orion50 632 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Może powalilem id dodam Cię potem tak jak myślałem, podpupcył mi się PSN ID, ale już wpisałem poprawiony. prawdopodobnie dzisiaj będę cisnął cały dzień i pół nocy, także ekhm.. ten tego a co do raidu, to nie chcę grać dopóki nie przydam się drużynie, więc jeszcze podleveluje Edytowane 4 stycznia 2015 przez orion50 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Gra potrafi czasem fajnie bawić żeby zaraz porządnie wku..wić...Nie lubię shotgunów, nie gram nimi i co dostaję?Za raid Swordbreaker a za Nightfall The 4th Horseman ... ;/ Edytowane 4 stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj
piotros 220 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Piotros i Bandi - jak szpilacie na PS3 to zapraszajcie do znajomych - 70% mojej friendlisty to gracze z Destiny, więc kolejni nie zaszkodzą Akurat gram na PS4... Czasami żałuję, że nie kupiłem wersji cyfrowej na start, wtedy miałbym Destiny na PS3 i PS4, a tak zmuszony jestem grać tylko na PS4... Odnośnie VoG, to ja robiłem mając 28 poziom, ale i tak było ciężko... najlepiej jest robić mając jeszcze wyższy poziom albo dobrze zgraną ekipę, która wie co robić... Edytowane 4 stycznia 2015 przez piotros Cytuj
wrog 640 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Na normal więcej niż 28 nie potrzeba, masz już 100% obrażeń. Może i wytrzymasz nieco więcej strzałów dzięki dodatkowym punktom obrony, ale aż tak dużo to nie da. Cytuj
Bandi229 0 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Wredny jesteś wieczorem może gdzieś mnie przeciagniesz po rajdzie. Wczoraj to byl mój pierwszy i nawet nawet. Pozdrawiam. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Po godzinie farmienia Blade of Crota w misji Fist of Crota udało mi się wreszcie zdobyć Husk of the pit. Na razie cienizna(problem z zabijaniem thrall-i celując w głowę), ale chcę z niej zrobić Necrochasm to się pomęczę Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Po godzinie farmienia Blade of Crota w misji Fist of Crota udało mi się wreszcie zdobyć Husk of the pit. Na razie cienizna(problem z zabijaniem thrall-i celując w głowę), ale chcę z niej zrobić Necrochasm to się pomęczę Mam nadzieję, że będzie warto bo mam ten sam plan. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Po godzinie farmienia Blade of Crota w misji Fist of Crota udało mi się wreszcie zdobyć Husk of the pit. Na razie cienizna(problem z zabijaniem thrall-i celując w głowę), ale chcę z niej zrobić Necrochasm to się pomęczę Mam nadzieję, że będzie warto bo mam ten sam plan. Jak na razie wszystkie egzotyki z dodatku są do chrzanu, ale liczę, że z tym będzie inaczej. Tylko, kurczę nie chce mi się bawić z tymi rankami u Eris. Wolałbym ten czas przeznaczyć na PVP, no ale cóż... Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 to zacznij juz szukac dobrej ekipy na crote. mam nadzieje ze wyeliminuja wszystkie glitche z raidu, w innym wypadku ten raid nie bedzie mial juz sensu. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 to zacznij juz szukac dobrej ekipy na crote. mam nadzieje ze wyeliminuja wszystkie glitche z raidu, w innym wypadku ten raid nie bedzie mial juz sensu. Ekipa w miarę jest, ale jak już pisałem chcę przejść ten raid od początku do końca, a nie najpierw koniec, potem latarnie, a na koniec most. I nic więcej tylko te trzy etapy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja utknąłem. Od dwóch dni próbuje wbić level wyższy niż 24, ale nie mogę. Mam niebieski armor każda część daje po 15 light czyli w sumie 60. Wydaje mi się, że to maks co idzie wycisnąć z niebieskich rzeczy, ale wydropić legendę na strike'ach to chyba jakiś cud. Pewnie jeden legendarny przedmiot dałby mi poziom 26.. masakra Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja utknąłem. Od dwóch dni próbuje wbić level wyższy niż 24, ale nie mogę. Mam niebieski armor każda część daje po 15 light czyli w sumie 60. Wydaje mi się, że to maks co idzie wycisnąć z niebieskich rzeczy, ale wydropić legendę na strike'ach to chyba jakiś cud. Pewnie jeden legendarny przedmiot dałby mi poziom 26.. masakra Kolego mi w ciągu jednego dnia wypadło 7 filetowych rzeczy więc wszystko jest możliwe Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja utknąłem. Od dwóch dni próbuje wbić level wyższy niż 24, ale nie mogę. Mam niebieski armor każda część daje po 15 light czyli w sumie 60. Wydaje mi się, że to maks co idzie wycisnąć z niebieskich rzeczy, ale wydropić legendę na strike'ach to chyba jakiś cud. Pewnie jeden legendarny przedmiot dałby mi poziom 26.. masakra Kupuj u Vanguard i Crucible. Ja miałem podobnie. Teraz masz łatwiej, bo to co jest dostępne da ci 31 level. Ja jak chciałem 30 to musiałem się męczyć na VoG. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Trzeba wbijać te powalone ranki.. bez sensu. Jakby same farmienie "marków" nie wystarczyło Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Trzeba wbijać te powalone ranki.. bez sensu. Jakby same farmienie "marków" nie wystarczyło Jakby nie było trzepać to byś bardzo szybko postać wymasterował Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Ja już czekań na 3 lvl u Eris i upgrade zrobię Husk of the Pit Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 skasowalem postac, wiec dziekuje za gre Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 skasowalem postac, wiec dziekuje za gre Wiem nawet czemu ? miałeś dość próśb o pomoc Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) skasowalem postac, wiec dziekuje za gre Rób od nowa Pytanko. Zacząłem robić exotic bounty (bad juju) przed dodatkiem i updatem. Doszedłem do darkness-infused pulse rifle (czyli zostało tylko pograć crucible). Jaką wersję broni otrzymam jeżeli teraz to dokończę ? Edytowane 5 stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Dostaniesz juz broń z ulepszeniem. Też tak miałem że baunty miałem z przed dodatku a skończyłem już z dodatkiem. Wiec to sprawdzona i wypróbowana informacja. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Super.Bałem się, że będzie jak z dawnymi engramami.Niegdyś fioletowe zdobyte przed dodatkiem mogły dać niebieski przedmiot nawet po updacie Dzięki Frredy ! Cytuj
Bandi229 0 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Witam jak jest z tymi coins , chyba dobrze napisałem? Tzn jakiś limit w ciągu tygodnia? od kiedy do kiedy i ile można zebrać. A jak mi podpowie ktoś gdzie te coins można na zbierać w jskiej misji. Pozdrawiam. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Chodzi Ci o marks? We wtorek kasuje się licznik, można zdobyć 100 tygodniowo. Vanguard marks dostajesz za strikei a Crucible za granie online (PvP) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Nadchodzace dodatki na lepszej grafice Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi