Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki wielkie :) Zupelnie nie ogarniam tego calego interfejsu PS4.

przypadkiem się o tym dowiedziałem:) wcześniej wszystko było widać w powiadomieniach...jeszcze 36h i jazda:)

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 527,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Nie śledziłem tego tematu od pewnego czasu, stąd poniższe pytanie - jeśli się powtarza, z góry wybaczcie. 

Czy w betę zagram (oczywiście posiadam kod) bez aktywnego konta w PS Plusie?

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Pewnie bedzie mogl zrobic misje fabularne sam, ale co-op lub pvp odpada.

Opublikowano

Te klucze do bety to mają przysłać na email z psn czy ten co podałem do rejestracji i potwierdzenia konta?

Opublikowano

No nie wiem, do alphy był potrzebny plus.

Masz rację. To nie wiem, ale obilo mi się gdzieś że do bety nie bedzie trzeba mieć plusa.

Opublikowano

Oby tylko z kodami nie było problemu. Dopiero drugi kod wysłany przez euro RTV AGD mi zadziałał a dwoch moich znajomych sie juz napaliło. Oczywiście jeśli ktos juz znajdzie kod na stronie bungie niech da znać. Ja sprawdze wieczorem i po 24.

P.s beta bedzie trwała dla ps4 tydzień, przerwa i kolejny tydIen razem z xbox ?

Opublikowano

Na allegro można kupić kody do bety od 13zł, jeżeli komuś by został jakiś na PS4, wolę tutaj komuś rzucić na browarka i mieć pewne <desperacja>

Opublikowano

Na allegro można kupić kody do bety od 13zł, jeżeli komuś by został jakiś na PS4, wolę tutaj komuś rzucić na browarka i mieć pewne <desperacja>

Dokladnie, podpinam sie pod prosbe.

Opublikowano

ja też chętnie się przypomnę ze swoją prośbą (jak wygram konkurs na eurogamer'ze to też się podzielę)  :)

Opublikowano

o kurcze ten open space to robi wrażenie - sporo luda przed monitorami:

21ca0is.jpg

chyba tylko maklerzy mają więcej :D

Opublikowano

Dobra, stronka Bungie zostala zaktualizowana i mozna wreszcie zakladac klany ktore zostana juz na stale. Czym predzej wiec zaklepalem nazwe:

PSX Extreme

takze zapraszam do forumowej grupy oraz klanu (mozna miec wiele grup, ale tylko jeden klan wiec nalezy pamietac aby przycisnac "Set as Playstation/Xbox clan" jesli chcecie byc i w grupie i w klanie): http://www.bungie.net/en/Clan/117244

Ustawilem wszystko tak ze w klanie moga byc osoby z Playstation Nation oraz Xboxa :)

Jesli sa jakies sugestie co do okrzyku bojowego (napis pod nazwa klanu [niewiadomo jeszcze jak to bedzie dzialac wiec wpisalem pierwsza rzecz jaka mi przyszla do glowy]) avataru, bannera w tle lub inne uwagi to piszcie i sie zmieni.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Aplikacja na androida i IOS jest już dostępna :) można ściągać

Na iOS była od dawna tylko ją wczoraj zaktualizowali ;p

Co za typy: coś jest za darmo a chcą to sprzedać. Bez komentarza.
Opublikowano

Instalke bety mozna juz sciagac czy jutro dopiero? Wiadomo ile ma wazyc?

Opublikowano

Mozna dzis jesli zrobisz pre-order tylko na EU playstation storze.

Wazy 12 gb.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Spoko, nie trzeba tu nic pisac, co godzinke/dwie sprawdzam na telefonie czy sa jakies nowe prosby o dodanie i jak tylko cos widze od razu zatwierdzam, wiec czasem trzeba chwile poczekac jesli od razu w grupie sie nie znajdziesz.

Dla zainteresowanych, klan ulatwi granie z ludzmi z forumka nawet jesli nie mamy ich w znajomych, bardzo mozliwe ze beda tez jakies bonusy (w coopie lub w pvp) za robienie rzeczy wspolnie z czlonkami klanu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z racji, że już jakiś czas temu złożyłem pre-order na ultimie, a tam, jak się okazuje, nie rozsyłają kodów, to chciałem zapytać czy jest jakaś szansa, że ktoś będzie na tyle uprzejmy i odstąpi jeden kod na bete na ps4? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny o takowy na pm.

Opublikowano

Mam klucz :)