Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czemu ściema? Premiera we wtorek, więc to nawet normalne, by sklepom dostarczyć przed weekendem. Mogą spokojnie się przygotować i w poniedziałek puścić paczki. Co do serwerów, to tutaj oficjalny komentarz Bungie na Twitterze:

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 522,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Postawilbym 2 za gramatyke...
No to mamy jasnosc,ze nie ma sensu jezdzic po sklepach wczesniej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

I co, dalej twierdzisz, że od dzisiaj jest już w sklepach? :D

Opublikowano

Nawet jakby ktoś dostał pudełko i płytę wcześniej, to serwery i tak pewnie ruszą dopiero 9tego.

Opublikowano

Tak - nadal twierdze ze w Warszawie na 360tke i PS3 poznym popoludniem w wybranych sklepach bedziesz mogl kupic ta gre.

Dzisiaj ma byc dostawa - informacja z 1 reki, ale Ty mozesz nadal twierdzic, ze internety oszukuja...

Edytowane przez easye

Opublikowano

no nic, dlatego tymbardziej nie wiem po co mialbym kogokolwiek tutaj oszukiwac, sam liczylem, ze moze dojdzie dzisiaj wersja PS4, ale i tak trzeba czekac do 9tego wiec who cares!

Opublikowano

Panowie ponieważ nie jestem w temacie bo hype opadło to zmieniło się coś z kwestią wielkości lokalizacji i rodzaju planet. Inna kwestia to jak ktoś nie wie to w dniu premiery w Tesco gra będzie za 195 zł na PS4.

Opublikowano

ale i tak trzeba czekac do 9tego wiec who cares!

biorąc pod uwagę, że Bungie stwierdziło, że włączają serwery w momencie gdy gdziekolwiek na świecie będzie 9.09. to chciałbym zwrócić uwagę, że w Polsce będzie dopiero 8.09., po południu...  :yes:

Opublikowano

hmm :) czyli niedzielne cioranie ktoś ma zapewnione :)

poniedziałkowe. Ósmy to poniedziałek  ;)

Opublikowano

Widze niezłe zamieszanie w EuroAgd wysłali wiadomość ,że gra do odbioru w poniedziałek ,a teraz przyszedł drugi mail ,że i tak sprzedawca nie sprzeda gey przed premierą.

Opublikowano

Z tego co udało mi się dowiedzieć to jest embargo na Destiny z niezłą karą finansową dla tych którzy je złamią więc wcale się sklepom nie dziwię.

Opublikowano

Panowie ponieważ nie jestem w temacie bo hype opadło to zmieniło się coś z kwestią wielkości lokalizacji i rodzaju planet. Inna kwestia to jak ktoś nie wie to w dniu premiery w Tesco gra będzie za 195 zł na PS4.

4 planety w każdej jedna lokacja wielkości ziemi z bety , zobaczymy jak eventy od bunge się sprawdza może gra będzie miała niezłą żywotność może nie - trzeba sprawdzić

Opublikowano

Tak - nadal twierdze ze w Warszawie na 360tke i PS3 poznym popoludniem w wybranych sklepach bedziesz mogl kupic ta gre.

Dzisiaj ma byc dostawa - informacja z 1 reki, ale Ty mozesz nadal twierdzic, ze internety oszukuja...

destiny.jpg

Opublikowano

W euro AGD moja wersja limitowana przygotowana do wydania kurierowi ;)

Opublikowano
  • Autor

Podobno grę już można ściągać z PSS, oczywiście odpalić będzie można dopiero 9.09. Ktoś ma preordera na PSS?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kurdeee, kupil bym, ale problem w tym ze zapewnie nie bede mial czasu na te wszystkie gry :( BF4, Diablo 3, TLOU nie dokonczone i jeszcze Destiny ?? CHyba trza sie z roboty zwolnic zeby to wszystko ogarnac.

Opublikowano

tak juz lezy na dysku i czeka na 8.9.14 23:59:59 ;p

a tu macie kilka kodow na emblematy: 

FJ9-LAM-67F
JD7-4CM-HJG
JDT-NLC-JKM
JNX-DMH-XLA
7CP-94V-LFP