Opublikowano 22 lutego 201510 l Tą samą robię żeby było było szybciej jeszcze jeden mecz multi i będzie, zaraz się zrzygam, caly dzień gram i mam dość tej kaźni już Udało się. Teraz sobie zagram w świeżo zakupione Diablo. Jakby co to koło 23 mógłbym zagrać Vault Of Glass Hard Edytowane 22 lutego 201510 l przez orion50
Opublikowano 22 lutego 201510 l Tą samą robię żeby było było szybciej jeszcze jeden mecz multi i będzie, zaraz się zrzygam, caly dzień gram i mam dość tej kaźni już O dziwo nie miałem problemów z zabijaniem Voidowymi broniami w pvp. Po ok 8 meczach już wszystko było. Atheon, jakaś fuzja, Truth i przede wszystkim trzymanie się innych i nie było problemu. W jednym meczu nawet miałem ratio 6,5 Polecam robić to na Control, bo wiadomo w jakim kierunku zmierzają przeciwnicy.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Noo jakbym miał primary z Voidem to nie byłoby problemu, a nie mam Może dzisiaj wypadnie i dokończe to bounty Zrobiłem z randomami VoG Hard i z Atheona dostałem 4-te Vision Of Confluence i Stateczek... mam dość, ta gra mnie nie lubi mogłoby dać Atheons Epilouge Edytowane 22 lutego 201510 l przez orion50
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ponowne rozpoczęcie przygody z Destiny... skłoniło mnie do napisania poradnika dla początkujących. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/02/poradnik-destiny-jak-najszybciej-stac.html
Opublikowano 23 lutego 201510 l Panowie i Panie, pomoże mi ktoś w ubiciu Croty na hardzie. Hram na ps3. Nick jak wyżej
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ponowne rozpoczęcie przygody z Destiny... skłoniło mnie do napisania poradnika dla początkujących. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/02/poradnik-destiny-jak-najszybciej-stac.html Świetny rzeczowy poradnik "rozjaśnił" mi wiele nurtujących kwestii dzięki
Opublikowano 23 lutego 201510 l Fajny poradnik Zeratul, dobrze sie to czyta. Dodałbym jeszcze tylko złotą zasadę Destiny, najpierw prosisz kogoś o przeciąganie przez Weekly i Rajdy, potem jak nabijesz wyższy poziom przeciągasz innych. Wczoraj dobiłem do 20 poziomu na drugim Tytanie, tak jak pisze Zeratul zajęło to 10h, po założeniu tego co miałem w schowku mam 31 level Jestem gdzieś na Venus, kończę z fabułą podstawki, bo mam odblokowany VoG. Zaczynam misje od Eris, żeby odblokować Crotę. Mam kilka podwójnych broni - Fatebringer, Atheon Epilogue, Peredyths Revenge, Icebreaker więc może obejdzie sie bez częstego przekładania broni.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Co w tym wyjątkowego? chyba, że nie wylapalem jakiegoś ukrytego przekazu @Zeratul ile trzeba rzygnac Ci na PayPala żeby dodać Cie do friendlisty via PSN ? Robi ktoś dzisiaj weekly na 30/ nightfall? Pyknalbym druga postacią, coiny zawsze na propsie Edytowane 23 lutego 201510 l przez orion50
Opublikowano 23 lutego 201510 l Z całego Nightfalla dostał dwa nikomu nie potrzebne Shardy. RNG nie kocha Bluszcza Apka Raid Buddy dla tych którzy prowadzą kilka postaci i chcą sobie zaznaczać co zrobili na konkretnym rajdzie: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raidbuddy Gjalarhornh w nowej ofercie
Opublikowano 23 lutego 201510 l Co w tym wyjątkowego? chyba, że nie wylapalem jakiegoś ukrytego przekazu @Zeratul ile trzeba rzygnac Ci na PayPala żeby dodać Cie do friendlisty via PSN ? Robi ktoś dzisiaj weekly na 30/ nightfall? Pyknalbym druga postacią, coiny zawsze na propsie Ja chętnie zrobię nightfalla i weekly , napisz tylko kiedy chcesz zagrać. Gjallarhorn w modelu easy finance ? Take my money!
Opublikowano 23 lutego 201510 l Dajcie znać jak będziecie robić, to ja też jeszcze zrobię sobie Hunterem, zawsze to 9 coinów więcej...
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ale chyba od 18 zaczynają puszczać seriale Edytowane 23 lutego 201510 l przez Krizz
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ponowne rozpoczęcie przygody z Destiny... skłoniło mnie do napisania poradnika dla początkujących. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/02/poradnik-destiny-jak-najszybciej-stac.html Najlepsze są elementy humorystyczne.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Dzięki za opinie. Idę poprawiać literówki. wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym
Opublikowano 23 lutego 201510 l Nawet nightfalla nie zagraliśmy bo w(pipi)ienie na tą grę przebija sufit - chcesz zagrać strike z dlc? nie możesz, zmień postać Loading, wrzuć giwery do sejfu Loading, zmień postać Loading, dołącz do fireteamu Loading, zapomniałeś giwery? Loading :facepalmz: Pałka się przegła... Plan na jutro: Weekly Nightfall VoG Hard Crota AKA Guvno Obesrane I koniec, na minimum dwa tygodnie, #TylkoDobreGry. Orion i Piotros też robią przerwę więc możemy się założyć kto pierwszy się złamie i zacznie grać. (wizyta u xura jak będzie miał coś fajnego się nie liczy )
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ja plan na ten tydzień (według Destiny) wyrobiłem... nie sądziłem, że uda mi się kupić rękawiczki i buty dla Tytana i Warlocka Dzięki temu bliżej mi do 32 poziomu. Na Huntera zabrakło mi już czasu, ale przede wszystkim chęci... Teraz pozostanie wymaksowanie nowego uzbrojenia dla Warlocka i będzie miał 32 poziom, ale jak za PvP normalnie nie przepadałem, to teraz strasznie mi ten tryb obrzydł... Szczególnie jak się pojawiały osoby z Vex'ami, to mój Suros nie wyrabiał, a jeszcze jak ktoś miał wyrzutnię rakiet z naprowadzaniem, to krew mnie zalewała... Dawno nie wydawałem takich ilości pieniędzy w grze na zakupy, a to wszystko przez Iron Banner'a. Niestety nie miałem kupionych żadnych rzeczy, które zwiększają doświadczenie, no i jeszcze te 4 części uzbrojenia + Scout Riffle były kosztowne, już nawet nie starczało mi pieniędzy, żeby kupować ulepszenia do broni... koszmar... Plan na następny tydzień (według Destiny) VoG hard, Crota normal/hard + w piątek wizyta u Xur'a... w środę będzie już Resident Evil Revelations 2, więc mam nadzieję, że do wieczora się ściągnie i będzie moment na odwyk. Taki plan dla Destiny mógłby zostać, bo ekipa zebrała się fajna, a miałbym wreszcie czas pograć w stertę zaległości...
Opublikowano 23 lutego 201510 l Dzięki za opinie. Idę poprawiać literówki. wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym Dlaczego nie spróbujesz wbić tego trofika na Crocie? Wydaje się łatwiejsza.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ja proponuje Crote... 30min sie normala robi. Moge lampy solowac i leciec mieczem crote. Edytowane 23 lutego 201510 l przez Zeratul
Opublikowano 23 lutego 201510 l Jutro, 24 luty, serwery i strona bungie będzie wyłączona od 19 do północy. A więc tydzień dla mnie rozpocznie się w środę