Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 522 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Taki sam, jak zawsze. Płacisz nam od razu za oba? Spoko, masz 5 dolców taniej. I różnica nie jest tak duża, jak napisałeś (20$ od sztuki, 35$ za Pass).

sorry wrogu, ale ch.j a nie expansion. Expansion to to jest Burning Crusade albo Cataclysm do WoWa to co Bungie wydaje to zwykle DLC. Moim zdaniem jak na content wyciety z podstawki to $20, to troche duzo spiewaja. Nie interesuje mnie, ze im sie rok temu ekipa posypala i czesc dewelopingu musieli zaczac od nowa. Dodatkowo jakby gra chociaz byla tym czym miala byc to inaczej bym na to patrzyl. Contentu w podstawce wydali malo i teraz za 3 misje fabularne, 1 strike i 1 raid spiewaja $20.

Opublikowano

sorry wrogu, ale ch.j a nie expansion. Expansion to to jest Burning Crusade albo Cataclysm do WoWa to co Bungie wydaje to zwykle DLC. Moim zdaniem jak na content wyciety z podstawki to $20, to troche duzo spiewaja. Nie interesuje mnie, ze im sie rok temu ekipa posypala i czesc dewelopingu musieli zaczac od nowa. Dodatkowo jakby gra chociaz byla tym czym miala byc to inaczej bym na to patrzyl. Contentu w podstawce wydali malo i teraz za 3 misje fabularne, 1 strike i 1 raid spiewaja $20.

Taki sam, jak zawsze. Płacisz nam od razu za oba? Spoko, masz 5 dolców taniej. I różnica nie jest tak duża, jak napisałeś (20$ od sztuki, 35$ za Pass).

O semantyce nie mam zamiaru dyskutować, a moje zdanie o zawartości podstawki znasz. 17,5 czy 20$ za to DLC to nie jest jednak jakaś wygórowana kwota, patrząc na obecne standardy cenowe.

Kolejne waluty i materiały OLO Możliwość podbicia dotychczasowych egzotyków fajna, ale realizacja tego pomysłu taka sobie. Weź licz na Xura, wydawaj kasę i leveluj od nowa.

Opublikowano

Nikt do tej pory nie życzył sobie za DLC z mapkami do multiplayera 80 zł, (dla porównania w BF czy COD trzeba zapłacić około 60 zł za podobny content), to jest przesuwanie pewnej granicy, testowanie graczy ile są w stanie zapłacić za dodatek. Tak jak pisałem, dobrze się bawię przy tym tytule, nie widzę żadnego ciekawego tytułu w najbliższej przyszłości do ogrania i dlatego zakupiłem passa na dwa dodatki. Zresztą z kuponami z allegro zestaw dwóch dodatków można kupić poniżej 100 zł, co nie robi już takiej tragedii.

Opublikowano

Robimy dzisiaj wieczorem forumowego Raida na normalu na PS4, chce się ktoś przyłączyć?

Opublikowano

Nikt do tej pory nie życzył sobie za DLC z mapkami do multiplayera 80 zł, (dla porównania w BF czy COD trzeba zapłacić około 60 zł za podobny content), to jest przesuwanie pewnej granicy, testowanie graczy ile są w stanie zapłacić za dodatek.

Faktycznie, cztery do mapy do multi i ewentualnie broń/pojazd (CoD/BF4), to podobna zawartość do tego DLC do Destiny, gdzie trzy mapy do multi to w sumie bonus...

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Tyle że w BF te 4 mapy maja milion wariacji do każdego trybu,których tez trochę jest. No poważnie-jak dla mnie te 3 misje fabularne mogą sobie równie dobrze w dupe wsadzić.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chciałbym aby Xur przyniósł jutro Ice Breakera lub Gjallarhorna, ale pewnie przyniesie g.ówno obesrane -_-

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Ja od dwóch tygodni oszczędzam (bo nie gram ostatnio w Destiny) na Surosa w końcu - fajnie by było, jakby znów się pojawił w ofercie. Choć muszę przyznać, że w międzyczasie nauczyłem się grać scoutem i ciężko mi będzie powrócić do Auto Rifle.

Opublikowano

A ja chcę Red Death, bo tylko tego mi brakuje do kolekcji egzotyków.

Opublikowano

dzisiaj biore destiny. jak wyglada sprawa z lootem poprawilo sie cos? katuje diablo wiec uwielbiam sobie farmic, lapac lepsze elementy wyposazenia wiec mysle ze gra dla mnie. a ze na rynku nie ma i nie bedzie chwilowo zadnej strzelanki to wybor chyba prosty. jest w ogole sznasa ze destiny zostanie wrzucobe do tych 12deals czy raczej mala szansa?

Opublikowano

Danielski, nareszcie się przekonałeś, widziałem , że Kame też gra. Wbijajcie 20 level i będzie wesoło :D

Loot to jeden wielki random, irytuje jeszcze bardziej niż w Diablo w trójce przed dodatkiem.

U Xura dziś drugi tydzień z rzędu Plan C, przynajmniej oszczędzę Strange Coinsy na następny tydzień.

Opublikowano

pryx to mnie poprowadzisz troche:) kim grasz? ja chyba pomecze warlocka na poczatek czy jak tam sie ta klasa zwie. zielu pewnie tez pogra bo biore na swoim koncie a my cebulowo polaczeni wiec bedzie ekipa;)

Opublikowano

Gram Tytanem 27-28 poziom, zacząłbym też inna klasę ale nie mam ze dużo czasu na granie i to nie ma sensu, zobacz sobie na Youtube, albo Twitchu jak wygląda gra każda klasą i wybierz coś sobie.

Opublikowano
U Xura dziś drugi tydzień z rzędu Plan C, przynajmniej oszczędzę Strange Coinsy na następny tydzień.

Jak to zobaczyłem to myślałem, że wyj.ebie grę przez okno -_-

Opublikowano

Zakupiłem destiny dziś na allegro, więc pewnie jutro będę miał.

Jakieś rady macie na początek ? (demo ograne i pierwsze jakieś tam itemy już mam). Może jest ktoś, kto by chciał pograć od samego początku praktycznie.

Opublikowano

Rób Bounty albo te z frakcji Prę np: Vanguard i ta by była najlepsza na początek aż wbijesz 3 lvl, chyba że chcesz nabijać reputację w innej frakcji to ok ważne żeby póki co nabijać ja w jednej a nie w każdej po trochu bo skończysz z lvlem 1 w każdej frakcji i u nikogo niczego nie będziesz mógł kupić :P a jeżeli nie frakcja PvE tylko pvp to nabijać tylko crucible, nie musisz upgradować sprzętu bo bardzo szybko go wymienisz do tego podnoś każdy surowiec jaki napotkasz i otwieraj każdą skrzynkę, opłaca się też brać udział w eventach no i oczywiście spróbuj nie zrazić się fabułą do której przejścia ja się zmuszałem :) generalnie gra zaczyna się po 20 lvlu jak dla mnie jeżeli będziesz chciał pograć w teamie wysyłaj inv. Pozdrawiam

Opublikowano

Zakupiłem destiny dziś na allegro, więc pewnie jutro będę miał.

Jakieś rady macie na początek ? (demo ograne i pierwsze jakieś tam itemy już mam). Może jest ktoś, kto by chciał pograć od samego początku praktycznie.

Na razie po prostu przejdź grę i dobij do 20 poziomu. Jak będziesz znajdował lepszy gear po drodze, to od razu zakładaj, a stary psuj, bo i tak do niczego nie będzie potrzebny. W pewnym momencie zaczniesz dostawać niebieskie engramy, nie oddawaj ich do Cryptarcha dopóki nie wbijesz 20 poziomu. Jak dojdziesz do 20, to wbijaj reputację Vanguarda/Crucible i zbieraj marki. Kup sprzęt, wbij dzięki niemu wysoki poziom (28 najlepiej), a następnie poszukaj sobie ekipy do Raidu Vault of Glass. W tzw. międzyczasie oczywiście robisz Vanguard Strike, Weekly, Nightfall, Daily Missions.

Opublikowano

Dzięki, co do fabuły to w diablo też mnie jakoś specjalnie nie porwała, bo bardzo lubię zbieranie itemów i ulepszanie sprzętu, levelowanie, więc pewnie wsiąknę :)

Opublikowano

To diablo miało fabułę?! Dlaczego wcześniej nikt mi nie powiedział :).. Nie no joke, 1 i 2 miały fabułę :) jeżeli odnalazłeś się w farmieniu w Diablo 3 to i tu będzie ok nastaw się jednak na kompletny random jak w D3 pre Lost 2.0. Ja mam za sobą 12 godzin farmieniu strike i na początku poleciały 3 stronie coin i legendarne buty dla warlocka po czym nic co było by przydatne w endgame. Z dobrych rzeczy tylko tyle że z 20 wbiłem 25 lvl :)

Opublikowano

Fajnej broni jest dużo, dobrego ekwipunku na wysoki level też raczej wystarczająco, ale ostatecznie i tak każdy dąży do zebrania tego jednego setu z Raidu. A farmienie w Destiny nie ma sensu - kupujesz zbroję na 29 poziom (po DLC 31), potem liczysz na dropa w Raidze/Nightfallu oraz ofertę Xura w weekend.