waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 W razie czego stworzylem klan i kazdy kto gral w Alphe moze tworzyc wlasne i dolaczac do istniejacych. https://alpha.bungie.net/en/Clan/Detail/2364 Nazwa "generyczna" w chuy ale coz, jak ktos chce dolaczyc to zapraszam W sumie lepiej bedzie jak kazdy dolaczy do grupy/klanu Forum PSX Extreme https://alpha.bungie.net/en/Clan/Detail/2368 Bedac w grupie mozna gadac na grupowym forum lub scianie i umawiac sie na mecze, bardzo mozliwe tez ze beda jakies itemy tylko dla klanu, podobny patent jest np w Warframe, klanowe bronie, odznaki na cialo etc . dziwne, bo dane są z Alphy, a ponoć mają być zresetowane (statsy). Prawda to? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 (edytowane) Dokladnie, dane postaci maja byc usuwane, choc klany mozna zakladac, bardzo mozliwe ze i klany zostana usuniete jednak wolalem zaklepac nazwe PSX Extreme bo jak jakas nazwa klanu zostanie wpisana, to juz na amen, drugiej takiej samej byc nie moze a watpie ze jestesmy jedynym PSXE na swiecie . Lepiej dmuchac na zimne. Edytowane 19 czerwca 2014 przez Bansai 1 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Raczej nie jesteśmy, bo ostatnio na metacrit. wyhaczyłem, że do średniej są brane recki od PSX E., i wszedłem na jakąś śmieszną stronkę zagraniczną, ale nie miałem czasu przeglądać Chyba jednak skuszę się na premierę na D. Do tego czasu, jeśli chodzi o multi będę nadal cisnąć w KZ:SF, który nadal mnie bawi, ale wątpię by wytrzymał konkurencję z D. Chociaż, pewnie czasami dla odmiany będzie można odpalić, bo jednak feeling zupełnie inny. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) Moj pierwszy ever montaz na YT z jednego meczu w Destiny (jakos zayebiscie mi nie poszlo niestety, jednak 3/4 moich nagran za pomoca share okazalo sie czarne :<), gdzies tak od 5ej minuty zaczalem eksperymentowac z innymi opcjami Share Factory i w sumie zaskoczony jestem jak latwo sie tym operuje . Edytowane 20 czerwca 2014 przez Bansai 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Drodzy Państwo, czy alpha Destiny jeszcze działa? Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Już nie. Teraz czekamy na betę. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Nie wiem czy ktos to wklejal wczesniej ale: http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/1pe7cd/heres_a_complete_list_of_all_the_destiny_trading/ Mozna te kody wklepac na swoje konto bungie zeby po premierze cos odblokowac, nie wiadomo jeszcze co. Cytuj
Gość Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Nie było, dzięki. Hype na ten tytuł wciąż rośnie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 (edytowane) Hype rosnie i nie maleje, czego dowodem sa tego typu twory xD Osobiscie chcialbym juz zatopic swoje szopny w tym tytule i nie puszczac dopoki nie wycisne z niego ostatnich pikseli. Edytowane 22 czerwca 2014 przez Bansai 1 Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Powinieneś dostać bana na posty w tym temacie, bo za każdym razem podnosisz mi hype. A tak serio, to dzięki za podtrzymywanie pamięci jak ta gra jest za(pipi)ista. Pozostaje tylko czekać do bety, a następnie do września... To jest jedna z tych gier, dzięki którym na nowo chce mi się grać całymi wieczorami. Drugą (mam nadzieję) będzie DriveClub. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Gdzie zamawiacie pre-order? Bezpośrednio na stronie Bungie? Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Ja zamówiłem w euro. Podobno dają kody do bety. Jak dostanę, to mogę komuś oddać, bo już jeden mam. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Ja zamówiłem w euro. Podobno dają kody do bety. Jak dostanę, to mogę komuś oddać, bo już jeden mam. Również zamówiłem w Euro z opcją przesyłki pobraniowej. Według regulaminu w ciągu 21 dni od zamówienia powinni wysłać kod do bety. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Ja zamówiłem w euro. Podobno dają kody do bety. Jak dostanę, to mogę komuś oddać, bo już jeden mam. Również zamówiłem w Euro z opcją przesyłki pobraniowej. Według regulaminu w ciągu 21 dni od zamówienia powinni wysłać kod do bety. Zamawiałem u nich 15 czerwca z opcją normalnego przelewu. Kody do bety przysłali mi dzisiaj, póki co żadnych danych odnośnie konta na jakie mam wpłacić pieniądze mi nie wysłali. Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Właśnie dostałem kod do bety od RTV. Za grę płacę osobiście żadnego przelewu nie robiłem. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Również dostałem kod, opcja za pobraniem. Kiedy dokładnie beta startuje? Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Filmik jaki zmajstrowałem w poniedziałek, który okazał się być ostatnim dniem z testowania wersji Alpha: http://youtu.be/IYaMdc68UWM Sam kupię bezpośrednio w PSS Polska, bo: nie zamierzam tego tytułu odsprzedawać, cena jest bardzo dobra oraz preferuję cyfrową dystrybucję. Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 w jaki sposób tak długo utrzymywales się w powietrzu JetPackiem ? Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 w jaki sposób tak długo utrzymywales się w powietrzu JetPackiem ? Wiesz co, nic specjalnego nie robiłem. Po prostu zwyczajny podwójny skok. Zawsze tak miałem. Może to akurat ta klasa tak ma, nie wiem. Cytuj
Szymek 1 052 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 ta beta bedzie dla ps+ czy tyl;ko dla prorderowcow?? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 w jaki sposób tak długo utrzymywales się w powietrzu JetPackiem ? Nie wiem czy o to Ci chodzi ale trzeba przytrzymać przycisk i wtedy unosisz się w powietrzu długo. Co do bety dla ps+ to podobno były takie pogłoski a patrząc na miłość Sony z Destiny to może dostaną tydzień później. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 No i koniec spekulacji Witajcie. Mam nadzieję, że odpoczęliście po emocjonującym E3 i jesteście gotowi na niesamowity lipiec. Nie tylko dostarczymy Wam wtedy masy świetnych gier, lecz także 17. startuje beta Destiny, jedynie na konsolach PlayStation. Jeśli jesteście członkami PlayStation Plus, będziecie mogli w pełni doświadczyć Destiny i jego rewelacyjnego multiplayera Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 No i uj z newsa Update : The Destiny Beta will be available via pre-order only. The blog post is worded incorrectly and will be amended Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi