dApo 313 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 (edytowane) crota hard best stream LEGIT RUN http://www.twitch.tv/wishyouluckk Edytowane 21 stycznia 2015 przez dApo Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Jakby co to chętnie pomogę przy raidzie . Jutro o 19 powinienem być więc piszcie jak co. ( psn : chrizzkilazz , 31lvl ) Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Dwa razy Crota u mnie padł dzisiaj na Hard. Pulse Rifle, Auto Rifle i Pistol w kolekcji. Loot średni, ale i tak jestem zadowolony. Zostało pokonanie Croty Titanem. 2 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) To kto finalnie chętny na raida (VoG normal) dzisiaj start między 19 a 20? Je jestem, mam też 2 chętnych na 31 i 30 poziomie, więc jest już nas 3. Orion jako 4, Kymel się chyba też pisał i nie wiem czy Krizz będzie. Jak nie, to gramy z z2djtkose i mamy komplecik... W razie co mam jeszcze chętnego na zrobienie raida w piątek od 18tej, ale nie wiem czy ja będę mógł... Wczoraj udało mi się zrobić Nightfall'a, ale walka była nieziemska. Istotną taktyką jest strzelanie z broni Arc, czyli tej z niebieską gwiazdeczką. Zadaje ona najwięcej obrażeń przeciwnikom z żółtymi paskami. Dodatkowo przydają się granaty oślepiające od Tytana i jego osłona wspomagająca życie, a nie bronie. A za przejście wpadł mi o dziwo egzotyczny hełm dla Tytana, który poszedł od razu na exotic shard i dzięki temu wymaksowałem 3 postać... Teraz mam wszystkie 3 postaci na 31 poziomie. Pozostało mi jeszcze tylko dokończyć drugie podklasy dla Warlocka i Huntera i jest git... Najciekawsze, że jednej osobie wpadło Monte Carlo, ale niestety nie byłem to ja... A jeszcze za daily na 30 poziomie wpadła mi legendarna łapka, ale nie z dodatku dająca to samo, co miałem wcześniej już wymaksowane, więc też poszła na części. Wczorajszy dzień uważam za udany... Edytowane 22 stycznia 2015 przez piotros Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Dwa razy Crota u mnie padł dzisiaj na Hard. Pulse Rifle, Auto Rifle i Pistol w kolekcji. Loot średni, ale i tak jestem zadowolony. Zostało pokonanie Croty Titanem. Powiedz mi czy Bronie wypadają primary weapons wypadają tylko na krocie czy przez cały rajd ?? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 No ja na bank dzisiaj gram VoG. Najlepiej byloby zacząć 19-20 żeby o 22 skończyć. Będę na 100%. Lepiej zrobić dziś bo jutro też raczej nie będę mógł Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (...) Powiedz mi czy Bronie wypadają primary weapons wypadają tylko na krocie czy przez cały rajd ?? http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/2t6u0v/crotas_end_hard_mode_megathread_12115/ Za lampy pulse, za most ar, za Crotę hg i scout. Cytuj
Bandi229 0 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Jak jest wolne miejsce to ja się piszę na rajd. Pozdrawiam. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Ok. To jak będzie nam kogoś brakować to sle zapro Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) Brakuje nam 1 osoby do Vault Of Glass Normal. Jakby co to zapraszać i jedziemy Zrobiliśmy VoG na normalu. Cóż to była za jazda na początek wielkie dzięki dla ekipy: Piotros, z2djtkose, kymel i reszta. Raid pękł w jakieś półtorej godzinki w tym mieliśmy z 20 minut przerwy. Flawless przejście, 2 razy powtarzaliśmy tylko portale przed Atheonem, a tak to luks malina. Do tego co miałem loot to po prostu kosmos. Dostałem 2x buty Tread Of The Hezen Lords, Suros Regime, Vision Of Confluence i Corrective Measure. Rewelacja po prostu. Wczoraj odczuwałem znużenie Destiny z powodu na brak motywacji spowodowanej lepszym lootem bo nic nie leciało od dłuższego czasu.. od teraz mam ochotę na(pipi)iać ile tylko się da. Jeszcze raz dzięki, bo zabawa była przednia. Edytowane 22 stycznia 2015 przez orion50 3 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udało się. Mam wszystkie bronie z hardu poza oczywiście Necrochasm Obecnie leveluje scouta Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 GZ. Ja chce upolować atheons epilouge. Podobno na vog jest genialny Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Nah, epilog to kupa gówna, maksuj Visiona. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 (edytowane) Ja zauważyłem, że sporo osób podnieca się Monte Carlo.Otóż ta broń jest słabiutka, mały impact, oceniana średnio na 5.5/10 w PvE W multi ciut lepiej może 6/10.Wygląda trochę jak klocek lego, dla mnie bez rewelacji Edytowane 23 stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 A wiecie, że to jak się gra komu jaką bronią to kwestia każdego gracza z osobna ? dla ciebie to może być kupa gówna dla innego świetna pukawka. Przykład egzotycznego thunderlorda, dla mnie jest to świetny mashingun a znajomy go zmielił bo stwierdził że to kupa. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Zagralem surosem w PvP i goty. Mi się podoba Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 (edytowane) A wiecie, że to jak się gra komu jaką bronią to kwestia każdego gracza z osobna ? dla ciebie to może być kupa gówna dla innego świetna pukawka. Przykład egzotycznego thunderlorda, dla mnie jest to świetny mashingun a znajomy go zmielił bo stwierdził że to kupa. To jak się komu gra, owszem. To jak wygląda, owszem. KWESTIA GUSTU. Ale statystyk broni nie ominiesz, więc ich porównanie i ocena jest obiektywna. To tak jak z samochodami. Może Ci się lepiej prowadzić jedno auto ale inne ma mocniejszy silnik a co za tym idzie, jest szybsze Wniosek? Może i gra Ci się świetnie tym heavy egzotykiem, ale nie będzie on tak skuteczny jak Gjallahorn na raidzie. Edytowane 23 stycznia 2015 przez giger_andrus Cytuj
piotros 220 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Atheon's Epilogue na raid nie jest jakoś specjalnie dobry. Grałem nim 2 raidy i jakoś nie odczułem jego specjalnych właściwości. Mam go wymaksowanego na 300 i żeby zbić oracle'a muszę ponad połowę magazynka wystrzelić, nie mówiąc o normalnych przeciwnikach... A wczoraj wpadł mi drugi Atheon i poszedł od razu na części... A ja wczoraj dostałem w końcu Husk of the pit i przerobiłem go na legendarnego Eidolon Ally i muszę powiedzieć, że ten auto rifle daje czadu... mimo małego impactu rozwala przeciwników jak żaden inny wymaksowany auto rifle, który posiadam. W połączeniu z Ice Breakerem uważam go za broń idealną, a ma dopiero 272 obrażeń... szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, że ta zwykła broń husk of the pit jest taka dobra, bo już wcześniej 2 zniszczyłem... No to lecę poszukać XuR'a... Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 NO LAND BEYOND Goty giwera , polecam. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Husk of the pit miałem trzy i dwa zmieliłem, brakuje mi tylko tego kamienia i będę miał go na maksa choć jak na razie dupy nie urywa wolę swojego Badgera CCL z super perkami Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Piotros jak da radę to zrobimy dziś weekly na 30 żebym coiny miał na zakupy Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Możecie dać listę co ma dzisiaj cygan ?? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Titan mk44 stand asides 13SC Warlock Starfire protocol 13 SC Hunter Radiant dance machines 13 SC Engram na hełm 23 MoL No land beyond 17 SC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi