bartiz 1 615 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ja jakoś nie odczułem żeby lvl wolniej szedł, chyba jest tak samo. W końcu lvl5 mozna iść na pvp Cytuj
mrBudyn 1 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Witam, czy może już któryś z kolegów gra/ał w/w grę ? Chodzi mi szczegółnie o obszar po jakim się poruszamy ( wielkość ) ? Czy single player jest kilku godzinny czy dłuższy, a może komuś z Was udało się już ukończyć tryb single player z pozytywnym odczuciem ? A przy okazji zapytam się jak wypada oprawa audio-wizualna na platformie PS3 ? Pozdrawiam Bartłomiej Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 są inaczej porozkładane levele np moon zaczyna się od lvl 6 a misje z okiem mamy na 8 po całym chainie misji na moon gra jest fantastycznie wybalansowana, zwykłą kiepską pukawką trzeba się trochę nastrzelać, a na rare kozaków trzeba mieć albo wyższy level albo coś dobrego w łapie (jeden taki rare typek jest w małej jaskinii po lewej stronie tuż przy pierwszym radio tower w old russia), czasem znajdując jakąś ciekawą odnogę na trasie można natknąć się na takich dopakowanych typków poza naszym levelem, albo nawet całą sekcję nie pod nasz level - to mnie jara bo zachęca do dogłębnego przeczesywania leveli - typki moga dropnąc coś godnego nie będę pisał (na razie) że to gra roku itp itd ale miód jest zauważalny Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ma ktoś z was edycję vanguard i może mi powiedzieć gdzie znajdę te bonusy w tym całym Tower? Po wpisaniu kodu nic mi się nie ściągnęło. Żaden dodatkowy plik. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Odradzam wszystkim kupowanie gry w euro rtv przez internet. Wysyłają gry bez jakichkolwiek zabezpieczeń w postaci koperty bąbelkowej itp. Gra była wrzucona tylko do wora foliowego kuriera i nic więcej, przez co mam 2 dziury w pudełku. Na szczęście płyta jest cała i działa bez problemów. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jakieś różnice pomiędzy wersja na past geny a current genami oprócz gorszej grafy? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Na past genach nie mozna strzelac, tylko taka. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 No ja was bardzo proszę Zastanawiam się kto to robi. I po co. Jechanie exów konkurencji mogę zrozumieć, podbijanie średniej swoich gier przez wynajętych studentów z Chin również, ale coś takiego? lol Irasowi przeszkadza jak hejtują grę Bungie, zaraz skisnę xD serio nie kumam tego hajpu, sam kupiłem gierkę ale kolejki jakby to było Halo albo GTA, kiedy nawet Acti jakoś wybitnie tej gry nie reklamowało. Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ciekawy jestem czy Bungie wyjdzie z sytuacji z twarzą http://www.ppe.pl/news-30851-kampania_w_destiny_trwa_9_10_godzin__a_pierwsze_raidy_odbeda_sie_w_przyszlym_tygodniu.html Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 komu wierzyć? napiszcie proszę coś więcej. Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jesli liczysz na dobrego singla z epicką fabułą to się zawiedziesz , jeśli lubisz rpg zdobywanie ekwipunku budowanie postaci i coop z znajomymi to gra dla ciebie. Po zapowiedziach Bungie nie było wiadomo czego spodziewać sporo osób może być zawiedzionych. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jesli liczysz na dobrego singla z epicką fabułą to się zawiedziesz , jeśli lubisz rpg zdobywanie ekwipunku budowanie postaci i coop z znajomymi to KUP DIABLO. Po zapowiedziach Bungie nie było wiadomo czego spodziewać sporo osób może być zawiedzionych. fix'ed Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Obyś sie mylił , po 4 h żywotności nie oceniam. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ma ktoś z was edycję vanguard i może mi powiedzieć gdzie znajdę te bonusy w tym całym Tower? Po wpisaniu kodu nic mi się nie ściągnęło. Żaden dodatkowy plik.Ponawiam pytanie. Ja mam ten statek, emblemat i skin do ghosta, ale za wuja nie chce się pojawić zbroja u vanguard q. Resetowałem licencje, uruchamiałem ponownie konsolę, ale nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł? Mam edycję limitowaną. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 A gdzie w Tower to znalazłeś? U którego gostka dostałeś ten emblemat i skin? Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Ma ktoś z was edycję vanguard i może mi powiedzieć gdzie znajdę te bonusy w tym całym Tower? Po wpisaniu kodu nic mi się nie ściągnęło. Żaden dodatkowy plik.Ponawiam pytanie. Ja mam ten statek, emblemat i skin do ghosta, ale za wuja nie chce się pojawić zbroja u vanguard q. Resetowałem licencje, uruchamiałem ponownie konsolę, ale nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł? Mam edycję limitowaną. Trzeba czekac na oficjale info , wszyscy mają problem 100% rozwiązania nie ma Edytowane 9 września 2014 przez Pazdziochu 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 A gdzie w Tower to znalazłeś? U którego gostka dostałeś ten emblemat i skin?Na lewo po pojawieniu się w tower. Podejdź do kanciapy postmana i tej babki od chyba Special Offers. Dzięki Pazdziochu. Jakbyś wiedział coś więcej to pisz w temacie. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Aha. No to tak jak Pazdzichu pisał wszyscy mają z tym problem. U mnie w tym special offers nic nie ma. Trzeba czekac na poprawkę :-) Cytuj
Starbug_PL 1 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Najpierw na minus -- - 0 , dosłownie 0 interakcji z otoczeniem - fabuła , w najlepszym wypadku szczątkowa (niby jest , ale jest równie istotna jak ta w titanfall) - nie wróżę dobrego odbioru gry dla lone wolfów - śmierć nie boli, - rzeczy, które wypadają ze skrzynek, a przynajmniej tych złotych nie są losowe, I plusy - w grze się udało to co nie wyszło w hellgate london - bardzo przyjemny multiplayer - bardzo przyjemne poruszanie się pojazdami i zresztą bez pojazdów też - śliczna grafika, światło, cienie, tekstury - bardzo zacne, - pierwsza gra, w którą wsiąkłem na 10 godzin non-stop w party i nie, nie skończyłem fabuły, jesteśmy w połowie, - to gra na 50 godzin + zabawy, potem dojdzie jakieś dlc - pewnie jeszcze sporo, ale wszystko przed nami i na koniec pragnę podziękować za trolling, pewnej znanej firmie specjalizującej się w sprzedaży wysyłkowej gier, która dostarczyła mi grę w pudełku wielkości kartonu na konsolę , w którym zmieściła się tylko faktura -- oczywiście zdążyłem oskarżyć o kradzież kuriera, zanim okazało się, że w kartonie jest 2gie dno , pod którym jest gra... Kurierze, jeżeli to czytasz - wybacz Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Gdzie kupowałeś? Na gram.pl? Oni tak tam właśnie dziwnie wysyłają. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Chyba zależy jaki mają humor. Mi ostatnio Diablo wysłali w zwykłej kopercie bębenkowej. Sam zaczynam się już wahać nad kupnem... Jedno Diablo już mam. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 i na koniec pragnę podziękować za trolling, pewnej znanej firmie specjalizującej się w sprzedaży wysyłkowej gier, która dostarczyła mi grę w pudełku wielkości kartonu na konsolę , w którym zmieściła się tylko faktura -- oczywiście zdążyłem oskarżyć o kradzież kuriera, zanim okazało się, że w kartonie jest 2gie dno , pod którym jest gra... Kurierze, jeżeli to czytasz - wybacz Hurtowo wysyłają i to automat pakuję- paczka ma odpowiednie wymiary. od 2 minuty 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Ciekawy jestem ile osob hejtujacych Destinu w ogole ta gre kupilo. Pomine fakt, ze nie czaje zbytnio fanow HALO psioaczacych na ta gre, skoro odczucia plynace z rozgrywki daja tyle samo radochy, a sam feeling i gunplay jest niemalze identyczny. Wystarczy wrzucic wyzszy poziom trudnosci, odpalic w coopie i walka staje sie rownie miodna jak poziom legendarny. Najbardziej obawialem sie, ze w grze bedziemy latac ciagle po tych samych lokacjach - jestem pod koniec ksiezyca i mimo zludzenia, ze czesto zaczynamy w tym samym miejscu kazdy level prowadzi nas inna sciezka w inne miejsce danej planety... Po tych paru godzinach w ogole nie ma sie wrazenia powtarzalnosci. Grafika, design i jakosc wykonania to absolutne mistrzostwo swiata, do tego naprawde przyjemny multiplayer, raidy - ogolnie ludzie wystawiajacy 6/10 maja problemy z bania, albo nie powinnni recenzowac fpsow. Gralem pol dnia, mysle, ze te 10h to niezla bzdura, chyba, ze koles lecial na easy i naprawde chcial szybko skonczyc, nie sprawdzajac nawet nowych pukawek, jak najmniej przenoszac sie do miasta i nie robiac totalnie nic poza misjami. Ja tam poki co oderwac sie nie moge. Edytowane 9 września 2014 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi