Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No i dzisiaj też zagrałem sobie z randomami z lfg, ale tym razem VoG Hard i co? Zginąłem przy pierwszym teleporcie ludzi w trakcie walki z Atheonem. Także resztę potyczki obserwowałem z filaru otwierającego portal z Marsa. Udało im się go pokonać, a ja który nic nie zrobiłem dostałem Vex Mythoclast :D Jęki zawodu Amerykanów były niesamowite.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 521,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Jakie statystyki ma Vex zdobyty po patchu ?

279 na początku, a na koniec to nie pamiętam :P ale chyba 323.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Jakie statystyki ma Vex zdobyty po patchu ?

Takie same jak przed paczę.

Opublikowano

Crota na Hardzie od 21 stycznia

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Witam,

Jeśli ktoś ma ochotę na wspólny weekendowy raid to zapraszam smile.png

titan 31,5 lvl tongue.png
warlock 29 lvl

gram po 18 - login Grimks PL

Opublikowano

O której cygan (xur) się pojawi?

Godzina 10:00 pamiętaj aby o 10:01 dopiero z orbity lecieć na Tower ;)

Opublikowano

Dopiero po robocie będę mógł :( ubolewam. Grałem wczoraj z randomami w VoG. Na gorgonach się ekipa posypala. Daleko stamtąd do końca i do skrzyń dających coś lepszego niż materiały ?

Opublikowano

Po gorgonach skrzyń już nie ma, tylko Super Mario (bez nagród), Gatekeeper i Ateon.

Opublikowano

Mhm, ok. Jest gdzieś opis co kiedy się dzieje i co trzeba robić żeby rzeczy v szły do przodu? Bo goście nic nie mówili a ja tylko strzelalem :) w sensie pisemny tutorial raidu

Opublikowano

HIV chyba kiedyś jakiś filmik dokładnie wszystko objaśniający nagrał.

Opublikowano

Wydaje mi się że musieli dać icebrekera skoro chcą wprowadzić Crote na Harda, zwykłymi pukawkami nie dało by rady jej ogarnąć w przyzwoitym czasie. Hard wejdzie w życie za około tydzień. Wiec jest czas aby wymaksować broń. Oczywiście ranga broni maleje :D Ale chyba teraz na cygana nie ma co narzekać. Dzisiaj Icebreaker, a za tydzień Galjahorn. A dlaczego? Większość z graczy wyda kasę dzisiaj i nie będzie miała na za tydzień aby kupić sobie galjahorna:D

Edytowane przez Frredy

Opublikowano

Ice Breakera trzeba mieć, jak ktoś nie ma to powinien sprzedać matkę za streńdż kojny żeby tylko mieć kaskę na IB. I to nie jest tak, ze dali Ice Breakera, stuff u Xura generuje się losowo z puli która jest dostępna dla wszystkich kąsol (dlatego nigdy nie było takiego np Monte Carlo) stąd cyrki typu Sunbreakersy 3 razy w miesiącu.

Opublikowano

Mam nadzieję że "losowo" wybierze za tydzień Galjahorna :D

Co nam da pokonanie Croty? Jedną z broni:

• Abyss Defiant auto rifle
  • Fan of Ir Yut scout rifle
  • Oversoul Edict pulse rifle
  • Word of Crota hand cannon

Więc uczyć się na Normalu. Jest tydzień.

Edytowane przez Frredy

Opublikowano

Od tego Ice'a lepszy jesz Black Hammer (wypadł mi na Crocie), ale 'młot' jest jednak skillową bronią. Możliwość ładowania nieustannie, bez przeładowywania to nie w kij dmuchał perk :D

Opublikowano

Ajsem możesz sobie regenerować ammo jak ci się w innej broni z tego slotu skończy, handluj.

Opublikowano

Ajsem możesz sobie regenerować ammo jak ci się w innej broni z tego slotu skończy, handluj.

no ja rozumie, ale hammer'em możesz naqurviać w nieskończoność o ile trafiasz krytyki. Ice jest dla casuali, hammer dla prosów? hiehie Dziś jest Ice, ale dlaczego nikt nie pisał, że jest też Obsidian Mind?! Przecie moja warloczka posika się z radości jak jej to kupię. Czekałem na tę czapkę! Mam już wszystko  aby wbić 32 level - teraz tylko farmić materiały :)

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Ajsbrejker jest jak szwajcarski scyzoryk, Blak Hamer jak nóż Dżona Rambo.