Hejas 455 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jakie są najsensowniejsze legendarne bronie do kupienia za vanguard/crucible marks? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zalogowałem się przed chwilą i chyba już dostałem swoją legendę na ten tydzień. One Way Ticket 000 wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 skasowalem postac, wiec dziekuje za gre Z kim ja teraz będę grał PvP i z kim scalakuje Destiny? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja dostałem legendarne auto-rifle "Up for anything". Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 448 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja wczoraj miałem kolejny owocny dzień Udało mi się dostać do ekipy, która miała zamiar robić obydwa Raidy, więc najpierw uderzyliśmy na Crotę - po pierwszym etapie mogłem cieszyć się z hełmu Willbreaker's Watch (gram Titanem), więc już w sumie droga do levelu 32. stoi przede mną otworem po zeszłotygodniowych rękawicach i nogawkach (klaty jeszcze nie mam, ale noszę Exotica - Armamentarium, więc chyba i tak bym nie wymieniał). Po ubiciu Croty (tak, wyciągali kabel ) wpadło przepiękne Monte Carlo, którym aktualnie wymiatam w multi - jest świetne. Vault of Glass raczej bez większych emocji, nie wpadło nic wartego wzmianki, ale na szczęście był jeszcze Weekly Nightfal, który obdarował mnie Exotikiem na główkę o dość skomplikowanej nazwie - An Insurmountable Skullfront Jak widać - szczęśiwej passy ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bandi229 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Może z montujemy dzisiaj ekipę na crote , jeszcze tylko jego nie zaliczyłem. Sam jedynie odpaliłem jedną lampe. Tytanem to tam mamy marne szanse. Będę wieczorem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja bym chętnie zrobił VoG. Poziom 26, niedługo 27. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 448 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Może z montujemy dzisiaj ekipę na crote , jeszcze tylko jego nie zaliczyłem. Sam jedynie odpaliłem jedną lampe. Tytanem to tam mamy marne szanse. Będę wieczorem. Pozdrawiam. Bandi - ja niestety już zrobiłem w tym tygodniu, więc odpuszczę. Nie mam czasu na granie dla samego grania, kiedy wiem, że nie dostanę żadnego lootu. Niestety nie mam trzech równorzędnych postaci (również z braku czasu), więc nie mam po co tam wracać w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bandi229 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No trudno. Ocieram łzy i czekam aż mnie ta zabierzesz i przeciagniesz żywego do Croty. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Bandi, bez problemu znajdziesz sporo graczy, którzy pomogą. Pomogą pomimo tego, że zrobili raid Mam to szczęście, że spotkałem takich wielu. Trzeba przyznać, że społeczność Destiny jest naprawdę mocną stroną gry. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 448 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Giger - ja naprawdę chętnie bym pomógł, ale po pierwsze - nie mam czasu, bo inne gry i zobowiązania czekają, a po drugie - nie mam jakiejś stałej ekipy - sam często błagam o miejsce, jeśli akurat jakiś znajomy nie ma pełnego składu. W Strike'ach (Heroic, Nightfall) pomagam bez problemu, nawet kilku znajomym w tygodniu, ale Raid to zbyt długie zobowiązanie czasowe niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Przed chwilą ze strike'a wypadł Exotic MIDA MULTI-TOOL :0 Zostałem jeszcze trochę w lobby i takiego tempa w ubijaniu bossów jeszcze nigdy nie widziałem, z rozbiegu zrobiliśmy 5 strików Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Przed chwilą ze strike'a wypadł Exotic MIDA MULTI-TOOL :0 Zostałem jeszcze trochę w lobby i takiego tempa w ubijaniu bossów jeszcze nigdy nie widziałem, z rozbiegu zrobiliśmy 5 strików Za(pipi)ista broń, przynajmniej dla mnie Patch Crota’s End – Updates The existing Pit treasure chest reward moved to killing Ir Yut, the Deathsinger. She has a chance to drop Exotic weapons and armor, class pieces, and Radiant materials. The Pit treasure chest will now contain Radiant Materials. Pit Encounter Removed the physics impulse caused by exploding lanterns. Bridge Encounter Players will now be required to cross the bridge in order to complete the bridge encounter. Players will now be required to wait for the bridge to be completed prior to crossing with the sword. Deathsinger Encounter Fixed a rare case where the Shriekers would not spawn, preventing players from reaching the Deathsinger. Crota Encounter Two Swordbearers will no longer spawn at the same time at the outset of the encounter. Crota will now recover from his kneeling state after a player quits. Fixed a bug that allowed players to remove the “Presence of Crota” using a Radiance Warlock’s Fireborn ability. Fixed a bug that made the Oversoul appear destroyed to some players in a Fireteam when it was actually still active. Vault of Glass – Updates Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Czyżby koniec glitchowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Gratulacje Krizz... mi wczoraj wpadały tylko legendarne części zbroi, które niestety już posiadałem, więc szły na szrot... Może dzisiaj w końcu kupię jakiegoś egzotyka u Xura, bo w końcu mam wystarczającą ilość coinów... --- No, ale za to udało mi się wczoraj wymaksować jedną klasę w Warlock'u i zdobyć trofeum... Teraz zostanie mi już tylko wymaksować Hunter'a. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez piotros Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Giger - ja naprawdę chętnie bym pomógł, ale po pierwsze - nie mam czasu, bo inne gry i zobowiązania czekają, a po drugie - nie mam jakiejś stałej ekipy - sam często błagam o miejsce, jeśli akurat jakiś znajomy nie ma pełnego składu. W Strike'ach (Heroic, Nightfall) pomagam bez problemu, nawet kilku znajomym w tygodniu, ale Raid to zbyt długie zobowiązanie czasowe niestety. Wredny, nie traktuj mojego wpisu jako jakiejś pretensji. Tekst jest zupełnie obojętny. Chodzi mi o to, że jest w Destiny sporo osób chętnych i pomocnych czego sam doświadczyłem, Polaków żeby było jasne Całkowicie rozumiem Twój brak czasu (sam często na niego narzekam). Edytowane 9 Stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Ufff wczoraj udało się jeszcze pooszukiwać na raidzie i wypadła klata. Mam teraz wszystko aby wbić 32 lvl, ale przydałaby się jeszcze czapka od Croty. Po patchu nie będzie już tak łatwo z farmieniem i cheesowaniem od kiedy wchodzą w życie zmiany w raidzie Croty? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ale lipa u xura w tym tygodniu: An Insurmountable Skullfort hełm- Titan 13SC Lucky Raspberry chest - Hunter 13SC Starfire Protocol chest - Warlock 13SC The Last Word - Hand Cannon 23SC Exotic Shard - 7SC Akurat liczyłem na Ice breaker'a Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Brakuje mi jednego SC.. Do 13 sztuk. Gdzie próbować to zdobyć poza weekly? Crucible albo eventy publiczne ? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Brakuje mi jednego SC.. Do 23 sztuk. Gdzie próbować to zdobyć poza weekly? Crucible albo eventy publiczne ? Nie kupuj The Last Word, chyba że grasz dużo Crucible. Jeżeli chcesz go używać w PvE to strata monet- zachowaj na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Potrzebuje klatkę dla warlocka Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ale klata kosztuje 13 a nie 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wiem po prostu zrobiłem miss clicka Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Pograj trochę Roc strike żeby nazbierać engramy. Z niebieskich często monety wpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 A. Nie kupie bo nie mam dark below. Pozdro Bungie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi