orion50 632 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 EE luz strike na Thorna nie był trudny. Spoko farmeros zrobimy na 30 nie trzeba będzie przeciągać. Bossowie są prosci przy czołgu się wali z rur a na oku demona się wskakuje za okna Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 My mamy arc buffa czy oni (...) Wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Gicio <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Sorry, ze nie pomoglem z tym nightfall wczoraj ale musialem dobic tytanem 27... w sumie sie udalo, ale do 1am siedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nightfall w tym tygodniu to śmiech na sali... O dziwo zrobiłem go 3 postaciami w mniej niż 1,5 godziny wliczając czas potrzebny na przerzucanie broni przez tower. Jak są wszystkie bronie na arc'a, to idzie błyskawicznie. Ja na szczęście mam Fatebringer'a, snajperkę LDR i Thunderlord'a, więc pasek życia schodził błyskawicznie... Samemu bym nie ryzykował, bo kapitanowie w pierwszym etapie potrafią ustrzelić serią śledzących naboi, chyba że ktoś ma Warlock'a to można zaryzykować... A z nightfall'a wpadło mi: 12 shardów, snajperka LDR na void'a i jakiś fusion na arc'a, ale gorszy od tych co mam... Żadnego egzotyka nie dostałem... Gorzej będzie z heroic strike'iem, bo tam chyba nie ma żadnych przywilejów dla żywiołów... Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 piszcie o ktorej bedziecie robic najtfola i kiedy moglbym sie ewentualnie dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Już robimy 2gi raz Dawaj masz jakies 20 min Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Jestee, gdzie dołączyć, kogo dodać? //Dobra jestem juz Edytowane 3 Marca 2015 przez FARMEROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nightfall w tym tygodniu to śmiech na sali... O dziwo zrobiłem go 3 postaciami w mniej niż 1,5 godziny wliczając czas potrzebny na przerzucanie broni przez tower. Jak są wszystkie bronie na arc'a, to idzie błyskawicznie. Ja na szczęście mam Fatebringer'a, snajperkę LDR i Thunderlord'a, więc pasek życia schodził błyskawicznie... Samemu bym nie ryzykował, bo kapitanowie w pierwszym etapie potrafią ustrzelić serią śledzących naboi, chyba że ktoś ma Warlock'a to można zaryzykować... A z nightfall'a wpadło mi: 12 shardów, snajperka LDR na void'a i jakiś fusion na arc'a, ale gorszy od tych co mam... Żadnego egzotyka nie dostałem... Gorzej będzie z heroic strike'iem, bo tam chyba nie ma żadnych przywilejów dla żywiołów... A ja majac na razie jedna postac dostalem z Nightfalla egzotyka na klate (Pozdro Pryx i Zielu ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) EE luz strike na Thorna nie był trudny. Spoko farmeros zrobimy na 30 nie trzeba będzie przeciągać. Bossowie są prosci przy czołgu się wali z rur a na oku demona się wskakuje za okna Mi tam trochę krwi napsuł, ale to z racji tego, że jeden z ziomków miał chyba jakieś Bounty na zaliczenie największej ilości zgonów w Nightfallu i skutecznie realizował swój misterny plan Raz się wyłożyliśmy na pierwszej fali, bo wyleciały Shanki z tym Solarem i nie zdążyliśmy uciec na początkowe schody (tu się to najlepiej robi), a później Sepiks przykoorvił nam znienacka i to już bolało Zestaw Arc'owych broni posiadam raczej słabiutki (jedynie Machine Gun na wypasie - MG18A), ale nawet zupełnie goły Fatebringer świetnie się spisywał. W każdym razie co do taktyki praktycznie się zgadzam (Devil Walker - snajpa z rur), ale Sepiksa najlepiej ściągać z samego dołu, spod platformy. Za oknami zbyt często lądują Arc'owe granaty Dregów i robi się nieprzyjemnie. Jeśli chodzi o nagrody, to jest to drugi Nightfall z rzędu, w którym otrzymałem void'ową Fusion Rifle - Final Rest II - podobno niezła na Minotaury, się zobaczy Edytowane 4 Marca 2015 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ja z 2 nightfalli dostalem: xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ja z 2 nightfalli dostalem: xD Nie jesteś jedyny, no ale taki urok tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Właśnie Hawkmoon mi wypadł z Nightfalla Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) U mnie 11 x i trzeci Glasshouse, który od razu poszedł do przemielenia. Na Crocie wreszcie coś konkretnego - Black Hammer. Zobaczymy co poleci później Edytowane 4 Marca 2015 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z nightfalla wczoraj mi poleciały same shardy, także kapiszon straszny. Panowie, o której będziecie kontynuować tego vog harda? Nie macie nic przeciwko żebym dzisiaj tez do was dołączył? :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja już powoli mogę pomagać ludziom, bo hunter 31lvl i warlock powinien być dzisiaj 31lvl. Więc jak co to Zeratul_pl na PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 [..] Panowie, o której będziecie kontynuować tego vog harda? Nie macie nic przeciwko żebym dzisiaj tez do was dołączył? :] Ja pewnie będę nie wcześniej niż 21:30 i pewnie reszta ekipy też, więc próbuj nas łapać w okolicach tej godziny na imprezie. Postaraj się mieć jakiegoś auto rifle, scout rifle, snajperkę i machine gun, no i zapasy amunicji... Bronie najlepiej na void'a, chociaż ważniejsze jest to, żeby były jak najsilniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W końcu dostałem buty dla swojego Warlocka i teraz tylko zbierać shardy na ulepszenie i 32 poziom wita. Szkoda tylko, że jak potrzebuje shardów gra daje same (pipi)ane energy ;/ Dobrze, że dało te buty no i Hunger Of Crota wpadło, w końcu coś z namierzaniem. Szybko ją ulepszę i będzie ubogi Gjallahorn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Hahaha dobre. Opis najlepszy. Przeciagnalby ktoś mojego Huntera na 27 przez nightfall? W tym tyg. RnG mną gardzi a, może on coś by dostał Cytuj Odnośnik do komentarza
hniv 5 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie potrzebowal bym tez kompanów do nightfalla. Mam huntera 30 lv. Tylko ze najwcześniej w piatek bo caly tydzień pracuje od 6 do 20. Gdyby ktos byl chętny pyknąć to na ps4 to dodawajcie do listy lub piszcze pw. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja będę pomagał kumplowi moim mainem więc możesz zrobić z nami jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Orion, mogę pomóc Ci dzisiaj albo w sobotę. Tyle, że dzisiaj najlepiej między 12 a 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Do 16 jestem w robocie więc lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
hniv 5 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Orion no to jutro jak najbardziej mi pasuje. Godzina obojętnie bo akurat mam wolne to znajdę czas.I jeszcze pytanko. Znalazłem w necie timer public eventow z tym ze jest taki problem ze jak jestem w danej miejscówce i wg timera powinno byc zainicjowane wydarzenie nic sie nie dzieje a eventy maja poślizg raz kilku minut a czasami wogole ich nie ma wiec nie wiem czy ten zegar jest zje.... czy moze potrzeba w danej lokacji odpowiedniej ilości osób by te wydarzenie sie rozpoczelo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi