Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobiłem do 5 poziomu, zagrałem jeden meczyk pvp i już nie mam siły, za dużo się pracuje i nie ma się siły na gierki. Ale jest bardzo dobrze, podoba mi się, że podczas zwiedzania natrafiamy na innych graczy i to strasznie przyciąga, ma się wrażenie, że faktycznie jesteśmy w jakiejś grze MMO. Ehh, znowu sobie człowiek smaka narobi, potem wyłączą serwery i znowu oczekiwanie ;(

Opublikowano

heh zainstalowałem bete ale kobieta chciała serial oglądać to obejrzałem po czym myślę że pogram a ta że nie może spać bo się jej obraz świeci . Nie ma bata jutro przenoszę ps4 do mojej pracowni i podłączam do monitorka :P

Dobranoc i do zobaczenia jutro w grze

Masz w sypialni nadkonsole?
Nie ale szklane drzwi między salonem i tv a sypialnią.

Kij z tym ważne ze dzis po 19 sobie pogram:)

Opublikowano (edytowane)

Do oddania 2 kody Destiny beta: 

FEN2-KGNN-986E - użyty przez neon, nie za ma co ;) 
LRA6-A9NM-2QGE - użyty przez XM1014, do usług ;) 

Jak wykorzystasz napisz, który ;)

Edytowane przez wesyr
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem ta gra ( przynajmniej sam początek) to jest esencja z halo, które ja osobiście ubóstwiałem. Mam nadzieje że im dalej tym lepiej :) C U in the Game M8s:)

Opublikowano

Nie bijcie mnie, ale to nie dla mnie. Pogralem 10 minut, i koniec. Kupilem next-gen'a, zeby grac w szpile, ktore wykorzystuja power konsoli. A tu przy pierwszym kontakcie ze szpilem dostalem mlotkiem po glowie, na lekkie otrzezwienie. Destiny w ogole nie powinno wyjsc na Ps4- ta gra jest jest do bolu archaiczna, pod wzgledem gameplay'owym (mechanika zywcem wyciagnieta z HALO) i wizualnym. Myslalem, ze gram na PS3 ( no ale w koncu to cross-platformowa gra, co tu sie dziwic) Co jest fajne w tej grze? Cust-scenki i arty podczas loadingow.... PS.To ma byc Killer!... To jakas po(pipi)ka jest! :)

Killzone jest ładniejszy....BF4 w zasadzie też... wielokrotnie ładniejsze tekstury itp... Destiny wygląda bardzo dobrze ale tylko momentami prawdziwie nextgenowo...tekstury samochodów z samego początku bety to PS3 w FHD ;) Ale design, klimat, widoki....historia jej tło... no jeśli ktoś lubi klimat Sci -fi wsiąknie na Amen....Generalnie gra wg mnie będzie świetna ale nie jest to najlepszy z dostępnych pokaz możliwości nextgen...ale żeby uznać tą grę za crapa to sorry ale tanie szukanie sensacji ;) Może nie wpasować w gust ale gównem to ta gra na pewno nie jest :) Mesjaszem też nie ;) No chyba że w całości świat gry i graczy naprawdę fantastycznie się zmiksuje..pożyjemy zobaczymy :) Demons Souls i Dark Souls bez inwazji byłoby kolejnym rpgiem...Destiny bez zacięcia MMO być może byłoby kolejnym FPS-em...Pierwsza seria jest już kultowa , Destiny ma szansę takową się stać :) I oby tak było :)

Opublikowano

Ja użyć ten kod na stronie wymagany jest 9 cyfrowy

To są kody to wpisania z poziomu konsoli nie z poziomu Bungie.net

PS Store reedem codes i lecisz ;)

• Plusik 1
Opublikowano

Haha ale jaja nie pomyślałem dzięki :D

Łapcie 3 kody na nadkonsole ps4(napiszcie jak wykorzystacie,bo to ułatwi innym zdobycie swojego)

24NP-THN5-74KG Użyty

RPME-24NA-NH99

3R6B-NQNE-26PF

Opublikowano

Do oddania 2 kody Destiny beta: 

FEN2-KGNN-986E - użyty przez neon, nie za ma co ;) 

LRA6-A9NM-2QGE

Jak wykorzystasz napisz, który ;)

Drugi wykorzystany, dzięki wielkie ;)

Opublikowano

Fajne to pvp i ma potencjał,ale tak jak w każdym mmo sens ma dopiero na endgame,bo jak wskoczyłem na 5 lvl to dostawałem w(pipi) od ludzi z ekwpinukiem dajacym bonusy do statow i broniami zadajacymi elemental dmg oraz oczywiscie ulepszonymi skillami.

Opublikowano

Can I transfer my progress in the beta to the final game?

That's still undecided - Bungie seems to be torn between having everyone on a level playing field when the game comes out and rewarding those putting time into the beta. Hopefully we'll have a definitive answer sooner rather than later.

czyli jak narazie to nie.

@Soban - DMG broni ponoć jest skalowany, wybierasz sobie tylko typ broni w PvP a dmg każdy ma ten sam (ktoś tak pisał przy ALPHIE)

• Plusik 1
Opublikowano

Can I transfer my progress in the beta to the final game?

That's still undecided - Bungie seems to be torn between having everyone on a level playing field when the game comes out and rewarding those putting time into the beta. Hopefully we'll have a definitive answer sooner rather than later.

czyli jak narazie to nie.

@Soban - DMG broni ponoć jest skalowany, wybierasz sobie tylko typ broni w PvP a dmg każdy ma ten sam (ktoś tak pisał przy ALPHIE)

Szkoda ze się jeszcze nie zdecydowali bo nie wiem czy tworzyć postać na od się czy się przyłożyć.
Opublikowano

Dokładnie tak jest, jedyne co można rozbudować w pvp to umiejętności postaci, np. rzut nożem hunterem, czy wyższe skoki.

Wczoraj siedziałem od jakieś 22 do 3. W tym czasie zagrałem tylko jeden mecz w pvp, a reszte czasu spędziłem w story, biegając ze znajomymi po old russia. Jaki to jest pożeracz czasu, to głowa mała, jedyny minus, to tylko 8lv możliwy do wbicia w becie. Dziś trzeba zrobić jakieś zapasy w postaci picia i przekąsek i kolejny maraton smile.png

Opublikowano

Co do problemów z PSN na początku bety, to jestem w szoku, że po tyle latach i premier, ciągle mało kto jest przygotowany na tłum ludzi. World of Warcraft jeszcze zrozumiem, to był ewenement i chyba nikt nie spodziewał się tylu graczy. Pomimo tego, że sporo płaciło się za możliwość grania, to przez długi czas gra użerała się z lagami, kolejkami i wyrzucaniem z gry. Sam start diablo 3 także był trochę upierdliwy.

Mogli zrobić to lepiej, w poniedziałek dać kody USA,niech ściągają, w środę Europa itp. A tak, wszyscy się rzucili i serwery padły, szok i niedowierzanie :sorcerer: