McDrive 3 098 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Znowu Armamentarium dla tytana. Eh... W tym tygodniu zaoszczędzę coiny. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Obadajcie jaką jestem lamą Pierwsza zabawa z sharefactory 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Patch juz do sciagniecia. Uwaga na zawrotne predkosci pobierania Patch Notes duzo tego: http://www.bungie.net/7_Destiny-Update--11172014/en/News/News?aid=12398 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Nie przesadzajmy, w 20 minut się ściągnęło. EDIT. Patch poszedł szybko za to teraz nie można połączyć się z PSNem i kicha z grania. Edytowane 17 listopada 2014 przez Pryxfus Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 @Kalinhogra skuteczna, dobre k/d ratio ale strasznie statycznie i nudno Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Patch juz do sciagniecia. Uwaga na zawrotne predkosci pobierania Patch Notes duzo tego: http://www.bungie.net/7_Destiny-Update--11172014/en/News/News?aid=12398 Na PS3 jest 1.11GB i nie da rady ściągnąć. "Expansion content appears to be damaged or missing and cannot be loaded" error code: boar Fanta-koorva-stycznie Czyżby Sony robiło im tą łatkę? Edytowane 17 listopada 2014 przez WrednyPL Cytuj
suchy91 0 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 Patch juz do sciagniecia. Uwaga na zawrotne predkosci pobierania Patch Notes duzo tego: http://www.bungie.net/7_Destiny-Update--11172014/en/News/News?aid=12398 Na PS3 jest 1.11GB i nie da rady ściągnąć. "Expansion content appears to be damaged or missing and cannot be loaded" error code: boar Fanta-koorva-stycznie Czyżby Sony robiło im tą łatkę? Mam to samo wiecie moze o co chodzi? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) @Kalinho gra skuteczna, dobre k/d ratio ale strasznie statycznie i nudno Do tego chyba cala druzyna wlaczyla przez przypadek nie ten tryb, ktory chcieli. Takie mecze moze przyjemnie by sie ogladalo przy Clashu, a nie w Control,gdzie widze tylko 3 goscin probowalo przejac punkty. Pozytek dla druzyny jak widac skromny, skoro przez caly mecz zdobyliscie 1 punkt Edytowane 18 listopada 2014 przez easye 1 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Jestem teraz na Atheonie na hard, ps4.....ktos pomoze? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Wieczorem chętnie Widzę, żeś z mojego miasta LBN ! Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 @Kalinho gra skuteczna, dobre k/d ratio ale strasznie statycznie i nudno Do tego chyba cala druzyna wlaczyla przez przypadek nie ten tryb, ktory chcieli. Takie mecze moze przyjemnie by sie ogladalo przy Clashu, a nie w Control,gdzie widze tylko 3 goscin probowalo przejac punkty. Pozytek dla druzyny jak widac skromny, skoro przez caly mecz zdobyliscie 1 punkt Przecież ja broniłem tego jednego zdobytego punktu Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 no w sumie sam wszystkich dodatkowo nie przejmiesz! Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) Sporo zmian po tym najnowszym patchu - aż szkoda, że od początku tego wszystkiego nie było w grze. W końcu pokazuje, do jakiej maksymalnej wartości można rozwinąć daną część zbroi (dzięki temu dowiedziałem się, że te zdobyte w Iron Banner mają aż 30 light po wymaksowaniu). Większość zmian to kosmetyka, zmiana okrągłych meterów postępu na romby, wizualne zmiany w inventory (surowce itp), na jednej z map (Mars) zmienili położenie punktów A, B i C i w sumie tyle, ale gra się jakoś przyjemniej Teraz trzeba wykorzystać Iron Banner póki trwa Edytowane 18 listopada 2014 przez WrednyPL Cytuj
shy4 53 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 jezeli ktos ma ochote i odpowiednio duzo samozaparcia to chetnie znajde ludzi ktorzy tak jak ja chca wbic trofika za przejscie raidu bez zginiecia nikogo w teamie ps4 wersja jakby co walcie na moj psn id Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Ja z chęcią zrobiłbym raid po raz pierwszy. Mam warlocka na 26 bodajże. Ktoś chętny na dziś wieczór? Gram na ps4 Edytowane 20 listopada 2014 przez Mirumoto Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 (edytowane) Chcialem popykac w trajala na One. Zassalem go, a tu niemila niespodzianka. Pojawia sie komunikat:"Jesli masz dysk z gra, wloz go teraz.Jesli nie, upewnij sie, ze osoba, ktora dokonala zakupu jest zalogowana w usludze Xbox Live, a nastepnie wybierz Zakoncz".Łotdefak, ze sie tak grzecznie zapytam?Trial juz nieczynny? Edyta Górniak: Dodam tylko, ze gra nie zniknela mi z kolejki pobierania. Tkwi tam nadal, a w momencie wybrania z menu "Wznow instalacje" pokazuje mi, ze Instalacja 100% i dalej powiadomienie u dolu, ze "Zatrzymano instalacje". Edytowane 21 listopada 2014 przez Czezare Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Edyta Górniak: Dodam tylko, ze gra nie zniknela mi z kolejki pobierania. Tkwi tam nadal, a w momencie wybrania z menu "Wznow instalacje" pokazuje mi, ze Instalacja 100% i dalej powiadomienie u dolu, ze "Zatrzymano instalacje". Wywal i ściągnij ponownie - jedyny ratunek Mi się taki syf zrobił przy kolekcji Halo i chociaż gra działała, to co chwilę wyskakiwało powiadomienie, że zatrzymano instalacje. Pomogło dopiero usunięcie i ponowne zainstalowanie gry Co do powyższego problemu - nie mam pojęcia, czy to kwestia jakiegoś babola ze strony M$ czy Bungie, czy Acti, ale reinstalacja tak czy siak nie zaszkodzi. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Edyta Górniak: Dodam tylko, ze gra nie zniknela mi z kolejki pobierania. Tkwi tam nadal, a w momencie wybrania z menu "Wznow instalacje" pokazuje mi, ze Instalacja 100% i dalej powiadomienie u dolu, ze "Zatrzymano instalacje". Wywal i ściągnij ponownie - jedyny ratunek Mi się taki syf zrobił przy kolekcji Halo i chociaż gra działała, to co chwilę wyskakiwało powiadomienie, że zatrzymano instalacje. Pomogło dopiero usunięcie i ponowne zainstalowanie gry Co do powyższego problemu - nie mam pojęcia, czy to kwestia jakiegoś babola ze strony M$ czy Bungie, czy Acti, ale reinstalacja tak czy siak nie zaszkodzi. Probowalem zrobic jak poradziles a tu kolejny niemily zonk. Po odinstalowaniu i probie ponownej instalacji dostalem sztacheta przez morde napisem: "Wersja probna ulegla wygasnieciu". To co...oni tego triala tylko na jeden dzien dali?? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Pany ja tam janusz w takie gierki jestem. Mam se postać na 29 levelu, wszystkie części zbroi legendarne, tudzież egzotyczne, do tego maksymalnie upgrade'owane, no i stanąłem na tym 29 poziomie. Jak przeskoczyć na 30? Potrzebujesz całej zbroi z Raidu, Ewentualnie: 1 egzotyk, 3 rzeczy z raidu lub 1 egzotyk 2 rzeczy z iron bannera i jedna pierdoła z raidu. 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Takie cos mi wyszlo... Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Iron Banner wreszcie taki jak powinien być. Dzisiaj udało mi się wskoczyć na 4 rank i wreszcie zdobyłem upragnione rękawice do tytana. Teraz tylko je ulepszę i mam wreszcie 30 lvl Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Iron Banner świetny, ja rękawice już mam, ale czaję się na ten Fusion Rifle, a do tego potrzebuję rangi piątej, więc jeszcze trochę grania przede mną W każdym razie widzę progres i jest fajnie, tylko Xur zawiódł mnie i kolejny tydzień nie ma mi nic do zaoferowania niestety. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Czyli sobie odpuszczam, bo i tak nie mam z kim Raidu przeleźć. Dzięki za odpowiedź. Destiny lfg próbuj. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Fusion rifle jest od 4 rangi, a scout rifle od 5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi