Opublikowano 15 stycznia 201510 l No i dzisiaj też zagrałem sobie z randomami z lfg, ale tym razem VoG Hard i co? Zginąłem przy pierwszym teleporcie ludzi w trakcie walki z Atheonem. Także resztę potyczki obserwowałem z filaru otwierającego portal z Marsa. Udało im się go pokonać, a ja który nic nie zrobiłem dostałem Vex Mythoclast Jęki zawodu Amerykanów były niesamowite.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Jakie statystyki ma Vex zdobyty po patchu ? 279 na początku, a na koniec to nie pamiętam ale chyba 323. Edytowane 15 stycznia 201510 l przez McDrive
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Jakie statystyki ma Vex zdobyty po patchu ? Takie same jak przed paczę.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Crota na Hardzie od 21 stycznia Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Pryxfus
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Witam, Jeśli ktoś ma ochotę na wspólny weekendowy raid to zapraszam titan 31,5 lvl warlock 29 lvl gram po 18 - login Grimks PL
Opublikowano 16 stycznia 201510 l O której cygan (xur) się pojawi? Godzina 10:00 pamiętaj aby o 10:01 dopiero z orbity lecieć na Tower
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Dopiero po robocie będę mógł ubolewam. Grałem wczoraj z randomami w VoG. Na gorgonach się ekipa posypala. Daleko stamtąd do końca i do skrzyń dających coś lepszego niż materiały ?
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Po gorgonach skrzyń już nie ma, tylko Super Mario (bez nagród), Gatekeeper i Ateon.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Mhm, ok. Jest gdzieś opis co kiedy się dzieje i co trzeba robić żeby rzeczy v szły do przodu? Bo goście nic nie mówili a ja tylko strzelalem w sensie pisemny tutorial raidu
Opublikowano 16 stycznia 201510 l HIV chyba kiedyś jakiś filmik dokładnie wszystko objaśniający nagrał.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Warto? Szybki research i chyba warto wrócę z pracy to biere Edytowane 16 stycznia 201510 l przez orion50
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Wydaje mi się że musieli dać icebrekera skoro chcą wprowadzić Crote na Harda, zwykłymi pukawkami nie dało by rady jej ogarnąć w przyzwoitym czasie. Hard wejdzie w życie za około tydzień. Wiec jest czas aby wymaksować broń. Oczywiście ranga broni maleje Ale chyba teraz na cygana nie ma co narzekać. Dzisiaj Icebreaker, a za tydzień Galjahorn. A dlaczego? Większość z graczy wyda kasę dzisiaj i nie będzie miała na za tydzień aby kupić sobie galjahorna:D Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Frredy
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ice Breakera trzeba mieć, jak ktoś nie ma to powinien sprzedać matkę za streńdż kojny żeby tylko mieć kaskę na IB. I to nie jest tak, ze dali Ice Breakera, stuff u Xura generuje się losowo z puli która jest dostępna dla wszystkich kąsol (dlatego nigdy nie było takiego np Monte Carlo) stąd cyrki typu Sunbreakersy 3 razy w miesiącu.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Mam nadzieję że "losowo" wybierze za tydzień Galjahorna Co nam da pokonanie Croty? Jedną z broni: Abyss Defiant auto rifle Fan of Ir Yut scout rifle Oversoul Edict pulse rifle Word of Crota hand cannon Więc uczyć się na Normalu. Jest tydzień. Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Frredy
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Od tego Ice'a lepszy jesz Black Hammer (wypadł mi na Crocie), ale 'młot' jest jednak skillową bronią. Możliwość ładowania nieustannie, bez przeładowywania to nie w kij dmuchał perk
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ajsem możesz sobie regenerować ammo jak ci się w innej broni z tego slotu skończy, handluj.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ajsem możesz sobie regenerować ammo jak ci się w innej broni z tego slotu skończy, handluj. no ja rozumie, ale hammer'em możesz naqurviać w nieskończoność o ile trafiasz krytyki. Ice jest dla casuali, hammer dla prosów? hiehie Dziś jest Ice, ale dlaczego nikt nie pisał, że jest też Obsidian Mind?! Przecie moja warloczka posika się z radości jak jej to kupię. Czekałem na tę czapkę! Mam już wszystko aby wbić 32 level - teraz tylko farmić materiały Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ajsbrejker jest jak szwajcarski scyzoryk, Blak Hamer jak nóż Dżona Rambo.