balon 5 371 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Piękny design, wspaniałe widoki, zjawiskowa muzyka no i po raz kolejny utwierdzam się w tym, że nie lubię fps pif-paf a tym bardziej sieciowych. Dla mnie bardzo słabo ale pewnie dla osób co lubią takie granie to dobry szpil.A no i piękne intro. Tak czytam opinie ludzi to widzę, że nawet fanom gatunku średnio się widzi. Yeti tak ostro gra? Ciekaw jestem jego opinii. Edytowane 19 lipca 2014 przez balon Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Yeti to fanboy nie liczyłbym na obiektywne opinie Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Mnie beta do siebie przekonala. Nie moge sie doczekac premiery we wrzesniu. Przy becie siedze juz mase godzin a co to dopiero bedzie przy pelnej wersji. Podoba mi sie, ze w "cytadeli" mozna przyjmowac dodatkowe zadania jakie mozemy wykonywac w trakcie misji czy na multi. Nie jest to zazwyczaj nic skomplikowanego ale dodaje grze "nowej" zawartosci. Grafika mi odpowiada, niektore widoki sa warte zatrzymania sie dla samego podziwiania. Dwa razy udalo mi sie trafic na public eventy i gra sie przyjemnie. Multi sprawdzilem przez chwile i musze powiedziec, ze jestem zdecydowanie na tak. Feeling strzelania jest odpowiedni, nie ma mozliwosci zapierdalania jak z motorkiem w (pipi)e jak to jest w BF'ach. Czuje. ze we wrzesniu wsiakne na dluuuuugie godziny. Wracam bawic sie z beta. 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Ale jak Ty chcesz żeby wszyscy byli na tak albo na nie proszę cię Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jak to do mnie to... gdzie ja napisalem, ze wszyscy maja byc na tak albo na nie? Malo mnie obchodzi czy gra spodoba sie komus z kim nie bede w nia gral. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jakby ktos jeszcze chcial 8Q8P-KANJ-5AK7LJE7-3MNQ-JDN2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Dzisiaj o 23.00 ma byc event Iron Banner, bedzie to PvP na 2 nowych mapach, Mars oraz Earth. Co ciekawe, nasze bronie, ich statystyki oraz statsy naszej postaci sie przeniosa do tego eventu PvP. W nagrode za wygrana maja byc jakies itemy. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 W grze będą przedmioty do PvP ,gdyby ta gra miała wszystko skalowane to by to nie miało żadnego sensu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Czy na ps4 balans teamow tez jest tak (pipi)owy? Naprawde zniecheca mnie do tej gry notoryczny w(pipi) jaki dostaje. Dzis zagralem 6 meczy wygralem 1 a wszystkie przegrane to min.3k roznicy w pkt. Ratio tez u nas najlepszy koles ratio 1.1 u przeciwnika +3. U nich 4 na 6 ratio na + u nas 2 na 6. Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Na PS4 nie zauważyłem problemu z balansem , co do ratio w to trzeba sobie wyrobić inny styl gry niż w bf / killzone w czwartek ledwo dobijałem do ratio 1.0 przy graniu pod misje dziś było już po kolei 3.0 , 4.0 i 2,7 kwestia wyrobienia . PS. Jak oceniasz wersje ps3 ? Animacja itd. Nie wiem czy znajomym polecac Edytowane 19 lipca 2014 przez Pazdziochu Cytuj
Gość Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Czy na ps4 balans teamow tez jest tak (pipi)owy? Naprawde zniecheca mnie do tej gry notoryczny w(pipi) jaki dostaje. Dzis zagralem 6 meczy wygralem 1 a wszystkie przegrane to min.3k roznicy w pkt. Ratio tez u nas najlepszy koles ratio 1.1 u przeciwnika +3. U nich 4 na 6 ratio na + u nas 2 na 6.Zdecydowanie częściej bywają takie mecze niż miało to miejsce w Alphie. Z resztą, ze dwie strony wcześniej, Bansai wkleił taki wynik spotkania w którym było, jak mnie pamięć nie myli, ze 20 000 do 7 000. Chociaż czasem mnie to potrafi zirytować, wyrównane spotkania również się zdarzają (przedostatni mecz przegraliśmy dokładnie 20 punktami). Cytuj
milypan 1 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Ludziska mam dylemat życiowy jaram sie destiny, ale niedawno kupiłem ps3 ss i jestem póki co zadowolony. Tak wiec nie wiem czy kupic wersje na ps3 czy dolozyc troche i kupić ps czwórkę.. Będzie troche ludzi gralo w to na ps3?? Będzie taki sam fun jak na ps4?? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Ja dalej nie ogarniam tej gry. Widocznie muszę mieć jakieś małe statsy pancerza, bo kolesie w wyrównanych pojedynkach mnie gnoją zbyt często. EDIT: Spróbuje jeszcze kilka shotów w klate, jeden w łeb. Jak koleś ma tarcze to heady chyba nie działają z tego co zauważyłem. Tak czy siak moja postać ma jakby za mało tarczy. Edytowane 19 lipca 2014 przez Drantzell Cytuj
lennox 67 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Mam jeden wolny kod do Bety. Gdyby ktoś chciał pisać na PW (PS4) Edit: Już oddany Edytowane 19 lipca 2014 przez lennox Cytuj
Biały 55 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Proszę o akcepta prośby o dodanie do klanu forumkowego ! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jakis dziwny blad byl, nie widzialem zadnych prosb o dodanie. Juz wszystkich zaakceptowalem. Co do PvP, statystyki klasy nie licza sie w Crucible, kompletnie nic sie nie liczy, jedyne roznice to skille pod L1+R1 na klasach postaci, tyle. Dzisiaj o 23:00 bedzie ten Iron Banner i tam kazda statystyka bedzie przeniesiona do tego eventu pvp. Bedzie on trwal tylko 2 godziny, wiec jak ktos jest ciekaw niech lepiej zaplanuje sobie wolna chwile po 23:00 . Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 No to o 23 gramy. Moim zdaniem gra ma potencjał trzeba sie ostro przestawić z bf4 cod Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jeśli ktoś gra na PS4 prośba o dodanie do znajomych z nazwą PPE dzięki, gra mi się podoba BF4 i CoD mnie nie rusza jedynie pogrywam sporadycznie w KZ:SF w multi. W innym przypadku to raczej jestem graczem SP . Cytuj
dApo 313 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Szkoda ze to pora dla hamburgerow :-( ja się będę udzielał towarzysko hehe niech ktoś nagra coś to sobie obejrzę później Cytuj
Tulkaion 0 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Pierwsze wrażenia bardzo OK. Na razie gram tylko w story, minusem dla mnie jest słabe obudowanie fabularne, ale poza tym wszystko na plusie: wbijająca w klimat muzyka, dźwięki (!), psionika (gram warlockiem)... no i event, na który kilka godzin temu się nadziałem, obrona jakiegoś próbnika z zupełnie przypadkowym gościem była znakomita Jestem na tak. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Witam. Jakby ktoś miał zbędny kod na PS3 to poproszę na PW. Dzięki Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Ja dalej nie ogarniam tej gry. Widocznie muszę mieć jakieś małe statsy pancerza, bo kolesie w wyrównanych pojedynkach mnie gnoją zbyt często. EDIT: Spróbuje jeszcze kilka shotów w klate, jeden w łeb. Jak koleś ma tarcze to heady chyba nie działają z tego co zauważyłem. Tak czy siak moja postać ma jakby za mało tarczy. Ja jak włączyłem pvp niczego specjalnego na sobie nie miałem, ot zwykle rzeczy, ze słabą obroną i spokojnie dawałem radę w pvp. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Szkoda ze to pora dla hamburgerow :-( ja się będę udzielał towarzysko hehe niech ktoś nagra coś to sobie obejrzę późniejNo właśnie ten Iron Banner Event uświadamia mi, że nie zawsze będę miał czas zagrać o konkretnej porze, w określonym dniu. I choć wiedziałem, że ten tytuł będzie miał elementy MMO, teraz zaczynam się zastanawiać, czy nie lepiej zrezygnować z zamówienia przedpremierowego. Nie mam specjalnie zamiaru dostosowywać się wolnym czasem do gry a inaczej całej zawartości Destiny nie uświadczę. Tej cechy MMO nie lubię. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Mam szybkie pytanie czy w aplikacji destiny wyświetla wam listę znajomych? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi