Wredny 9 550 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Ja Xura spotkałem, ale z pięcioma Strange Coinsami raczej nie miałem o czym z nim gadać Tak mi się marzył ten Suros Regime - żebym wiedział, że będzie go miał to bym przysiadł i pofarmił monety, ale zupełnie wyleciało mi z głowy i przez cholerne The Evil Within (świetna giera BTW) zupełnie olałem Destiny w zeszłym tygodniu. Ten armor, o którym piszesz to właśnie w zeszły weekend od niego kupiłem, więc chyba się nie zmienia, ale mogę się mylić, bo wcześniej nie zaglądałem mu do kieszeni Zastanawia mnie natomiast pewna kwestia... Ja wiem, że jest cap na tygodniowe zdobycze Crucible i Vanguard Marks, ale czyżby był również cap ogólny? Zauważyłem, że moje Crucible Marks zatrzymały się na poziomie 200 i ani myślą drgnąć - trochę słabe rozwiązanie (pewnie z Vanguard będzie podobnie). I pytanko mam - podbijając rangę Crucible lub Vanguard mogę użyć jakichś boosterów? W sensie, że jakbym zakupił np tą szmatkę od Crucible Handlera i ją przywdział, to szybciej się będzie nabijać? Albo np wykonywałbym patrole to czy wtedy cały exp idzie ciągle w Vanguard, czy z tą szmatką mógłbym farmić na konto Crucible (podobnie jak to ma miejsce z Dead Orbit i tą drugą frakcją)? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Jest limit 200 marek więc musisz je wydać, chociaż nie wiem czy nie można ich przerzucić na inną postać lub włożyć do schowka. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 ktos chetny na lv 8 strike na xone? Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 (edytowane) Jest limit 200 marek więc musisz je wydać, chociaż nie wiem czy nie można ich przerzucić na inną postać lub włożyć do schowka. Kłopot w tym, że mam dopiero drugą rangę Crucible, więc i tak nie bardzo mogę robić jakieś wartościowe zakupy. Ech... trochę szkoda, bo to oznacza, że każdy następny mecz online robię tylko dla rangi. Myślałem, że zanim dojdę do trzeciej to uzbieram całkiem pokaźną sumkę na zakupy... Ech.... Edytowane 26 października 2014 przez WrednyPL Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Jest limit 200 marek więc musisz je wydać, chociaż nie wiem czy nie można ich przerzucić na inną postać lub włożyć do schowka. Kłopot w tym, że mam dopiero drugą rangę Crucible, więc i tak nie bardzo mogę robić jakieś wartościowe zakupy. Ech... trochę szkoda, bo to oznacza, że każdy następny mecz online robię tylko dla rangi. Myślałem, że zanim dojdę do trzeciej to uzbieram całkiem pokaźną sumkę na zakupy... Ech.... Spoko ja mam podobnie Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 tego surosa można gdzies kupic poza xurem ? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Jest limit 200 marek więc musisz je wydać, chociaż nie wiem czy nie można ich przerzucić na inną postać lub włożyć do schowka. Kłopot w tym, że mam dopiero drugą rangę Crucible, więc i tak nie bardzo mogę robić jakieś wartościowe zakupy. Ech... trochę szkoda, bo to oznacza, że każdy następny mecz online robię tylko dla rangi. Myślałem, że zanim dojdę do trzeciej to uzbieram całkiem pokaźną sumkę na zakupy... Ech.... kupuj najtańsze rzeczy koloru fioletowego i przerabiaj na przedmioty - przydadzą się przecie shardy i energia. 1 Cytuj
suchy91 0 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Jak myślicie, jak najlepiej i najszybciej zdobyć energię i shardy? Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Hmm... Dwa powyższe posty powinny zamienić się kolejnością Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 (edytowane) tego surosa można gdzies kupic poza xurem ? Niestety nie... Mimo nerfu nadal jest to jedna z najlepszych pukawek w grze - jeszcze zasieg rozwine i bedzie mogl zastapic nawet mojego scouta. Na niektorych levelach Suros + Snajpa to masakrator Edytowane 26 października 2014 przez easye Cytuj
karol666 6 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 I pytanko mam - podbijając rangę Crucible lub Vanguard mogę użyć jakichś boosterów? W sensie, że jakbym zakupił np tą szmatkę od Crucible Handlera i ją przywdział, to szybciej się będzie nabijać? Albo np wykonywałbym patrole to czy wtedy cały exp idzie ciągle w Vanguard, czy z tą szmatką mógłbym farmić na konto Crucible (podobnie jak to ma miejsce z Dead Orbit i tą drugą frakcją)? Jedynym boosterem do nabijania reputacji jest radiant light, który zdobywasz na cały tydzień (aż do resetu we wtorek) po skończeniu nightfalla. Zwiększa wszystkie punkty zdobywane do reputacji o 25%. 1 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 (edytowane) Chetnie dolacze do kogos kto tak jak chce zrobic trofea zwlascza te za gre fireteam z jednegu klanu( ja jestem w ppe elite 2nd tier) i te za raid...(moja postac to poki co Titan 27lvl) moj PSN : Slavunio84 a zapmonialem dodac PS4 ofkors... Edytowane 26 października 2014 przez shy4 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Dostałem właśnie swoje pierwsze egzotyczne bonty, tylko nie wiem które wybrać : A light in the dark - Thorn Toland's legacy - Inevective A dubious task - Bad juju Pomoże ktoś? Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Ja wziąłem ostatnie, ale zupełnie nie miałem pojęcia, o co chodzi Dopiero po wybraniu (musiałem się udać do Ikory, ta zleciła mi pierwszy stopień zadania - 5 strike'ów bez zgonu), poczytałem w poradniku na ps3trophies.org i tam widnieje zupełnie inna kolejność. Za to zadanie przewidują Shotguna Invective (ale mogą się mylić). Dla mnie i tak lipa, bo wolałbym jakąś konkretną broń główną, niemniej jednak, ciekawy bajer Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Mam już Inactiva oraz bounty na obie pozostałe na ukończeniu. Co do shotguna to jego zaletą jest regeneracja ammo oraz autofire. Poza tym nic specjalnego dla mnie. W pvp biegam z Comedianem jeśli nie snajpie Final Bossem. Na Bad Juju ludzie narzekają na Torna zresztą też ale jeszcze nie mam to się nie wypowiem :-P Cytuj
wrog 609 Opublikowano 27 października 2014 Opublikowano 27 października 2014 ja mam gjalhorna i bez rewelacji Bluźnisz. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 27 października 2014 Opublikowano 27 października 2014 Ktoś się pokusi o porównanie Gjallarhorn vs Truth ???Korzystam z Truth i jestem zadowolony - pociski lecą bardzo szybko po upgrade, zawsze w kierunku celu (Easy odpowiadam na pytanie), dość szybkie przeładowanie (również możliwy upgrade).Oczywiście atak z VOID, idealny na Vault of Glass. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Ta gra ma tak zyebany kod sieciowy czy to wina psn?już mnie w(pipi)via że co 2 mecz mnie rozłącza bo destiny traci połączenie z serwerem a o graniu w godzinach porannych można pomarzyć bo psn leży. Chyba pierwsza gra , która mi się podoba i zostanie sprzedana bo to jest niedorzeczne . Jeżeli to wina psn to muszę wymienić tego ps4 na xboxa , gorszą grafikę przeżyję ale tak zyebanego psn nie jestem w stanie zdzierżyć . Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 No niestety to wina super stabilnego PSNu - #4thePlayers Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Nope, na One jest dokladnie to samo. Tym razem Bungie daje dupy! Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Ja na PS3 nie miałem wczoraj zadnych problemów (grałem Crucible), więc założyłem, że to może jakiś problem wywołany przez "Aktualizację 2.0" na PS4. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Znajomy, który grał na obu systemach powiedział że na XO jest na chwilę obecną nawet gorzej. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Teraz już się uspokoiło i można grać, ale do północy to nie szło grać, bo miałem dissconecty co 5 minut.I też myślałem, że to wina PSN, bo przecież PSN też wieczorem zaczął szwankować i przez jakąś godzinę-dwie nie mogłem w ogóle się zalogować. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Obejrzałem film Niepamięć (Oblivion) to Destiny pełna gębą, w szczególności dwie pierwsze misje. Oglądał ktoś? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Obejrzałem film Niepamięć (Oblivion) to Destiny pełna gębą, w szczególności dwie pierwsze misje. Oglądał ktoś? Tak i nie widzę w nim nic z Destiny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi