KOŁD 1 101 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 W(pipi)ia mnie brak PVP w momencie kiedy spotykamy jakichs ludzi na mapie podczas coopa Moze to zmienia w fullu Cytuj
Gość Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Mam szybkie pytanie czy w aplikacji destiny wyświetla wam listę znajomych?Nie: "Something went awry while trying to log you in". Przynajmniej w tej chwili. W(pipi)ia mnie brak PVP w momencie kiedy spotykamy jakichs ludzi na mapie podczas coopa Moze to zmienia w fulluUwzględniając fabułę, przynajmniej tą z bety: nie zmienią tego, przecież macie ten sam cel. Chociaż kto wie... możliwości jest wiele... bunt, zdrajcy, spisek, w Wieży jest wiele zakamarków, których nie zwiedziliśmy... a może jakaś tajna organizacja się tam ukrywa z niecnymi zamiarami... I kiedyś w jakimś wydarzeniu, które nadejdzie miesiące (czy lata jeśli gra będzie trzymać wysoki poziom) po premierze gry, nastanie chaos i rozłam wśród Strażników. I będzie to Destiny 2 ;p Edytowane 19 lipca 2014 przez Gość Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Ta już to widzę, jak cieszycie się, gdy jakiś kamper z większym poziomem robi polowania na owieczki. No chyba, że sami chcecie takimi graczami być. Dobrze jest jak jest i tego nigdy nie zmienią Edytowane 19 lipca 2014 przez Moldar Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 19 lipca 2014 Autor Opublikowano 19 lipca 2014 Ja dalej nie ogarniam tej gry. Widocznie muszę mieć jakieś małe statsy pancerza, bo kolesie w wyrównanych pojedynkach mnie gnoją zbyt często. Strzelaj w głowę, gdy celujesz, to liczby są koloru żółtego, heady są bardzo ważne, bo szybko ściągasz shielda. Ogólnie multiplayer jest świetny, w końcu jakaś gra stawiająca na umiejętności graczy, ciężko się oderwać. Miałem już kilka sytuacji, gdy przeciwnik pierwszy do mnie strzelał, lub było ich dwóch, a udało wyjść się zwycięsko. Miód wylewa się z ekranu, widać od razu, że to gra Bungie. PvE również fajne, zwłaszcza ze znajomymi, public eventy, zdobywanie przedmiotów, broni, takie połączenie Halo z Diablo. Zdecydowanie gra na długie miesiące, oby do 9 września, a obecnie trzeba cieszyć się z bety. Ciekawe co dziś szykują na 23, mam nadzieje, że jakiś nowy tryb. PS. Najlepszy mecz z dziś. 2 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Wiadomo ile ma byc map w Pvp na premierę ? Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 19 lipca 2014 Autor Opublikowano 19 lipca 2014 Nie, jeszcze tego nie ujawnili. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jeśli mowa o umiejętności sztywnego trzymania pada i dostrzegania przeciwnika to jak najbardziej się zgadzam. Wystarczy, że ktoś jest obyty, żaden tam pro, pyk - zauważył pyk-wywala serię-pyk po Tobie,pyk... 1 Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jak ma ktoś na zbyciu kod i chce zyskać moja dozgonna wdzięczność proszę pw Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Ja niesmialo tez sie podlacze do prosb o kod jesli ktos dysponuje na ps3... Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Mam do oddania 2 kody do ps4.Jak co PW by nikt nie poy.ebał Cytuj
McDrive 3 108 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 No i niestety po zagraniu w betę musiałem złożyć preordera. Ta gra jest zajo. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Ktoś się przygotował do gry w Destiny ;D Edytowane 19 lipca 2014 przez lennox Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Jak na zlosc podczas katowania bety w ds4 zje&al mi sie prawy trigger. Ku5wa... Pada chyba masakrowalem bardziej niz przy jakiejkolwiek innej grze na ps4. Do wrzesnia chyba przygotuje zestaw kilku zamiennikow bo cos czuje, ze z gra spedze wiecej czasu niz z nie jednym rasowym rpgiem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Niech ktos sprawdzi czy ten dziala: 6BGJ-KPN9-CM5L (PS4) Jakby dzialal to prosze sie pochwalic zeby inni nie probowali. Wlasnie skonczylem grac w pelnym party ten event Iron Banner, swietna zabawa byla, szkoda tylko ze te sznurowka aka headset strasznie znieksztalca glosy , tragicznie sie na tym w party siedzi. Edytowane 19 lipca 2014 przez Bansai Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) ja pograłem dziś troche PVE i kilka meczy PVP... no i kurde nadal bez szału. nadal mam wrażenie jak bym grał w borderlands z mniejszą ilością broni gra nie jest zła, ale jednak hype wydaje mi się mocno przesadzony w PVE miały być setki planet, a tymczasem grałem 3 razy w tą samą misję i 2 razy w drugą tą samą misje, wiem że to beta ale robienie ciągle tego samego nudzi w PVP zagrałem zeledwie ok 3-4 mecze, więc zdaje sobie sprawe że brak obeznania z systemem i z mapami robi swoje i utrudnia gre, ale jakoś mimo wszystko nie czułem wilkiej podniety, zwłaszcza że na jednej z map co chwile trafiałem na gracza dysponującego sporym pojazdem i moje ataki prawie nic mu nie robiły, a on był w stanie zabić mnie w sekunde ja wiem że trzeba troche pograć i rozeznać sie z mapami żeby dało sie sensownie grać ale mimo to PVP w destiny jakoś mnie nie podnieciło... cała gra wydaje sie ok, a nawet dobra, miejscami "bardzo dobra" - ale to nadal jest zniacznie gorszy poziom niż sugerował to hype i zapewnienia twórców myśle ze niektórzy mogą się w tej grze zakochać i spędzić w niej setki godzin, ale mi osobiście średnio podeszło i moja obecna ocena waha się w okolicy 7+/10 . jest dobrze ale dupy nie urywa Edytowane 19 lipca 2014 przez Yano Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Niepotrzebnie sciagalem przed eventem skilla z Titana dzieki ktoremu jego overcharge mial wiekszy zasieg skoku ... sami zobaczcie : 1 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Jeśli ktoś jeszcze poszukuje kodu to proszę zerknąć na https://www.facebook.com/gamefreakspl Co jakiś czas są tam wrzucane kody na PS3 oraz PS4 Cytuj
SM1 25 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Mam szybkie pytanie czy w aplikacji destiny wyświetla wam listę znajomych? jak pojawi się "Something went awry while trying to log you in" trzeba wejść w ustawienie, wylogować i zalogować ponownie:) chyba mają problemy z certyfikacją. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 A której godzinie wyłączają serwery? Cytuj
PyletFylet 8 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 A to już dziś zamykają betę? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Nie, miała być przerwa 20 i 21, ale z tego co widzę i gram to wyszstko działa Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Ma ktoś koda na Xbona? Ja bede mial dwa do oddania jak wystartuje beta na Xboxie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi