Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj jestem chętny ale po 21:00.

Ta gra jest jak dla mnie rewelacyjna. Na początku zanim ogarnąłem to wszystko co mogę robić, to gra wydawała się płytka. A później dochodzi Strike Playlist, nowe tryby online, codziennie inny tryb online po lewej, gdzie dodatkowo dostajesz XP za wygraną, patrole, coraz lepsze pukawki i umiejętności postaci. Tutaj jest masa rzeczy do zrobienia nie grając nawet w singla. Czasami nie wiem za co się zabrać hehe.

Gra nie jest tak duża jak ludzie oczekiwali, czy tam Bungie reklamowało, ale i tak jest spore. Świetnie też wyglądają przedmioty na wyższych levelach - te hologramy.

Edytowane przez Marcin_wawa
Opublikowano

Lekko przy spamuje :P

Jak pewnie zauważyliście każda z klas ma miejsce na trzy moce (subclass) a dostępne są tylko po dwie. Myślę się że w przyszłości pojawi się trzeba umiejętność?

No raczej :P

Co z tym vaguard armory? Gdzie go mozna dostac? Mam wersje limitowana, ghosta i inne dostałem ale vaguarda nie widzę.

W hangarze jest robot handlujący sprzętem Vang. Tam jest, ale nie jest to nic konkretnego. Kilka broni i chyba jakieś elementy pancerza. One są do wykupienia za mniejszą ilość glimmeru. Tak to wygląda u niego:

https://pbs.twimg.com/media/BxGhlvKCIAEpu92.jpg

Opublikowano

Przydałby się jakiś temat do ustawek. Jak ktoś chce zrobić weekly strike na PS4 to wysyłajcie zaproszenia, mój psn id Fruitpandaa 24 lvl hunter

Opublikowano

Na tę chwilę Cydonia AR3 i shotgun z dużym impactem (żeby z bliska zabijał jednym strzałem). W ogóle ostatnio głównie shotem grałem, starając się strzelać z bliska. Jak ktoś jest dalej, to teleport jak blisko się tylko da.

To nie musi być zawsze najlepsza taktyka (choć zwykle działała), ale przynajmniej gram sobie inaczej niż w BF4.

Opublikowano

Witam, czy tez tak macie że The Tower albo jest pełno ludzi albo nie ma nikogo? 

Jeśli chciałby ktoś pograć w story albo patrole lub inne tryby to śmiało zapraszać. 

psn: suchy91 level 9, jeśli trzeba mogę zagrać od początku story, gram późnymi wieczorami (bez mikrofonu, bo żona śpi:) i w tygodniu czasami ok 12

Opublikowano

Na tę chwilę Cydonia AR3 i shotgun z dużym impactem (żeby z bliska zabijał jednym strzałem). W ogóle ostatnio głównie shotem grałem, starając się strzelać z bliska. Jak ktoś jest dalej, to teleport jak blisko się tylko da.

To nie musi być zawsze najlepsza taktyka (choć zwykle działała), ale przynajmniej gram sobie inaczej niż w BF4.

dostsłes tą cydonie czy pukawki można w tower nabyc ?

Opublikowano

dostsłes tą cydonie czy pukawki można w tower nabyc ?

Wpadła kiedyś na singlu. To zielona broń, używam jej już tylko do multi.

Opublikowano

Też korzystam z Cydonii AR3. Wspaniała broń, polecam też odblokować czerwony celownik. Zmniejsza się z tego co kojarzę pojemność magazynka i szybkostrzelność, ale zwiększają się zadawana obrażenia. Dodatkowa broń u mnie to snajperka, a trzecia to karabin Hannibal-E.

Opublikowano

Dzisiaj miałem 4 legendarne engramy i dupa, 2x ta sama broń ciężka The Swarm i 2x jakieś gunwo niebieskie ;c jak tu wbić ten 26...

AAaa i ten, próbowałem z kumplem zrobić nightfalla, jest ciężko, praktycznie wszyscy jesteśmy na hita ;/ nawet pierwszej fali w sumie nie ukonczylismy.

Opublikowano

Dziko sie czuje grajac w to, nie ogarniam czym sa te enagramy itd chyba sie robie stary :confused:

Też bronie i elementy pancerza tyle, że trzeba ruszyć tyłek aby je gość nam rozszyfrował. W grze wyskakują z przeciwników tak jak inne znajdźki, tyle że te nie są białe a zielone.

Opublikowano

Jestem świeżo po Nightfall Strike'u na 28 lvl. Uhh, ciężko było ale się udało z 25-26 lvl i zgraną ekipą. Za(pipi)ista gierka :) Wypadła jedna żółta zbroja, monety i składniki na upgrade legendarnych i egzotycznych broni.

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie gdy  rozkładamy broń zostają z niej części czy da się je wykorzystać do zielonej broni? Statystyki to np 160/200 czy tylko można upgrade zrobić poprzez trójkąt w miarę używania?

Edytowane przez gamerTHC