Opublikowano 3 lipca 201410 l Napisałem, że nie działa i dali mi nowy po jakiś 5 godzinach i tym razem działał (EURO).
Opublikowano 3 lipca 201410 l Bungie.... Jak wpisałem kod dostałem taką informacje Platform selection and Beta download code generation will be available in 2014. An email will be sent to your verified email address when beta download codes are available. Edytowane 3 lipca 201410 l przez tomci23
Opublikowano 4 lipca 201410 l Autor Podobno beta ma trwać 10 dni, akurat po zakończeniu wskoczy się na serwery TLoU :]
Opublikowano 4 lipca 201410 l Podobno beta ma trwać 10 dni, akurat po zakończeniu wskoczy się na serwery TLoU :] Dodam Cie do znajomych na ps4 oke?
Opublikowano 4 lipca 201410 l Autor Spoko 3 nowe screeny, Księżyc, Wenus, Mars. Edytowane 4 lipca 201410 l przez YETI
Opublikowano 4 lipca 201410 l dostałem drugi kod od Euro i ta sama sytuacja. Wita mnie info że kod został wykorzystany na innym koncie.
Opublikowano 4 lipca 201410 l widac rozsylaja kody z anulowanych preorderow. Cebula zamawiala, dostawala kod i anulowala zamowienie.
Opublikowano 4 lipca 201410 l Autor Po wpisaniu kodu na stronie Bungie, dostaniemy kod do bety na skrzynkę? Rozumiem, że kody dopiero będą rozsyłać, bo ja swój wpisałem już jakiś czas temu i obecnie cisza.
Opublikowano 4 lipca 201410 l Po wpisaniu kodu na stronie Bungie, dostaniemy kod do bety na skrzynkę? Rozumiem, że kody dopiero będą rozsyłać, bo ja swój wpisałem już jakiś czas temu i obecnie cisza. No przecież tak jest napisane po wklepaniu kodu.Przyjdzie na maila.
Opublikowano 4 lipca 201410 l Autor Pytam, bo wpisywałem kilka miesięcy temu i już nie pamiętam jak to miało wyglądać. PS. W Polsce tylko euro rozdawało kody? Edytowane 4 lipca 201410 l przez YETI
Opublikowano 4 lipca 201410 l Ja dostałem pierwszy i było, że wykorzystany więc napisałem do nich i po 5 godzinach mam nowy działający. A dzisiaj przyszedł mail, że wczoraj wysyłali błędne kody i oto mój nowy kod Więc mam jeden kod na zbyciu, kto pierwszy ten lepszy -> PW (nie daję gwarancji, że działa). PS. Jakby co to też jestem chętny na granie w betę więc dodawajcie Edytowane 4 lipca 201410 l przez NewNickPL
Opublikowano 4 lipca 201410 l Możesz podrzucić może się przekonam do fulla Edytowane 4 lipca 201410 l przez balon
Opublikowano 4 lipca 201410 l no ale przeciez kazdy kto ma ps+ bedzie bral udzial w becie wiec co to za zamieszanie z kodami?? chyba ze jest jeszcze jakas wczesniejesza beta
Opublikowano 4 lipca 201410 l Autor no ale przeciez kazdy kto ma ps+ bedzie bral udzial w becie wiec co to za zamieszanie z kodami?? chyba ze jest jeszcze jakas wczesniejesza beta Nie wiem skąd masz takie informacje, ale aby dostać się do bety, potrzebny preorder.
Opublikowano 5 lipca 201410 l no ale przeciez kazdy kto ma ps+ bedzie bral udzial w becie wiec co to za zamieszanie z kodami?? chyba ze jest jeszcze jakas wczesniejesza beta Nie wiem skąd masz takie informacje, ale aby dostać się do bety, potrzebny preorder. Chłopak przeczytał stare info ale nie doczytał sprostowania do tego newsa
Opublikowano 5 lipca 201410 l Nie wiem czy ktos juz to mowil ale ... Zwroccie uwage na level, czyzby 20 to nie byl maksymalny ?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Na forach piszą że 20 to max dla multi a dla singla 50 ale nie wiem czy ktoś coś nie bredzi. Podobno w ME tak było ?
Opublikowano 5 lipca 201410 l no ale przeciez kazdy kto ma ps+ bedzie bral udzial w becie wiec co to za zamieszanie z kodami?? chyba ze jest jeszcze jakas wczesniejesza beta Nie wiem skąd masz takie informacje, ale aby dostać się do bety, potrzebny preorder. Albo kupno PS4 w Euro, ja w taki sposób dostałem kod.
Opublikowano 5 lipca 201410 l Autor Już widzę te dłuuuuugie miesiące spędzone z Destiny. PS. Od 7 lipca IGN codziennie będzie podawała jakieś nowe informacje, materiały wideo. Edytowane 5 lipca 201410 l przez YETI
Opublikowano 5 lipca 201410 l no ale przeciez kazdy kto ma ps+ bedzie bral udzial w becie wiec co to za zamieszanie z kodami?? chyba ze jest jeszcze jakas wczesniejesza beta Nie wiem skąd masz takie informacje, ale aby dostać się do bety, potrzebny preorder. Chłopak przeczytał stare info ale nie doczytał sprostowania do tego newsa mozliwe..nie sledze newsow tak jak kiedys a konkretnie o co chodzi z tym sprostowaniem??