Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Mam problem z Destiny. Brat ma plusa, a że to PS4 to opcje gry online działają na każdym koncie. Tylko po ostatnim updatcie coś się pochrzaniło i co dosłownie drugie uruchomienie wyskakuje komunikat, że user-generated content unaviable for this account(lub jakoś podobnie), później kolejny komunikat o czacie(również dla mojego konta niedostępny) i po wejściu w grę wszystki striki i crucible mam zakłódkowane :( Pomaga odpalenie gry najpierw u brata na koncie, wyłączenie i dopiero włączenie u siebie jeszcze raz. Ma któś podobną sytuację?

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze tylko jakaś legendarna broń specjalna i powinien wpaść trofik w którym wszystko ma się wypełnione legendami albo egzotykami... Troszkę to może potrwać. 

Jak dobrze pójdzie to dzisiaj/jutro wpadnie 28 lvl. 

Jestem no-lifem na L4

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Cześć Panowie,

gram od kilku dni i mam kilka pytań:

1. Jedyną metodą zdobycia lepszych broni po lvl 20 jest klepanie multika albo misje (+bounty) w obu przypadkach? Strasznie to czasochłonne.

2. Czy level light nam coś w ogóle daje? I dobrze rozumiem, że llvl light zwiększa się tylko poprzez ubieranie eq z +light?

Opublikowano

Najgorzej jest z tymi dropami itemów możesz cały dzień grac i nie zdobędziesz niczego a raz zagrasz np jeden mecz pvp i item niebieski z light. dziś ok 30 meczy pvp pograłem i tylko 1 przedmiot z light + 5 do tego z dwoma forumowiczami zrobiłem weekly heroic strike i jeden zwykły i tutaj też nic. Wolałbym aby to było rozwiązane jak w borderland czy diablo. Za konkretnych bossów lub zadanie coś fajnego. Farmienie jak w MMO może wkurzyć i dużo osób z gry zrezygnuje.

O legendarnych itemach czy egzotycznych to już nawet wspominać nie będę. Dziś chyba z 10 razy dostałem engram (czy jakoś tak) w którym mógł znajdować się legendarny przedmiot i ... nic

Opublikowano

Taki urok tego typu gier, jakby sypało ma lewo i prawo legendami i exoticami to po tygodniu byś grę sprzedał bo byś miał najlepszy gear i nie byłoby motywacji do grania. Ja gram glownie PvP, nie mam żadnej legendy nawet.

Opublikowano

Ja tego Xura nie mam tak gdzie ma swój stragan, jak go można spotkać?

A druga sprawa to ja wykonać to zadanie :

e6e1516d414b0cc31f5820e43085c2a2.jpg

Znalazłem wszystkie złote skrzynie, otworzyłem parę zwykłych i nic żadnych podpowiedzi.

Opublikowano

Mustang, chciałbym, żeby każda gra mnie nudziła dopiero po 20-30 godzinach :) Ja na twoim miejscu bym gierki nie sprzedawał, bo pewnie będą dodawali darmowe raidy i strike'i. W dlc też może dadzą jakieś fajne rzeczy, więc warto się jeszcze wstrzymać ze sprzedażą.

Opublikowano

Xur jest tylko w weekendy (powinien być od jutra).

A co do tego questa, musisz więcej skrzynek otwierać, za którymś razem coś wypadnie.

Zanazlem, teraz muszę iść do Xura dalszą część zadania trzeba czekać
Opublikowano

Xur jest tylko w weekendy (powinien być od jutra).

A co do tego questa, musisz więcej skrzynek otwierać, za którymś razem coś wypadnie.

Zanazlem, teraz muszę iść do Xura dalszą część zadania trzeba czekać

Gdzie znalazłeś?

Opublikowano

Po prostu trzeba pootwierać trochę zwykłych skrzyń na Marsie i w końcu wpadnie. Sam robię tego exotic questa obecnie i czekam na Xura. Swoją drogą, mam już dwie legendarne bazuki, jedną egzotyczną, a teraz jeszcze ten exotic bounty na machine gun. Za to snajperka albo shotgun ciągle tylko niebieskie...

do tego z dwoma forumowiczami zrobiłem weekly heroic strike i jeden zwykły i tutaj też nic.

Za Weekly Heroic Strike nigdy nie dostaniesz sprzętu przecież (nie licząc możliwych dropów). Jedynie monety, reputacja i marki.

Opublikowano

Ja już momentami nie mam siły do tego randomowego lootu- od trzech dni gniłem na 24 lvl bo wszystko było na light +15 a nic legendarnego nie wypadało...na szczęście odblokowałem sobie 2 rangę Cruicible i sobie te legendy po prostu kupiłem za marki..hak im w smak :P

Inna sprawa że jak zobaczyłem iż ulepszenie tych pancerzy wymaga na każdy lvl chyba 6 ascend shard to mi ręce opadły:/ To gówienko wypada na pewno tylko z daily chalange a gdzie jeszcze to nie mam pojęcia...

ps. fajnie tak o drugiej w nocy wypatrzeć w Tower niejakiego WieprzkaPL czyli Hiv-a  ;) Nie wiem czy też musiał wstawac o 7 rano ale...co ja poradzę że gra wkręca ;)