piotros 220 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Save'a mamy, ale coś mi się wydaje, że całej ekipy (30+) na harda nie znajdziemy. A save'a i tak mamy przy pierwszych oracle'ach, więc dojście jutro do tego etapu nie powinno nam zająć dłużej niż 30-45 minut jakby była ekipa. Ja dzisiaj o 24 będę musiał skończyć, a ostatnio jak grałem z ludźmi na 30+ normala, to i tak się zacieliśmy na ostatniej walce, przez co cały raid przeciągnął się dłużej niż myślałem. Niestety praktyka pokazuje, że w tej grze zawsze coś się przeciągnie dłużej niż się planuje... Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Piotros, ja, shiruu, Logan, Krizz Brakuje jednej osoby 30+ Czemu ma sie nie uzbierac? Nie widze sensu normala bo majac 30+ poluje sie juz tylko na vexa, nic wiecej sie juz nie przydaje. Ja mam save na gorgonach, czyli praktycznie na gatekeeperze. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Ja też mógłbym harda zagrać. Wczoraj 31 wbiłem Edytowane 2 lutego 2015 przez Kymel Cytuj
piotros 220 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Ehhh... w sumie można by było, ale robić harda na 12 godzin przed resetem może być ryzykowne, a ekipę na normala już mamy, chyba że uda się dzisiaj zrobić 2 podejścia, jeden na normalu, a drugi na hardzie Aczkolwiek ja bym był za tym, żeby dzisiaj zrobić normala dla przypomnienia i zaznajomienia się całej ekipy z raidem, a jutro zrobić w tym samym składzie harda i w razie, co mielibyśmy tydzień na dokończenie. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 To jutro panowie VOG normal/hard?Czy Crota? 21.30? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Wydawało mi się, że ustaliliśmy, że robimy VoG hard, a jak skończymy, to faktycznie można zrobić Crotę... Postaram się być o 21:30... Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Po co marnować czas na VoG na normalu skoro już ogarniacie na hardzie? Nic tam na normalu już do wyjęcia nie ma, chyba, że Vision of Confluence z Atheona, ale to i na hardzie wypada, a do tego fatebringer i Vex do zgarnięcia. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Kupiłem The Dark Below można atakować Crote 3 Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Jak VoG na hardzie dzisiaj będzie to i ja piszę się Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ja pewnie też tylko, że mogę grać z headsetem tak do 23.. normal by pyknał, a Hard to nie wiem Nie grajcie z Krizzem zrobiliśmy Nightfalla i dostał Glajjahorna hehe. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 RNGesus nie chce abym miał przyjaciół, najpierw dwa fioletowe engramy za weekly jak się dołączyłem na sam koniec a teraz Glallahorn po nightfallu w którym nie robiłem nic oprócz wskrzeszania innych Źle mi z tym Rozpiska na ten tydzień Wtorek 2130 VoG Normal Środa 2130 VoG Hard Czwartek ? Crota's End Normal Piątek ? Crota's End Hard lololololol Pasuje ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Pasuje ewentualnie zamienić Crote Normal z dzisiejszym Vog Normal co nie zmienia faktu, że VoG też chętnie zagram Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Po co marnować czas na VoG na normalu skoro już ogarniacie na hardzie? Nic tam na normalu już do wyjęcia nie ma, chyba, że Vision of Confluence z Atheona, ale to i na hardzie wypada, a do tego fatebringer i Vex do zgarnięcia. Dokładnie Ja nie wiem po co Wy robicie normal skoro na hard macie loot x2 + vex ? I nie da się przetłumaczyć... macie lvl 30+ i się chcecie "z raidem zaznajamiać" ? LOL 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 No to dzisiaj robimy harda o 2130. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Robimy tym samym składem co wczoraj czy jakieś zmiany zaszły? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Ja i shiruu jesteśmy chętni na HARD o 21:30 Wczoraj coś już się dogadywaliśmy z Piotrosem.Więc może dwa składy będą ?giger_andrusshiruupiotroslogankrizzorionkymeltyle na razie ? Edytowane 3 lutego 2015 przez giger_andrus Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Aaa nie dałoby rady zacząć tak o 20 30 ? Ja na pewno jakoś wieczorem będę tylko może będę musiał wyskoczyć na 10 minut, kielicha i sto lat bo ojciec na urodziny Edytowane 3 lutego 2015 przez orion50 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Przynajmniej 3 osoby nie mogą wcześniej Cytuj
piotros 220 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Jeszcze jest zjds, nie pamiętam nicka z forum, bo jakiś taki dziwny... Jeszcze 2 osoby wczoraj grały i ekipa z wczoraj umówiła się na dzisiaj na 21:30, więc jak ktoś chętny wcześniej i jest ekipa, to możecie zaczynać... Ja piszę się w razie co na przejście VoG 3 razy w tym tygodniu... Krizz, Twój plan jest jakoś dziwnie przesunięty o jeden dzień... dzisiaj jest wtorek i robimy dzisiaj VoG na hardzie... Rozpiska na ten tydzień Poniedziałek 21:30 VoG Normal Wtorek 21:30 VoG Hard Środa 21:30 VoG Hard kontynuacja lub Crota Normal Czwartek/Piątek 21:30 Crota Normal kontynuacja lub Hard A mi dzisiaj też dzień się zaczął mile, bo rano w 15 minut dokończyłem Strike'a na Thorn'a, akurat trafił się gość z destinylfg, który był na końcowej walce... A potem dołączyłem do znajomego na Nightfall'a i w 30 minut ubiliśmy finalnego boss'a, za co dostałem Plan C... Jak tak dalej pójdzie, to dzisiaj skończymy Harda... Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Dzisiaj dwa razy dołączałem do dwóch grup na Crocie na normalu i dwa razy H w D, bo nie mogliśmy nawet mostu wybudować. Lol. Jutro spróbuję znowu. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Zlosiliwa gra. Wczoraj jakos udalo mi sie zlvlupowac gear do lvlu 27, dzis w koncu wbilem repke, kupilem buty i mam 28. Co z tego? Karabin dalej jakis z lvlu 20, niebieski. Drop na pvp/playliscie zerowy, wczoraj jeden legendarny, dzis nic. Pol dnia grania i chooy :v Nawet weekly z kolega nie mozemy przejsc bo dmg=zero Slodki jezu. Nie mam juz sil na bicie tej repy do lvlu trzeciego zeby jakas bron konkretna dostac. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Bij Strike Roc.Na pewno coś wypadnie prędzej czy później a dodatkowo będziesz reputację nabijał. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Alez ja wieeeem, znudzilem sie chwilowo po prostu :] Cytuj
piotros 220 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Zlosiliwa gra. Wczoraj jakos udalo mi sie zlvlupowac gear do lvlu 27, dzis w koncu wbilem repke, kupilem buty i mam 28. Co z tego? Karabin dalej jakis z lvlu 20, niebieski. Drop na pvp/playliscie zerowy, wczoraj jeden legendarny, dzis nic. Pol dnia grania i chooy :v Nawet weekly z kolega nie mozemy przejsc bo dmg=zero Slodki jezu. Nie mam juz sil na bicie tej repy do lvlu trzeciego zeby jakas bron konkretna dostac. Mogę Wam pomóc zrobić Weekly Heroic'a na 30lvl, zagram Warlockiem, żebym mógł się odrodzić jakby ktoś ubił mnie jako ostatniego... Bronie z void'em mam, tak więc nie powinno być trudno... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi