Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zagrac. Rozumiem, ze taki save z bety raczej nie bedzie działał w fullu? Tak juz dzisiaj zaplacilbym za preordera!

Skok + JetPack takze trzeba w tej grze wyczuc, zeby wszedzie doskoczyc/doleciec.

Będziesz mógł przenieść postać z bety do pełnej wersji ! Nie wiadomo tylko co z Alfą 

Potwierdzili to ? Beta kusi coraz bardziej...

Opublikowano

Jezeli ktoś bedzie chciał kod do bety to bede miał do oddania. Bo zamówię pre-order i podobno dostane kod na betę. Jeden juz mam wiec drugi bede mógł komuś w przyszłości oddać. Ale to dopiero po zamówieniu pre-ordera jak wyślą kod.

Opublikowano (edytowane)

Oglądam te streamy i zaczynam się jarac tym tytułem :) te numerki wylatujace po trafieniach to XP jak w borderlands?

E:

Ok screen trzy posty wyżej to odpowiedź na moje pytanie :P

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Polecam zagrac. Rozumiem, ze taki save z bety raczej nie bedzie działał w fullu? Tak juz dzisiaj zaplacilbym za preordera!

Skok + JetPack takze trzeba w tej grze wyczuc, zeby wszedzie doskoczyc/doleciec.

Będziesz mógł przenieść postać z bety do pełnej wersji ! Nie wiadomo tylko co z Alfą 

Potwierdzili to ? Beta kusi coraz bardziej...

Nigdzie nie potwierdzili i bardzo dziwne by to było (balans trudności na starcie by poleciał na ryj).

Opublikowano (edytowane)

Jeden dzien alfy a tutaj tyle pozytywnych emocji zwiazanych z ta gra :D Zakup na premiere gwarantowany :)

Edytowane przez hav3n
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem zmiażdżony. Szkoda, że alpha tylko do jutra, bo bym tylko w to szpilał. PvP ma ogromny potencjał. Dla mnie to coś pomiędzy CoDem a Halo w kwestii gameplayu. 

Słupek pisał, że mu się kojarzy z Mass Effectem - totalnie to samo miałem :)

Podsumowując to takie Mass Effect Borderlands Halo Online.

Edytowane przez Radovan
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zdarzylo sie, ale co bardziej mnie zdziwilo, sporo osob we free roamie, ktorzy nawet nie majac Ciebie w znajomych nagle zapraszaja do gry.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Ja w pve, pvp i Tower zawsze mam pelno ludzi, moze masz problem z NATem? Jak masz np. ograniczony to bedziesz sie laczyl do ludzi ktorzy tez takowy maja, a ich jest zdecydowanie mniej bo wiekszosc ma otwarty.

Opublikowano (edytowane)

ja świat mam praktycznie kompletnie pusty. mam NAT2, więc tak jak 99% ludzi łączących się przez router i nigdy z żadnym online problemów nie miałem.

gram teraz i zero randomów.

dodatkowo jak wybierałem destination, to pokazało, że we freeroamie jest jeden mój znajomy. więc wlazłem i myślałem że go jakoś zaznaczy na znaczniku czy coś, tymczasem nie mam pojęcia gdzie on jest. 

edit

dodam, że pvp działa bez problemowo, matchmaking bardzo szybki

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

gra się naprawdę rewela. Szczególnie w copie. Co chwilę jakiś kumpel wpada, biegamy, planujemy. Wciąga jak bagno. Szkoda, że tak krótko : / kupuję na bank.

Opublikowano

Destiny takie latwe. Sam biore tego wizarda na 2 strzaly z shotguna. W ogole nie wiem czy to gear czy co ale tego robo-pajaka zdjalem w 15 min solo. 

? hmmm że co ? wczoraj w trzy osoby walczyliśmy z bossem chyba z kilkanaście minut i co chwilę ktoś ginął. Zmień sobie poziom trudności

Opublikowano

Siemaneczko! Jak u Was z lagami na pvp? Wiadomo już gdzie Bungie postawiło serwery w Europie? Wczoraj zagrałem jeden meczyk i ping musiałem mieć spory, zastanawiam się tylko czy to wina wifi w PS4 czy odległości do serwerów.

Opublikowano (edytowane)

Headshot feeling na wysokim poziomie. Lubię to. Pompka też daje radę. Już dawno tak dobrze mi się online nie strzelało. Dziwne i jednocześnie bardzo dobrze, że aspekt strzelania kojarzy mi się z cs1.6 (oczywiście bez pojazdów i działek). Mnie wersja alpha kupiła.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

wut? tu się zmienia poziom trudności gdzieś?to straszna lipa - myślałem, że poziom trudności rośnie z level i trudniejszymi lootami dostępnymi na mapie

gdzie to się zmienia? jak działa wtedy matchmaking w pve? ktoś ma na easy a ktoś na hard?