecej grania mi sie szykuje w takim razie . Co do mocy, na multi udalo mi sie dzisiaj Titanem wpasc na B uzywajac Skilla (najpierw 2 razy X zeby skoczyc wyskoko, potem skill) i zmiazdzyc 3 ypa oraz zastrzelic 4ego, chyba moj rekord odkad trwa alfa. Multi ma ogromny potencjal moim zdaniem, jednak wolalbym aby byly jakies uniwersalne bronie a nie nasze wlasne, a najlepiej jakby byly oba tryby, w jednym uzywamy swoich, w drugim domyslnych. @Kubson Jesli do mnie piszesz to mylisz sie, gameplay jest bardzo miesisty i przyjemny, dla samej grafiki czlowiek nie siedzi do 3 w nocy i nie robi Raid'a z ledwo otwartymi oczami. Meh, silly me, do Cedrica pisales Edytowane 13 czerwca 2014 przez Bansai Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Po prostu jara cię grafika, a nie gameplay Raczej art style i te piękne otwarte przestrzenie, które widać na screenach. Nie lubię "ciasnoty" w grach, zarówno designerskiej (np. Gears of War - odrzuca mnie ta gra od samego patrzenia na screeny) jak i gameplayowej (The Order, który wygląda jak jakiś pseudofilm). Dlatego najbardziej lubię wszelkie gry typu "open world". bo nie czuję że się mnie na siłę ogranicza. Edytowane 13 czerwca 2014 przez Cedric Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Bardzo fajna gierka na wyższych poziomach trudności. Wtedy przeciwnicy stawiają jakiś opór.Nie wiem, ale czy to wina low lvl czy gra ma taka być,ale praktycznie nie otrzymujemy żadnej kary za śmierć.Mam nadzieje,ze w pelnej wersji będą naprawdę wymagające dungeony,sporo arsenalu i olbrzymia ilość contentu. PvP dla mnie jakieś takie randomowe,zbytnio balansu nie ma. Licze na Pve Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Zachecacie do tej gierki tylko nie wiem czy mi podpasuje. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Ja juz wiem w co będę grał na jesień i juz bfa nie kupię, prę order z pss juz jest. Jestem zachwycony pve jak i pvp zawsze będzie co robić jak się zmeczysz którymś z trybów. Dziś grałem 8 godzin i nie miałem dość, gdybym nie szedł do roboty to pewnie dalej bym grał, baa odpuscilbym nawet imprezę dziś. Edytowane 13 czerwca 2014 przez dApo Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Dokładnie. Sam biorę na premierę , bete hardline tylko raz uruchomiłem i totalnie mnie nie ruszyła zdecydowanie wolę bf4.Natomiast destiny to moim zdaniem powiew świeżości z niczym nie mogę go porównać. Jedynie nie podoba mi się tryb pvp a raczej te cyferki no i nie wiem jak z ekwipunkiem czy się scaluje? Bronie fajnie jakby dali do wyboru w trybie pvp. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) jakie cyferki ? Caly ekwipunek Ci sie przenosi do multiplayera, w trakcie gry mozna go zmienic. Edytowane 13 czerwca 2014 przez easye Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 no to pieknie nie gralem ale z tego co piszecie raczej sie nie zawiode. godbye bfkupo witaj mesjaszu:) byle do wrzesnia. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Mysle,ze destiny nie zastąpi ci bfa:D To jak porównać wowa do diablo. Niby w obu tytułach napierdzielasz przeciwników ale te dwa tytuły to dwie inne bajki. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Po tych screenach z poprzedniej strony zacząłem przeglądać filmiki i znalazłem takie COŚ http://www.youtube.com/watch?v=YIL31lOk8ms#t=179 Edytowane 13 czerwca 2014 przez Cedric Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Po tych screenach z poprzedniej strony zacząłem przeglądać filmiki i znalazłem takie COŚ http://www.youtube.com/watch?v=YIL31lOk8ms#t=179 3 raz wrzucany jest tutaj ten filmik Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Heh, widocznie jest dobry Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 jako spadochroniarz z BFa powiem, że łatwo nie jest XD ej czemu na 6lvl mam dalej tylko te podstawowe pukawki? Inni to mnie już z jakiś ładowanych chu,j wie czego miażdżą a ja dalej jak ta c,ipa z serią na twarz próbuję walczyć.. co do designu, to również jestem pod wrażeniem. Szkoda tylko, że bardzo mało graczy spotykałem w pve, może ze trzech. z tego co widzę wszyscy cisną te flagi na pvp Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 jakie cyferki ? Caly ekwipunek Ci sie przenosi do multiplayera, w trakcie gry mozna go zmienic. Cyferki przedstawiające obrażenia , strasznie mnie irytują a trybie PVP. Po za tym chyba w trybie pvp się te bronie skalują więc nie jest źle i tak najbardziej kręci mnie coop . Ta misja na 6 lvl z 2 bossami(żółw z trailerów i oko) to jakaś masakra nawet nie wiedziałem kiedy te 2 godziny minęły . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) jako spadochroniarz z BFa powiem, że łatwo nie jest XD ej czemu na 6lvl mam dalej tylko te podstawowe pukawki? Inni to mnie już z jakiś ładowanych chu,j wie czego miażdżą a ja dalej jak ta c,ipa z serią na twarz próbuję walczyć.. Kolego gdybyś łaskawie wpadł wczoraj na imprezę gdy grałem w Destiny to bym cię zaprosił do Tower gdzie kupisz sobie nowe pukawki i inne rzeczy dla swojego Głardiana Inna sprawa że cholernie trudno ubić niektórych przeciwników wczoraj z kroczącym robotem męczyłem się chyba z 30 min !!! i po 4 śmierci dałem sobie spokój, oczywiście dziś spróbuję ponownie Dapo liczę na twoje pukawki bo moje mają na razie chyba 59 hitów, a druga 79. Aha już dobiłem max level w Alfie Edytowane 14 czerwca 2014 przez marekjw2523 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 jako spadochroniarz z BFa powiem, że łatwo nie jest XD ej czemu na 6lvl mam dalej tylko te podstawowe pukawki? Inni to mnie już z jakiś ładowanych chu,j wie czego miażdżą a ja dalej jak ta c,ipa z serią na twarz próbuję walczyć.. Kolego gdybyś łaskawie wpadł wczoraj na imprezę gdy grałem w Destiny to bym cię zaprosił do Tower gdzie kupisz sobie nowe pukawki i inne rzeczy dla swojego Głardiana Inna sprawa że cholernie trudno ubić niektórych przeciwników wczoraj z kroczącym robotem męczyłem się chyba z 30 min !!! i po 4 śmierci dałem sobie spokój, oczywiście dziś spróbuję ponownie Dapo liczę na twoje pukawki bo moje mają na razie chyba 59 hitów, a druga 79. Aha już dobiłem max level w Alfie To dlatego ja tak lamię. ja w tower nawet jeszcze nie byłem Widac noob ze mnie jak ja ostatnio Titanfalla grałem Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 To dlatego ja tak lamię. ja w tower nawet jeszcze nie byłem Widac noob ze mnie jak ja ostatnio Titanfalla grałem I jeszcze powiedz mi że masz defence jak walduś na poziomie 68 ja mam 108 ale dziś wpadnę do Towera to może coś jeszcze się da wykrzesać ze zbroi. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) Mam do oddania kod na alphe, zaiteresownai pisac na pw Ok juz poszlo. Mysza milej gry w Mesjasza Edytowane 14 czerwca 2014 przez hav3n 1 Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Ma ktoś jeszcze może jakieś kody? Z chęcią sprawdził bym tą grę. Cytuj
Raekon 0 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) Ja też z chęcią pograłbym w alphe.. Myślałem, że na allegro będzie można dostać klucze ale nic z tego :confused: Edytowane 14 czerwca 2014 przez Raekon Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 To dlatego ja tak lamię. ja w tower nawet jeszcze nie byłem Widac noob ze mnie jak ja ostatnio Titanfalla grałem I jeszcze powiedz mi że masz defence jak walduś na poziomie 68 ja mam 108 ale dziś wpadnę do Towera to może coś jeszcze się da wykrzesać ze zbroi. ej to wiele wyjaśnia w takim razie, bo z tym robotem-kulą to walczyłem chyba z 15 minut... Ta misja na 6 lvl z 2 bossami(żółw z trailerów i oko) to jakaś masakra nawet nie wiedziałem kiedy te 2 godziny minęły . pomożecie mi wyjaśnić jak to działa? mamy do wyboru ziemię jako destination i teraz mam tam dwa punty - story i freeroam z subquestami. Rozumiem, że jak przeszedłem story to już nie mam tam czego szukać? bo wlazłem tam znowu i wszystko było od początku - czy potem jednak byłby różnice? ta druga opcja freeroam, to rozumiem, że zmienia się w zależności od levelu i tego co się odkryje, bo część do kraba nie doszła, część go nie odkryła a część ma za słaby level, tak? dodatkowo pisze tam, że fireteam 1-3, ale rozumiem, że będzie można grać w 5 fireteam naraz i latać sobie w 15 osób c'nie? Czy za bardzo w MMO idę XD pvp to jasne jest, tutaj optymizia mnie ilość trybów, jaka będzie dostępna. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Tower to miejsce kupowania broni, przyjmowania zleceń zabójstw i tego typu bajery Ziemia- walka z botami, można grać w 3 osobowy fireteam, Trzecia opcja to coś na wzór capture the flag gdzie walczysz online Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 To ja wiem, bardziej chodziło mi o odpowiedzi na moje pytania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi