Faranell 269 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Red Deatch - Fuson Rifle, który już kiedyś był u Xura. Dla Warlocka poraz 3 ogniste rękawice. Krótko mówiąc - c.h.u.j.n.i.a. Ja pewnie rękawice przytulę 13 coinów to cały grzyb a nie mam nic egzotycznego z armoru. Wczoraj czy przedwczoraj jakiś updejt był - czy to ten, który miał wprowadzić 100% na legendarny item z legendarnego engramu czy to jeszcze nie to? Edytowane 3 października 2014 przez Faranell Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Red Deatch - Fuson Rifle, który już kiedyś był u Xura. Dla Warlocka poraz 3 ogniste rękawice. Krótko mówiąc - c.h.u.j.n.i.a. Ja pewnie rękawice przytulę 13 coinów to cały grzyb a nie mam nic egzotycznego z armoru. Wczoraj czy przedwczoraj jakiś updejt był - czy to ten, który miał wprowadzić 100% na legendarny item z legendarnego engramu czy to jeszcze nie to? tak Cygan mnie wnerwia, bo już 3 tydzień czekam na to by pokazał coś fajnego dla mojej łorloczki Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Kalinho Ty i tak masz za dużo dobrego!;D Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Jakby ktoś chciał dobrą pukawkę na PvP (a nie ma np. Surosa Regime, albo Hard Lighta), to do 16 jest u Gunsmitha do kupienia rewelacyjny Shingen-E z dobrą stabilnością. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Drugi dzień ten sam błąd "Error: cattle". Aktualnie moje logowanie do Destiny wygląda tak:- robię hotspota na telefonie - loguję do niego PS4 - loguję się do gry bez problemu, minimalizuję grę i w ustawieniach przełączam się na internet po kablu - dostaje komunikat o utracie połączenia z netem i wywala mnie do ekranu głównego gry - naciskam X i loguję mnie bez problemu Dziwne bo do awarii PSN działało normalnie, a Bungie nie ma żadnego rozwiązania tego problemu Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Dzisiaj wypadł mi drugi exotic bounty w przeciągu dwóch dni na hand cannona i machine guna. Niby nie ma tragedii, ale wolałbym jakąś snajperkę No i kupiłem za mote of light engram u cygana Xura i wypadł mi ten sam hełm co mam, więc od razu poszedł do zniszczenia co by jakiś pożytek był, ale 2 shardy to zaskakująco mało za egzotyczny item. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Z engrama od żyda cały czas losuje element pancerza dla obojętnie której klasy, czy poprawili to i zawsze dostaje się coś do klasy z której się korzysta? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Cały czas losowo dla różnych klas. 1 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Jeśli jeszcze ktoś miałby podobny problem z logowaniem co ja ( chyba wszyscy użytkownicy UPC w Irlandii ) oto rozwiazanie: "Change dns codes to 8.8.8.8 and 8.8.4.4 and than reset your psn licence in the psn setting" Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) Desperacko poszukuję ekipy na raid jeszcze przed wtorkiem.Pisałem do Żniwiarzy, ale nie wiem czy będą grali Wersja PS4.KTOŚ COŚ ? Edytowane 4 października 2014 przez giger_andrus Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Czy ktoś jeszcze ma problem z Plusem grając w Destiny(PS4)? Ja nie mam subskrypcji ale brat tak i regularnie, co jakies 2 dni muszę odnawiać licencje w ustawieniach konsoli Właśnie uruchamiam grę już 3 raz z rzędu bo nie wykrywa abonamentu(wyprzedzam pytania, usługa opłacona i aktywna )Pół biedy jakby gra włączała się 1min ale to jest naprawdę frustrujące... Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Desperacko poszukuję ekipy na raid jeszcze przed wtorkiem. Pisałem do Żniwiarzy, ale nie wiem czy będą grali Wersja PS4. KTOŚ COŚ ? Ja w to wbijam. Najbardziej pasowałoby mi dzisiaj. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Ta gra cały czas mnie nie nudzi. Wczoraj z randomami ukończyłem weekly heroic strike, a dzisiaj kill order i 3 striki z dwoma gościami z PPE 2nd Tier. Jest moc. Przynajmniej mam już 26 lvl. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 A w ogóle ten kill order to faktycznie Very Hard jest? I ile trwa mniej więcej? Jeszcze w tym nie uczestniczyłem, a może ktoś miałby dziś ochotę pograć wieczorem? Na PS3, a mam 27 lvl huntera. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) Desperacko poszukuję ekipy na raid jeszcze przed wtorkiem. Pisałem do Żniwiarzy, ale nie wiem czy będą grali Wersja PS4. KTOŚ COŚ ? Ja w to wbijam. Najbardziej pasowałoby mi dzisiaj. Mozemy pomoc. Edytowane 4 października 2014 przez easye Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Super ! Zaproponujcie termin zatem. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 no my gramy codziennie, jeszcze dzisiaj bedziemy na sieci, pewnie jutro jakos, zapros do znajomych i na bank mnie zlapiesz. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) Nick taki jak na forum? Ok juz wyslalem Edytowane 4 października 2014 przez giger_andrus Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Dobra, ja już pograłem trochę w tego Destiny. Nie chce mi się pisać żadnej recenzji, bo wszystko w temacie było już napisane. Ale czemu, do kur.wy nędzy, zrobili te bounty. Przez to gów.no jestem zmuszony grać nie tak jak chcę. Czuję się jakbym grał w jakieś gów.niane, darmowe gierki na telefon. Pewnie mieli mało questów, więc stwierdzili, że żeby jakoś grać wrzucą coś zastępczego Najgorsze są te bounty na crucible. Uggghhh. Oczywiście, mogę olać te bzdety i grać bez tego, ale gra przez system reputacji, poniekąd, zmusza mnie do tego. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 A w ogóle ten kill order to faktycznie Very Hard jest? I ile trwa mniej więcej? Jeszcze w tym nie uczestniczyłem, a może ktoś miałby dziś ochotę pograć wieczorem? Na PS3, a mam 27 lvl huntera. To są misje z kampanii tyle, że przeciwnicy mają wyższy lvl. Niektóre łatwiejsze inne trudniejsze. Dzisiaj drugi raz wskoczył mi ten sam element do pancerza tyle, że z innym upgradem. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Ktos się orientuje, czy jest jakaś szansa na nowy Raid, inne Striki w tej grze, czy dopiero nowe rzeczy zobaczymy przy dodatkach ? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) as everyone bitching about the game they can't stop playing! Edytowane 4 października 2014 przez easye 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Wolę to dłuższą smutną prawdę już dawno nie widziałem go tak w(pipi)ionego Cytuj
YETI 10 995 Opublikowano 5 października 2014 Autor Opublikowano 5 października 2014 Prawda, zależy dla kogo. Wczoraj usiadlem o 17, to skończyłem o 21. Gameplay jest bardzo miodny, do tego dochodzi to całe poszukiwanie lepszego uzbrojenia, polepszenia go itp. Ja przy tej grze sie nie nudze. Słaby singiel, bardzo dobry pvp i tryby typu strike czy raid. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi