Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 23.02.2015 o 20:45, Zeratul napisał(a):

Ja proponuje Crote... 30min sie normala robi. Moge lampy solowac i leciec mieczem crote.

Wchodzę. Daj znać kiedy.

W dniu 23.02.2015 o 22:57, Pryxfus napisał(a):

Jutro, 24 luty, serwery i strona bungie będzie wyłączona od 19 do północy. A więc tydzień dla mnie rozpocznie się w środę ;)

Czy logowanie przed 19 załatwia sprawę ?

Opublikowano (edytowane)

Destiny's server-side maintenance tomorrow won't affect gameplay, says Bungie

Jak to rozumieć ?

Dobra już mam, strona będzie wyłączona i nie będzie miała wpływu na dropy i raidy ;) Jedziemy z tym koksem 

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 23.02.2015 o 20:22, Pryxfus napisał(a):

W dniu 23.02.2015 o 16:16, Kalinho_PL napisał(a):

W dniu 23.02.2015 o 15:15, Zeratul napisał(a):

Dzięki za opinie.

Idę poprawiać literówki.

wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym :P

Dlaczego nie spróbujesz wbić tego trofika na Crocie? Wydaje się łatwiejsza.

VoG ludzie mają bardziej ogarnięty, stwory mają mniejsze levele. Crota pewnie jest szybszy, ale nigdy jeszcze  nie grałem z ekipą, która potrafiłaby nie zdychać na tym raidzie.  

e: wymyśliłem sobie, że Destiny będzie moją 200 platyną, dlatego skupiam się teraz maksymalnie na grze Bungie

Edytowane przez Kalinho_PL
Opublikowano
  W dniu 24.02.2015 o 06:54, giger_andrus napisał(a):

W dniu 23.02.2015 o 20:45, Zeratul napisał(a):

Ja proponuje Crote... 30min sie normala robi. Moge lampy solowac i leciec mieczem crote.

Wchodzę. Daj znać kiedy.

W dniu 23.02.2015 o 22:57, Pryxfus napisał(a):

Jutro, 24 luty, serwery i strona bungie będzie wyłączona od 19 do północy. A więc tydzień dla mnie rozpocznie się w środę ;)

Czy logowanie przed 19 załatwia sprawę ?

Na jakim systemie mamy to robic? Jak na PS4 to musicie poczekac z 2 tygodnie.

Opublikowano

Weekly i Nightfall zrobione. Nic ciekawego nie wpadło. Tylko egzotyczny hełm, który już mam. Zrobiłem też końcówkę Croty na normalu i dostałem przynajmniej Black Hammera. Teraz muszę zrobić Hard VoG i całą Crotę.

Opublikowano
  W dniu 24.02.2015 o 18:39, easye napisał(a):

a jednak serwery offline. Do ktorej maja byc wylaczone ?

Do północy.

Niech dadzą ten patch wreszcie. Chcę zobaczyć co mi z(pipi)auli w Surosie.

Opublikowano (edytowane)

Te Zeratul, dlaczego nie robiłeś najpierw Tytana tak jak radziłeś w poradniku ;)

Czekam aż dobijesz do odpowiedniego levelu i zapraszam do ekipy, tylko nie wiem w jakich godzinach grasz?

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano
  W dniu 24.02.2015 o 18:41, McDrive napisał(a):

Do północy.

10 AM Pacific, Destiny will be taken offline for two hours of maintenance. http://Bungie.net  will also be unavailable at that time.

Hmmm jak dla mnie do 21 :) ale się zobaczy

Opublikowano
  W dniu 24.02.2015 o 18:41, McDrive napisał(a):

Do północy.

Pisza ze 2 godz!

Opublikowano (edytowane)

Uff, myslalem ze juz na dzisiaj pograne :)

Nienawidze Bungie. Mialem kupic tylko The Order, a jak w czwartek sciagnalem demo tak do dzisiaj wywalilem na Destiny z czapy 240 zl. Zupelnie nieplanowane i teraz trzeba jesc zupe ze szmaty i suchy chleb... FUCK BUNGIE!

Edytowane przez Voytec
  • Plusik 3
Opublikowano
  W dniu 24.02.2015 o 18:53, Pryxfus napisał(a):

Te Zeratul, dlaczego nie robiłeś najpierw Tytana tak jak radziłeś w poradniku ;)

Czekam aż dobijesz do odpowiedniego levelu i zapraszam do ekipy, tylko nie wiem w jakich godzinach grasz?

Bo ja moge solowac wiekszosc Croty hunterem i biegac z mieczem, cos czego nowi gracze nie zrobia.

Opublikowano (edytowane)

Ok. Mam komplet z Vault Of Glass, teraz tylko kupić egzotyczny hełm i trafić buty na Crocie i droga do 32 poziomu stanie otworem. Mam nadzieję ze kolejny RAID będzie lepszy bo Crota's End jest moim zdaniem lipny.

Przydazyl mi się dziwny bug podczas walki z Atheonem. Przeniosło nas na Wenus, wziąłem Relic i chciałem wypaskudzic Minotaurowi z mocnego ataku (R2/RT), zrobiłem to a moja postać przyjęła pozę lecącego Clarka Kenta i (pipi)nela na główkę w przepaść. Randomy kiedyś mówiły ze też tak miały jak grałem z ekipa z lfg. Atheons Epilouge i Vex :obama: chyba nici z odwyku...

Edytowane przez orion50
Opublikowano
  W dniu 25.02.2015 o 09:42, Pryxfus napisał(a):

Wczoraj jak uruchomili serwery o 22:30 nie było żadnego wczytujacego się patcha.

Ponieważ wczoraj nie miało być jednak patch ma być pod koniec tego tygodnia 

We're deploying the game changer later on this week.