Frredy 33 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Każdy piątek od 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Do 10 w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Wiem, ze gralem z paroma osobami z PSXE na PS4. Nie wiem jednak kto jest skad, ale dzieki za pomoc Koncze robic 20 lvl tytanem dzisiaj, przy odrobinie szczescia jeszcze uda mi sie Crote zaliczyc przed resetem. Mysle, ze 3 tygodnie i powinienem osiagnac swoj cel. Wszystko zalezy od shardow. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Robisz postac sam, czy jakas 30ka Ci pomaga z fabula ? Odzywaj sie, dzisiaj tez bede chcial zaliczyc Crote i moze Nightfalla na 2 postaci, ale powiem szczerze ze sie schodzi. Niby poswiecilem na to weekend, ale gralem srednio do 2-3ciej w nocy, wiec o 3ciej postaci poki co na pewno nie mysle. No i srednio mi sie gra Hunterem po 200h Warlocka, choc nadal mam sporo rzeczy do odblokowania... Edytowane 2 Marca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Chciałby ktoś przed restartem polecieć jeszcze VoGa na normalu? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam warloka na 26 da radę przelecieć na normalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Da rade Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Voytec kiedy lecisz na tym normalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Robisz postac sam, czy jakas 30ka Ci pomaga z fabula ? Odzywaj sie, dzisiaj tez bede chcial zaliczyc Crote i moze Nightfalla na 2 postaci, ale powiem szczerze ze sie schodzi. Niby poswiecilem na to weekend, ale gralem srednio do 2-3ciej w nocy, wiec o 3ciej postaci poki co na pewno nie mysle. No i srednio mi sie gra Hunterem po 200h Warlocka, choc nadal mam sporo rzeczy do odblokowania... Sam gram. Wczoraj z 2lvl wbilem 15. I 2% mi brakuje do 16. Dopiero Ksiezyc skonczylem, wiec dzisiaj bounty zrobie i pare misji na Venus i powinno bez problemu wpasc. Mam juz egzotyczny helm i legendarny engram na klatke, wiec jak bede mial odrobine szczescia to wpadnie 27. A wtedy LFG i niech mi ktos przeciagnie przynajmniej przez 2 mosty i powinno byc 29. Jutro zbieram shardy, wbijam huntera na 31, potem war i tit i z 31 to mozna juz byc partnerem do grania na normal i hard. Odezwe sie jak bede gotowy, ale to moze byc dla ciebie za pozno (2-3am czasu polskiego) Mam warloka na 26 da radę przelecieć na normalu ? Jak pozostale 5 osob bedzie miec min 28. Edytowane 2 Marca 2015 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Voytec kiedy lecisz na tym normalu ? Chcialbym jak najszybciej, ale ekipa musi byc. Mam 27 lvl huntera. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 jutro mogę powiedzmy do 20 bo później liga mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Spoko, ale jutro bedzie restart wiec bedzie czas. Sek w tym, zeby jeszcze dzisiaj przed restartem poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jakbyś chciał zrobić po 21-21:30 i będzie brakować Wam jednej osoby, to daj znać, mogę zrobić tak dla funu. Założę sobie całe uzbrojenie z VoG'a na Tytana i przetestuję jak się sprawdza w praktyce... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tomci, piotros badzcie o 21 bedzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Gra mi się zgliczowala i nie chce mnie puścić dalej. Mam 16 lvl hunterem, zrobiłem strangers call na Wenus i dalsze misje nie wyskakują. Na wieży żadnych zielonych znaczników. Govno obesrane Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Na The Reef byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ma rację musisz obejrzeć cutscene na reefe Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) O kurde nie wiem czemu o tym zapomnialem.. Fail. Dzięki za info W nightfallu chyba devils lair także luz Edytowane 3 Marca 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nightfall Epic* - Heavily shielded enemies and highly aggressive enemies appear in great numbers Nightfall - If all players die, yout fireteams is returned to Orbit Arc Burn - Arc damage from any source is greatly increased Lightswitch - Minions of the Darkness deal much more melee damage Angry - Minions of the Darkness won't flinch, even after massive damage *Fuck Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 My mamy arc buffa czy oni krizz robimy po południu Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Robimy, będzie fajnie ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nightfall Epic* - Heavily shielded enemies and highly aggressive enemies appear in great numbers Nightfall - If all players die, yout fireteams is returned to Orbit Arc Burn - Arc damage from any source is greatly increased Lightswitch - Minions of the Darkness deal much more melee damage Angry - Minions of the Darkness won't flinch, even after massive damage *Fuck Co ty? Pierwszy raz Sepkisa(nie tylko jego) robisz na nightfallu? Toż to jedna osoba jest w stanie ukończyć. Heavily shielded enemies to po prostu najsłabsze miniony z tarczami(w tym weekly to te drony z tarczami solar). Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Poza tym czaszka Epic jest w Nightfallu zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Joł mam 30 lvl, warlock, pi es cztery. Przeciagnalby ktoś przez nightfall? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ? Ciekawe, jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi na to że zawsze jest. Epic kojarzy mi się źle od zrobienia strike'a na Thorna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi