Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Kv.rwa, a w party taka komunikacja jak w mlg hejlo, czasami ciężko dojść do słowa, bo kazdy tak podniecony (2 na b, 1 na c z bazuką, (pipi) (pipi)any czołg na a), Ogólnie pro na 100% ;P

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 521,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Porównywać Destiny do BFa :o

Ja nie mogę się już doczekać premiery - wciągnąłem się bez reszty, wbiłem 8 lvl i chce więcej, mogę grac w multi nieprzerwanie, a w singlu te wszystkie misje nie nudzą mnie ani na chwilę - myślałem nawet nad kupnem kolekcjonerki - dla mnie gra jest świetna i jeżeli Halo jest lepsze od tego, to czuje się całkowicie zmasakrowany.

Opublikowano
  W dniu 26.07.2014 o 16:41, YETI napisał(a):

Kv.rwa, a w party taka komunikacja jak w mlg hejlo, czasami ciężko dojść do słowa, bo kazdy tak podniecony (2 na b, 1 na c z bazuką, (pipi) (pipi)any czołg na a), Ogólnie pro na 100% ;P

Będę szukać tego "headseta" ale jak nie znajdę to dołącze i bedę nasłuchiwać po prostu :) 

Opublikowano

To jak to w końcu z tym eventem jedno piszą że już 19 a inni ze od 23?

Opublikowano

YETI - z kim gracie i gdzie znaleźć wasze psn ID ?

to może bym dobił do was po 20, mam HS

Opublikowano

Bungie mowi ze 2 pm PDT A U NAS JEST 9 h do przodu wiec z tego wynika ze 23. Sprawdzalem na stronie www

ypepazyr.jpg

Event jest o 2pm PDT

umehunyr.jpg

Opublikowano

To w takim razie na rolki posmigac odświeżyć umysł. BTW reklama ze zrzutu trafiła w samo sedno :)

Opublikowano

Tak bo ogólnie zamieniałem zamowienie w euro :P

Opublikowano
  W dniu 26.07.2014 o 17:10, YETI napisał(a):

Pierwszy event od 19 w multi, drugi od 23 (księżyc, story).

Trzeba w tower go aktywowac?

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

Pograłem wczoraj trochę w PVP i skleiłem taki klip z kilkoma akcjami:

Cytat

Iron Banner od 19:00 jest - po prostu dodatkowa playlista w Crucible, w której brane pod uwagę są wszystkie statsy postaci.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

YETI - masz chyba full skrzynke wiadomości, wysłałem ci inv na psn pokrytysniegiem odbierz

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
  W dniu 26.07.2014 o 17:14, wrog napisał(a):

Pograłem wczoraj trochę w PVP i skleiłem taki klip z kilkoma akcjami:

Cytat

Iron Banner od 19:00 jest - po prostu dodatkowa playlista w Crucible, w której brane pod uwagę są wszystkie statsy postaci.
Dzięki dopiero po wyjściu i wejściu mam dostępne
Opublikowano

Od 23... Po prostu będzie odblokowana, już teraz możesz ją podejrzeć na Orbicie.

Opublikowano

Mapa fajna, tyle że nie ogarniam za dużo bo trochę etylowego krąży po krwi. Chyba nici z rolek. ;P

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

To co w końcu dają w nagrodę i przechodzi do pełnej wersji?

Opublikowano

jak te wbijanie 5lvl wolno idzie, ile czasu wam to zajeło?

Opublikowano

tzn?  wybrałem na tej planecie coś tam i ide jak mnie prowadzą, russia czy coś

chciałem tylko multi ograć troche, a tu taka (pipi)nia idziesz i w kółko do zejabania to samo, nuda że ja (pipi)eee

Opublikowano

Koło 2h. Zaczynam powolutku kumac ten multi ale jak to w większości multi tutaj oprócz indywidualnego skilla bardzo liczy się komunikacja w drużynie. Ja się gra z kumatą ekipą to fajne akcje wychodzą. Wtedy gra mnie tak nie nerwi bo ja mam częściej nabity super c.niz oni :-P

Opublikowano

znalazłem miejsce gdzie rzucam granat i dostaje 2000exp za to bo zabija sporo na raz i tak spawnuje, ale ten pasek exp przesuwa sie dosłownie milimetry

co za (pipi)ozzza straszna, nie ma jakiegoś patentu na szybki lvl?

Opublikowano

Ale przecież szybko to wpada, 4 misje i miałem 5lvl

Opublikowano
  W dniu 26.07.2014 o 19:58, Fanek napisał(a):

znalazłem miejsce gdzie rzucam granat i dostaje 2000exp za to bo zabija sporo na raz i tak spawnuje, ale ten pasek exp przesuwa sie dosłownie milimetry

co za (pipi)ozzza straszna, nie ma jakiegoś patentu na szybki lvl?

Grałeś Ty kiedyś w jakiegoś RPG albo MMO?