DemogorgoN 11 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Sporo osób wykorzystuje też imprezy z ps4 zamiast czatu w grze bo tam jest bardzo słaba jakoś dźwięku Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Pomoże ktoś skończyć Crotę ? Mam save przed synem Oryxa. Wymaksowałem Surosa kozak Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Zajefajny filmik o Crocie: https://www.youtube.com/watch?v=u1DuBp4ym1w#t=63 Edytowane 15 Lutego 2015 przez McDrive 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 15 minut cheese'owania i wpadło Abyss Defiant i Edict Oversoul. Czasem kocham niedo(pipi)aność tej kozackiej giery. To jest jedyny szpil, który kocham i zaraz nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 wow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Świetnie wykonany Thunderlord... Wczoraj za VoG'a na normalu dostałem drugiego... Pierwszego dostałem w ostatni wtorek robiąc Nightfall'a... Szkoda, że do tych klocków lego nie dodają jeszcze dźwięków, które te bronie wydają, bo ten karabin maszynowy ma na prawdę niezły dźwięk... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jaki jest sposób używania telemetrii przyspieszającej upgrade broni ? Testowałem przed oddaniem 6 bounty po i w trakcie straiku a efekt dalej marny Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jutro kolejne podejście do VoG w poszukiwaniu Vex'a i pewnie kolejne rozczarowanie hehe Chciałbym dostać Atheon's Epilogue - podoba mi się ten karabin, poza tym jego brakuje mi do kolekcji rzeczy z Vault Of Glass. Na Mythoclasta nawet nie liczę, ale fajnie by było zostać przez grę mile zaskoczonym. Zostały mi 4 trofea do platynki, którą już jakiś czas temu postanowiłem, że zrobię. Zebranie duchów, wylevelowanie Huntera i Titana oraz Flawless Raider Jestem pewien, że z ekipą (pozdro chłopaki) spokojnie zrobimy to wyzwanie. Napisałbym co sądzę o Destiny po ponad 100h grania, ale ciężko mi zebrać myśli, muszę to grubiej rozkminić. Z jednej strony mamy do czynienia z fajną, ładną, miodną grą, a z drugiej z paskudną betą, z gównianymi rozwiązaniami, niewykorzystanym potencjałem i grindowaniem wyniesionym do granic absurdu.. Można by narzekać i narzekać... ale po co ? Bungie.. dajcie mi Monte Carlo, Vex'a i Gjallahorna ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Och tak, jutro VoG + Nightfall ta sama ekipa co zwykle czy zaszły jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Telemetria działa jak dla mnie nie przy oddawaniu bounty, ale na polu walki. Wtedy uruchamiasz i za zabijanie danym rodzajem broni, szybciej ją upgrade'ujesz niż jakbyś nie uruchomił telemetrii. W praktyce nie zauważyłem znaczącego przyspieszenia, w porównaniu z oddawaniem bounty. Jak je oddawałem 3x dziennie, to praktycznie byłem w stanie wymaksować całą broń legendarną w ciągu jednego dnia, a egzotyka w dwa... Duchów najłatwiej szukać i zaliczać dzięki stronie destinyghosthunter.net Ja w dwa dni dobiłem do 50 i dostałem trofeum... VoG hard w tym samym składzie dzisiaj, ale ja pewnie nie wcześniej niż o 21:30... Część z nas ma już przynajmniej dwie postaci, więc może złożylibyśmy drugą ekipę do VoG hard i Croty, ale załóżmy do robienia pod koniec tygodnia Destiny lub od razu po zrobieniu VoG+Crota pierwszą ekipą? Aż szkoda nie wykorzystywać kolejnych postaci, a robienie Croty z randomami nie jest dobrym pomysłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Duchów najłatwiej szukać i zaliczać dzięki stronie destinyghosthunter.net Ja w dwa dni dobiłem do 50 i dostałem trofeum... Świetna stronka dzięki za linka szkoda,że dla gold chestów nie ma czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Telemetria działa jak dla mnie nie przy oddawaniu bounty, ale na polu walki. Wtedy uruchamiasz i za zabijanie danym rodzajem broni, szybciej ją upgrade'ujesz niż jakbyś nie uruchomił telemetrii. W praktyce nie zauważyłem znaczącego przyspieszenia, w porównaniu z oddawaniem bounty. Jak je oddawałem 3x dziennie, to praktycznie byłem w stanie wymaksować całą broń legendarną w ciągu jednego dnia, a egzotyka w dwa... Duchów najłatwiej szukać i zaliczać dzięki stronie destinyghosthunter.net Ja w dwa dni dobiłem do 50 i dostałem trofeum... VoG hard w tym samym składzie dzisiaj, ale ja pewnie nie wcześniej niż o 21:30... Część z nas ma już przynajmniej dwie postaci, więc może złożylibyśmy drugą ekipę do VoG hard i Croty, ale załóżmy do robienia pod koniec tygodnia Destiny lub od razu po zrobieniu VoG+Crota pierwszą ekipą? Aż szkoda nie wykorzystywać kolejnych postaci, a robienie Croty z randomami nie jest dobrym pomysłem... Ja mogę dzisiaj zrobić z Wami VoG, a potem od razu Crotę no ekipa ta sama co zwykle, jak najbardziej. Jest skutecznie, a przede wszystkim bekowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W końcu mam wszystkie egzotyki, wszystkie bronie z VoG i wszystkie bronie z Croty Zdjęcia egzotyków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) ... Znowu VoG Hard i znowu nic. Shardy i statek. VoG spjerdalaj Szacun Zer Edytowane 18 Lutego 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) @ZeratulAle ja tam Hawkmoona i Bad Juju nie widzę Edytowane 19 Lutego 2015 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Bad juju ma na samej górze po lewej, Hawkmoon (i Monte) to PS exclusive. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) No wiem, chcę mu trochę na gulu skoczyć Brakuje Ci The 4th Horseman. Edytowane 18 Lutego 2015 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No brakuje wszystkich broni ktore sa PS Exclusive. Czas kupic wersje na PS4 jak nie ma juz co robic na Xbone w Destiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) 3 najwieksze powroty w historii: Muhammeda do boksu, Jordana do NBA, easye'go do Destiny! Ginger - mam nadzieje, ze teraz Ty mi bedziesz pomagal ? Po dluzszej przerwie znowu zapragnąlem przejsc Raid ze znajomymi i odpalic PvP. Swoja kopie najprawdopodobniej bede mial jutro - rozumiem ze Sesson Pass nie sciaga sie dlugo ? Edytowane 18 Lutego 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No brakuje wszystkich broni ktore sa PS Exclusive. Czas kupic wersje na PS4 jak nie ma juz co robic na Xbone w Destiny. kupuj i pomagaj mi robić vog'a bez zgonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dodatki z Season Pass są już na płycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jade zaraz po wersje na PS4... zobaczymy ile mi cierpliwosci starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Zeratul, ile godzin zeszło Ci na razie w Destiny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zamówiłem gierkę,Jaką klasą najlepiej zacząć ? Nie ogarniam też tych dziwnych itemów(nie chodzi mi o zbroję,bronie) Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Te dziwne itemy to pewnie shardy, energy to upgradeu broni/zbroji. Na razie dobij 20 lvl i nie przejmuj się tym. Klasę bierz jaką chcesz, obadaj na Yt co Ci pasuje, ale przygotuj się ze i tak będziesz musiał wymaksowac wszystkie. A tak BTW to nie graj w to bo Destiny uzależnia jak nic a zarazem w(pipi)ia i troluje jak żadna inna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi