Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że Destiny najpierw było pisane pod PS3/X360, dopiero po jakimś czasie przysiedli do next genów. Grafika na PS4 jest ładna, nie powala to na kolana ale też nie budzi wstrętu. Czasami zdarzają się tekstury rodem z PS3, ale ogólnie jest przyzwoicie. To co najbardziej dziwi, to 30fps, to powinno spokojnie chodzić w 60fps, przynajmniej na PS4.

Obecnie najlepszy mój wynik.
10513419_597635747015687_524961520296307

Opublikowano

Na temat lokalizacji u nas

W rozmowie z Eurogamerem przedstawiciel Licomp Empirical Multimedia przekonuje, że proces przygotowania polskiej wersji językowej gry jest dość rozbudowany.

Tylko część całości pozostaje po stronie lokalnego dystrybutora - mówi. - W przypadku tak wielkiego projektu jak Destiny niezbędne jest wsparcie po stronie dewelopera.

- Decyzja o pracach lokalizacyjnych dla danej wersji językowej zapada na linii wydawca - deweloper. W tym wypadku mówimy o Activision - Bungie. I tutaj, przy przygotowywaniu porozumienia pomiędzy tymi dwoma firmami, nie została założona produkcja polskiej wersji - kontynuuje.

całość tutaj http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-22-dlaczego-nie-ma-polskiej-wersji-destiny

Opublikowano

To co najbardziej dziwi, to 30fps, to powinno spokojnie chodzić w 60fps, przynajmniej na PS4.

True. 7 lat różnicy w sprzęcie, a takie dziadostwo odwalają z klatkami.

BTW: Pograł bym sobie. Mi ta gierka pasuje i przyjemniej mi się w to pyka niż w Battlefielda.

Opublikowano

Ja tam żałuję, że z tym uniwersum, designem, muzyką i planetami ta gra nie będzie grą singlową z dodanym multi coś jak  Halo. Taki model rozgrywki (sieciowe pif-paf) to nie moja bajka, ale z drugiej strony mam ból dupy, że ominie mnie smakowanie tego świata :(

Opublikowano

Mi znowu po denerwujacych doznaniach w battlefield brakowało luzackiego strzelania do obcych .....teraz naszczescie mam snajpera elitę w coop ale i tak destiny w coop ma mega moc.

Opublikowano

Odpaliłem STRIKE z 2 osobami. Ja mam 6 lvl warlock, oni mieli 4 lvl....cholernie ciężko było...niestety musieliśmy przerwać :) mam nadzieje ze wszystkie misje , pvp , pve będą trzymać taki poziom "wyzwania":)

Opublikowano

Ja grałem na 7lvl z randomami na 8lvl i też jakoś super lekko nie było. Nierzadko trzeba było każdego z nas podnosić. Poziom trudności jak najbardziej satysfakcjonujący.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Polecam Strike na wyższym poziomie trudności. Wiadomo że ginie się często ale za to dobry loot jest po zakończeniu misji. W trakcie leci sporo zielonych rzeczy a po zakończeniu dostaje się jedną broń i jedną część armora - zielone oczywiście. Dzięki temu mam same chyba najlepsze bronie/części armora jakie można w becie dostać na 8lvl. Gierkę się kupi po premierze jakoś, oczywiście na ps3.

Opublikowano

Ale też trzeba z tym uważać, bo faktycznie wylatują zielone itemki, tyle że mogą wypaść na wyższy lvl - na 3 itemy wypadły 2 na 9-10 lvl ;/ męczenia się było nie mało, a w sumie nic nie dostałem ze względu na ten limit cholerny.