Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę czy tylko ja widzę pustki na łoniaku? Zacząłem grać pare dni temu i nie ma żadnych nowicjuszy. Ludzie po 28 lvl widywani bale tacy po 5-7 to raczej nie. Que pasa Xbox?!

Opublikowano

Trzy razy. Za pierwszym razem chyba nikt nie dostał, za drugim dwie osoby, wczoraj tylko mi wypadł. Można go dostać wyłącznie za ubicie Atheona.

Macie team wyłącznie 30kowy do harda czy mieszany z 29kami?

Opublikowano

Maksymalnie dwie 30 się przewijały, ale z samymi 29 też chyba grałem, przynajmniej na którymś z etapów. Wcześniej z destinylfg.com/net korzystałem, a wczoraj wreszcie ze swoją stałą ekipą Polaków kończyłem i dwie 30 mieliśmy. Chłopaki jednak podostawali brakujący sprzęt i teraz już będą cztery maksymalne poziomy u nas, więc powinno gładko pójść przy kolejnej próbie :) Najgorszy etap to obrona dwóch Confluksów, bo straszny syf się robi w pewnym momencie. Potem na gatekeeperach może być ciężko, ale wszystko do zrobienia.

Opublikowano (edytowane)

Kufa, poprawiliby wybieranie map w tej grze, bo jak do tej pory na Asylum(Wenus) nie zagrałem ani razu, mapę na Merkurym odwiedziłem tylko raz, a mapy z Marsa to znam na pamięć <_<

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

Właśnie wypadły mi z engrama legendarne gauntlety, tylko że dla warlock'a a gram tytanem... (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Spoko. Ja już w sumie mógłbym nieźle huntera wyposażyć, a też gram tytanem :P

Opublikowano

Dzisiaj wreszcie wyskoczyły mi do wyboru exotic bounty. Szybki myk na internet i wybrałem to z karabinem maszynowym i szukaniem po skrzyniach na marsie.

Przyjemne bounty. Raz dwa na księżycu go zrobiłem. Dostałem w tym samym dniu bounty na pistolet, ale złapanie 500 punktów w PvP tylko przy broni z Voidem i odejmowanie ich za śmierć to zdecydowane przegięcie dla takiej pukawki. 

Swoją drogą nabił ktoś Doktor Nope z perkiem na poprawę stability? Dobrze się z tym strzela?

Opublikowano

Dzisiaj wreszcie wyskoczyły mi do wyboru exotic bounty. Szybki myk na internet i wybrałem to z karabinem maszynowym i szukaniem po skrzyniach na marsie.

Przyjemne bounty. Raz dwa na księżycu go zrobiłem. Dostałem w tym samym dniu bounty na pistolet, ale złapanie 500 punktów w PvP tylko przy broni z Voidem i odejmowanie ich za śmierć to zdecydowane przegięcie dla takiej pukawki. 

Kumpel z którym dzisiaj grałem mówił mi o tym bounty. Przerypka jak mecze nie idą :/

Opublikowano

Mi wczoraj wpadł bounty na Bad juju. Muszę zrobić 25 strikow ale spoko bo pozbieram pkt dla Vanguard żeby kupić Shadow Prince do pvp. Teraz biegam z Painted Suros - rare z crucible wypadł w jakimś meczu i daje radę ale jednak trochę rozrzuca szczególnie na większym dystansie. Ale jak ktoś nie ma czasu sfarmic lepszego w pve to polecam tego słabszego surosa AR do pvp :-)

Opublikowano

Panowie, chętnie dołączę do ekipy na Raid PS4! Warlock 27/28lvl z niezłym arsenałem.
Jeśli ktoś zbiera właśnie drużynę, to oferuję swoją pomoc. Wysyłacie zaproszenia do znajomych, mój PSN ID to: Andryush