gamerTHC 185 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Tak, u Xura zloty enegram. Dzisiaj go nie ma? Bo nie mogę znaleźć Cytuj
davek 3 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) Trudno się nie zgodzić http://www.ppe.pl/publicystyka-1191-kilka_luznych_przemyslen_o_destiny___czekamy_na_wasza_opinie_.html?t=1411310755#c_last Edytowane 21 września 2014 przez davek 1 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Tak, u Xura zloty enegram. Dzisiaj go nie ma? Bo nie mogę znaleźć Już chyba "poszedł". Dopiero w piątek pojawi się znowu. A mi udało się bez legendarnych elementów pancerza dobić do 23 levelu. Jeszcze ten tydzień gry w Crucible i kupię większość ekwipunku u Cricible Q. A potem to już będę próbował sił w weekly strike na najniższym levelu aby zdobyć jak najwięcej strange coinów. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Tak, u Xura zloty enegram.Dzisiaj go nie ma? Bo nie mogę znaleźć Już chyba "poszedł". Dopiero w piątek pojawi się znowu. A mi udało się bez legendarnych elementów pancerza dobić do 23 levelu. Jeszcze ten tydzień gry w Crucible i kupię większość ekwipunku u Cricible Q. A potem to już będę próbował sił w weekly strike na najniższym levelu aby zdobyć jak najwięcej strange coinów. Ja też bez legendarek i egzotycznych miałem 23, ok dzięki czekam do piątku na Xura Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Ja nie mam legendy żadnej a mam 24 lvl Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Mi wczoraj jedna legenda spadła - 22lvl. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 To ja chyba mam farta, nawet dzisiaj mi legenda poleciała a grałem z godzinę. Btw wydaje mi się że im wyższy level tym częściej wypadają bo od jakiegoś 24 już z 10 mi poleciało Cytuj
milekp 78 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 a z jaskinią już coś chyba wykombinowali, bo niewiele już leci... Najlepszy motyw przy jaskini, to jak gra rzuca w którymś momencie na graczy kilkudziesięciu niemilców, każdy z żółtym paskiem, tarczą i podwyższoną agresywnością, którzy wyłażą z każdej dziury w tym rejonie i atakują farmiących. Dwa razy takie akcje miałem i ubaw przedni... 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Kiedy się zerują marki? Dzisiaj nowy tydzień a ja dalej mam na full. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Kiedy się zerują marki? Dzisiaj nowy tydzień a ja dalej mam na full. Jeśli się nie mylę, to we wtorki o godzinie 11 naszego czasu jest reset. Tak mnie już w(pipi)ia ten random loot że głowa boli, 32h na liczniku - może miałem z 7 legendarek i za każdym razem z tego gówna leciał niebieski item. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Kiedy się zerują marki? Dzisiaj nowy tydzień a ja dalej mam na full. Jeśli się nie mylę, to we wtorki o godzinie 11 naszego czasu jest reset. Tak mnie już w(pipi)ia ten random loot że głowa boli, 32h na liczniku - może miałem z 7 legendarek i za każdym razem z tego gówna leciał niebieski item. Ja mam 35h i dwie legendarki działo ręczne i bazooka. Z hand cannon w ogóle nie korzystam. Oczywiście broni, bo o ubiór sam zadałem Edytowane 22 września 2014 przez gamerTHC Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Nie bardzo mam czas grać ostatnio i ciężko uzbierać marki oraz reputację, póki co wszystkie niebieski itemy i 24 lvl jest. Powoli jakoś będzie szło:) Cytuj
rave 8 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 57h i 30 min grania... 26 lvl i ANI jednej legendarnej czy egzotycznej broni.... mało tego ze zbroi całe trzy elementy z czego dwa nie na moją klasę... oczywiście wkurzyłem się i kupiłem armor i pewnie tak samo skończy się z bronią.....zero farmienia na glitchach ale przyznam szczerze, że pogoń za króliczkiem ( lepszym lootem) staje się coraz bardziej frustrująca widząc jak dookoła znajomi dostają całkiem sporo a niektórzy naprawdę w czepku urodzeni:/ Kolejna sprawa wziąłem Bounty na Egzotyczny Hand Cannon i trzecim zadaniem jest dobycie 500 pkt w Crucible...tyle że mocami Void...(gram Warlockiem)...i teraz tak...pkt mi wchodzą tylko jak zabiję bronią z Void( mam tylko snajpę) albo Super Charge lub granatem ( tak przynajmniej mi się wydaje)..wszystko fajnie wszystko ładnie może bym tam punkcik po punkciku zdobył te 500 ale za każdy zgon odejmuje dwa...no (pipi)...innymi słowy nie mam praktycznie czym zdobywać w multi tych pkt a za zgodny odejmuje ochoczo...jeśli ktoś zaliczył tego Bounty to jestem pod wrażeniem...ja chyba wy(pipi)ię za dzień dwa to wyzwanie bo co ciut zarobię to mnie wyzeruje..możesz mieć 30 kili ale nie z voida a jeden zgon przez cały mecz a i tak będziesz -2 pkt w plecy... w pisdu z takim challengem Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) 2 moich znajomych miało tego questa i ustawialiśmy się w deathmatchu żeby ta osoba co ma questa nas zabijała. Najlepszy IMO jest shotgun do tego. Wczoraj spróbowaliśmy Raid, jak pierwsza brama była łatwa (w 5 osób) tak teraz nie możemy sobie poradzić z Templarem (akcje tarczą wymiatają!). Kiedyś się uda Edytowane 22 września 2014 przez wojnar Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Właśnie dostałem drugie egzotyczne bounty tym razem za crucible Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 22 września 2014 Autor Opublikowano 22 września 2014 Tak, u Xura zloty enegram. Dzisiaj go nie ma? Bo nie mogę znaleźć Już chyba "poszedł". Dopiero w piątek pojawi się znowu. Ogólnie to w jakim miejscu w Tower można go spotkać jak już tam jest? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Tak, u Xura zloty enegram.Dzisiaj go nie ma? Bo nie mogę znaleźć Już chyba "poszedł". Dopiero w piątek pojawi się znowu. Ogólnie to w jakim miejscu w Tower można go spotkać jak już tam jest?Różnie raz przy sprzedawcach od legend crucible, ostatnio był lewym skrzydle wieży przy wrotach a w ten piątek pewnie będzie po prawej stronie tam gdzie statki i frakcje 1 Cytuj
rave 8 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 2 moich znajomych miało tego questa i ustawialiśmy się w deathmatchu żeby ta osoba co ma questa nas zabijała. Najlepszy IMO jest shotgun do tego. Wczoraj spróbowaliśmy Raid, jak pierwsza brama była łatwa (w 5 osób) tak teraz nie możemy sobie poradzić z Templarem (akcje tarczą wymiatają!). Kiedyś się uda Kurde..nie wpadłem na to....a swoją drogą nie mam shotguna z voidem, miałem zielonego ale grałem po piwkach i z rozpędu sprzedałem Ale trik jest teraz tylko dobrac broń 5 znajomych i mogę speed runa zrobić Jesteś WIELKI! dzięki bo już straciłem nadzieję Inna sprawa że nie lubię Pistoletów a questa wziąłem przez pomyłkę (podjarałem się pierwszym łatwym wyzwaniem a nie rozkminiłem że to jest na konkretny rodzaj broni ) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Wczoraj z kumplami wybraliśmy się do tej jaskini, 2 legendy wpadly, a z nich niebieskie (pipi), ale przynajmniej Strange Coiny i Mote Of Light wpadają! Edytowane 22 września 2014 przez easye 2 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) I wbijasz poziom enkryptera. Trochę wiocha z tego i powinni to zmienić. Niebieskie itemy z fioletowych engramów to rzeczywiście kure.stwo totalne. Jak kolesiowi z 15 wypadło 11 niebieskich i 4 zielonych. Już nie wspominając o tym, że te fioletowe engramy i tak już rzadko wypadają. Już wolałbym żeby fioletowe pojawiały się rzadziej, a był 100% fioletowy bo to masakra jakaś. Edytowane 22 września 2014 przez Drantzell Cytuj
rave 8 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Przyblokowali tą jaskinię czy nie? Edytowane 22 września 2014 przez rave Cytuj
milekp 78 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Przyblokowali tą jaskinię czy nie? jaskinia jest, respawn też, tyle, że słabiej się sypie z niemilców... Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Dzisiaj wpadł mi pierwszy legendarny engram na łapawice w losowaniu po crucible. Oczywiście fioletowy to on był do czasu odkodowania, bo okazało się, że jest jednak niebieski. Ja(pipi)ie. Niech chociaż to naprawią po ku.rwicy idzie dostać. Co nie zmienia faktu, że multi jest boskie. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Poszukuje osób chętnych do gry w weekly strike'i, nightfall strike oraz ewentualnie Raidy jakby udało złożyć się ekipę. Lvl 26 warlock, mogę spokojnie grać w godzinach 18-24. PS4 nick: Yolberg Odnośnie farmienia, znacznie lepiej jest znaleźć ekipę 3 osób i bawić się w strikei na 24 lvlu. Przy dobrych wiatrach w 3 godziny uzbiera się wystarczająco marków na legendarną zbroję/rękawice/ buty. Raz mi nawet z takiego strike'u wypadł scout rifle egzotyczny, tyle że takiego typu broni nie używam. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) To zapros do znajomych - w Noob Friendly mamy już 14 osob, z tego polowa ma, bądź dobija już do 26-27 levelu. Jutro startuje nowe wydarzenie ? Edytowane 22 września 2014 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi