rave 8 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Będą leciały już ulepszone wersje egzotyków Ulepszone? Czyli co np. Nowy lepszy Vex? A co z legendami? Też będą od teraz na 331? Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Nie nowy lepszy, a wszystkie bronie będą z nowymi statystykami z dodatku. Do jutra na Vog bronie z dropa są jeszcze na starych statystykach. Cytuj
rave 8 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Nie nowy lepszy, a wszystkie bronie będą z nowymi statystykami z dodatku. Do jutra na Vog bronie z dropa są jeszcze na starych statystykach. Czyli co? Polecieli w Chooya i np Atheona trzeba będzie znowu wydropić i wymaksować? To samo tyczy Vision i Fatebringera? Czad...padam u stóp...gram od dnia premiery i po raz kolejny czuję się wydymany bo z całym szacunkiem ale nowy dostaje już na starcie lepszą broń niż stary wyjadacz który wpakował w grę sporo czasu i serca...bez urazy do nowych graczy ale tacy jak ja mają się prawo wkurzyć...o ile w ogóle dobrze to wszystko rozumiem ale z 30lvl w sumie zrobili to samo.. teraz 31 można sobie... kupić... Ps. Nadal ciekawi mnie sprawa Vexa.. będzie nowy Vex? czy zostaje na 323? Kolejny brak konsekwencji u Bungie? 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 (edytowane) Egzotyki będą tylko mocniejsze (czyli gra będzie dropić takie egzo jakie ma obecnie Xur) w VoG. Patch nie zmieni statów dla raidowych broni. Dzisiaj po 18:00 próbuję flawless. Powinna być ekipa, ale zawsze przydaliby się jacyś rezerwowi. Zainteresowani niech dają znać. Edytowane 12 stycznia 2015 przez Kalinho_PL 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Za szybko się denerwujesz. Chodzi tylko o bronie Egzotyczne VoC, Fatebringera itp wszystko zostaje bez zmian. Broni legendarnych nigdzie nie da się upgreadować. Exotici mozesz wraz z dodatkiem upgreadowac u xura. Egzotyczne bronie które wypadały na VoG były do 300 i trzeba było im robić UP u Cygana, teraz już nie będzie trzeba ponieważ od razu wypadną z tymi lepszymi statystykami Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 W notce od Bungie jest mowa wyłącznie o egzotykach, więc legendarne powinny wypadać po staremu Vault of Glass – Updates Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32Vex Mythoclast jest egzotykiem więc zgodnie z notką powinien lecieć mocniejszy.Tak ja to rozumiem __________________________________Ktoś ma ochotę dziś o 21 zagrać ostatni checkpoint VoG na hard ? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 W notce od Bungie jest mowa wyłącznie o egzotykach, więc legendarne powinny wypadać po staremu Vault of Glass – Updates Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32 Vex Mythoclast jest egzotykiem więc zgodnie z notką powinien lecieć mocniejszy. Tak ja to rozumiem __________________________________ Ktoś ma ochotę dziś o 21 zagrać ostatni checkpoint VoG na hard ? ja chętnie pogram. Mam 31 level na warlocku. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Wziąłem randomowo z randomami odpaliłem wczoraj templara na hardzie bo nigdy mi fatebringer nie wypadł... szybkie 5min i w końcu wypadł. Z broni Legendary Raid Hard i egzotycznych brakuje mi więc tylko Red Death i Vision of Confluence... nie jest źle. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj po sesyjce multi wypadł mi black suros . To jest ten suros regime tylko jakaś odmiana black? Edytowane 12 stycznia 2015 przez tomci23 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Dzisiaj po sesyjce multi wypadł mi black suros . To jest ten suros regime tylko jakaś odmiana black? Niestety nie. SUROS Regime jest jedynym egzotykiem wśród Surosów. Reszta to chyba tylko klamki typu RARE Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Aaaa juz myślałem ze tak mi się przyfarcilo Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 (edytowane) Oficjalnie niepotwierdzona, lista itemów itp z nadchodzącego dodatku. Edytowane 12 stycznia 2015 przez Frredy 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Jutro reset. Ciekawi mnie jakich rzeczy nie dostanę znowu w nightfallu -_- Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 (edytowane) Weź nic nie mów.... w tym tygodniu znajomemu 3ci raz wpadł SUROS Regime, 3ci raz za Nightfall.A ja dostałem także egzotyka.... shotguna A za Raid ? Shotgun.... Edytowane 12 stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Weź nic nie mów.... w tym tygodniu znajomemu 3ci raz wpadł SUROS Regime, 3ci raz za Nightfall. A ja dostałem także egzotyka.... shotguna A za Raid ? Shotgun.... Wy to chociaż egzotyki dostajecie. Ja dostałem raz Plan C, którego już miałem i niedawno Thunderlorda(ten naprawdę spoko). Zeżreć pada idzie jak czytasz i słyszysz co inni dostają, Swoją drogą. To po jutrzejszym patchu coś ma się zmienić w przyznawaniu nagród na VoG i Crota, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale koleś z którym grałem gadał coś o tym, że niby egzotyki mają wypadać tylko ludziom mającym 32 lvl, czy jakoś tak. Prawda to? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Bzdura. Wszystkie zmiany masz opisane na Bungie.net - w dropach zmienia się jedynie wartość ataku egzotyków z VoG (nie będą lecieć stare, tylko ulepszone) oraz przesunięcie dotychczasowych nagród z pierwszej skrzynki Croty (2x materiał, klasowy item i szansa na egzotyka) na Deathsingerkę. Skrzynka jednak pozostanie, ale okrojona do samych materiałów radiantowych. To wszystko w tej kwestii. 2 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Piszcie jak tam Crota w nowej wersji, bez ułatwień Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Na twitchu po 10:00 widziałem jak goście przelecieli ją w 25 minut, bez glitchów Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 (edytowane) Na twitchu po 10:00 widziałem jak goście przelecieli ją w 25 minut, bez glitchów Crota to kobieta?? I czy na pewno to był twitch ?? Odnośnie samego Raidu to naprawdę nie jest on trudny jak to się wszystkim wydaje. Trzeba przejść parę razy zginąć 20 razy i się człowiek naumie Edytowane 13 stycznia 2015 przez Frredy 2 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Nie ma jak dostać w nightfallu jakąś g.ównianą, legendarną wyrzutnię rakiet, którą mógłbym mieć od Dead Orbit gdyby chciało mi się bawić we frakcje, a inni oczywista First Light. Moje wkufienie złagodziło delikatnie tylko to, że skończyłem wreszcie bounty na Pocket Infinity. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Nie ma jak dostać w nightfallu jakąś g.ównianą, legendarną wyrzutnię rakiet, którą mógłbym mieć od Dead Orbit gdyby chciało mi się bawić we frakcje, a inni oczywista First Light. Moje wkufienie złagodziło delikatnie tylko to, że skończyłem wreszcie bounty na Pocket Infinity. Ja dostałem 10x Ascendant Shard Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Co z tego że tyle narzekamy, i tak wszyscy dalej gramy. Co tydzień czekamy na Cygana który w piątek nic ciekawego nie przynosi. Co tydzień gramy we wtorek strajki wszystkimi postaciami. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 ja juz nie gram ahhh soooo gooooood :yes2: Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 ja juz nie gram ahhh soooo gooooood :yes2: Za to mnie zaraziło : ) Cytuj
Bandi229 0 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Frredy to ja bardzo proszę abyś udzielił mi kilka lekcji . Bo postacią tytana dochodzę max do drugiej lampy. Nie mam z kim tam się wybrać. Jedyna satysfakcja jak odpale filmik na YouTube i sobie pooglądam. pozdrawiam. Edytowane 14 stycznia 2015 przez Bandi229 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi