Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nightfall w tym tygodniu to śmiech na sali... :) O dziwo zrobiłem go 3 postaciami w mniej niż 1,5 godziny wliczając czas potrzebny na przerzucanie broni przez tower. Jak są wszystkie bronie na arc'a, to idzie błyskawicznie. Ja na szczęście mam Fatebringer'a, snajperkę LDR i Thunderlord'a, więc pasek życia schodził błyskawicznie... :) Samemu bym nie ryzykował, bo kapitanowie w pierwszym etapie potrafią ustrzelić serią śledzących naboi, chyba że ktoś ma Warlock'a to można zaryzykować...

A z nightfall'a wpadło mi: 12 shardów, snajperka LDR na void'a i jakiś fusion na arc'a, ale gorszy od tych co mam... Żadnego egzotyka nie dostałem... :(

Gorzej będzie z heroic strike'iem, bo tam chyba nie ma żadnych przywilejów dla żywiołów...

Opublikowano

Nightfall w tym tygodniu to śmiech na sali... :) O dziwo zrobiłem go 3 postaciami w mniej niż 1,5 godziny wliczając czas potrzebny na przerzucanie broni przez tower. Jak są wszystkie bronie na arc'a, to idzie błyskawicznie. Ja na szczęście mam Fatebringer'a, snajperkę LDR i Thunderlord'a, więc pasek życia schodził błyskawicznie... :) Samemu bym nie ryzykował, bo kapitanowie w pierwszym etapie potrafią ustrzelić serią śledzących naboi, chyba że ktoś ma Warlock'a to można zaryzykować...

A z nightfall'a wpadło mi: 12 shardów, snajperka LDR na void'a i jakiś fusion na arc'a, ale gorszy od tych co mam... Żadnego egzotyka nie dostałem... :(

Gorzej będzie z heroic strike'iem, bo tam chyba nie ma żadnych przywilejów dla żywiołów...

A ja majac na razie jedna postac dostalem z Nightfalla egzotyka na klate :D (Pozdro Pryx i Zielu ;) )

Opublikowano (edytowane)

EE luz strike na Thorna nie był trudny. Spoko farmeros zrobimy na 30 nie trzeba będzie przeciągać. Bossowie są prosci przy czołgu się wali z rur a na oku demona się wskakuje za okna

Mi tam trochę krwi napsuł, ale to z racji tego, że jeden z ziomków miał chyba jakieś Bounty na zaliczenie największej ilości zgonów w Nightfallu i skutecznie realizował swój misterny plan :P

Raz się wyłożyliśmy na pierwszej fali, bo wyleciały Shanki z tym Solarem i nie zdążyliśmy uciec na początkowe schody (tu się to najlepiej robi), a później Sepiks przykoorvił nam znienacka i to już bolało :)

Zestaw Arc'owych broni posiadam raczej słabiutki (jedynie Machine Gun na wypasie - MG18A), ale nawet zupełnie goły Fatebringer świetnie się spisywał.

W każdym razie co do taktyki praktycznie się zgadzam (Devil Walker - snajpa z rur), ale Sepiksa najlepiej ściągać z samego dołu, spod platformy. Za oknami zbyt często lądują Arc'owe granaty Dregów i robi się nieprzyjemnie.

Jeśli chodzi o nagrody, to jest to drugi Nightfall z rzędu, w którym otrzymałem void'ową Fusion Rifle - Final Rest II - podobno niezła na Minotaury, się zobaczy :)

Edytowane przez WrednyPL
Opublikowano (edytowane)

U mnie 11 x Ascendant_Shard.png i trzeci Glasshouse, który od razu poszedł do przemielenia. Na Crocie wreszcie coś konkretnego - Black Hammer. Zobaczymy co poleci później

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano

Z nightfalla wczoraj mi poleciały same shardy, także kapiszon straszny. Panowie, o której będziecie kontynuować tego vog harda? Nie macie nic przeciwko żebym dzisiaj tez do was dołączył? :]

Opublikowano

[..] Panowie, o której będziecie kontynuować tego vog harda? Nie macie nic przeciwko żebym dzisiaj tez do was dołączył? :]

Ja pewnie będę nie wcześniej niż 21:30 i pewnie reszta ekipy też, więc próbuj nas łapać w okolicach tej godziny na imprezie. Postaraj się mieć jakiegoś auto rifle, scout rifle, snajperkę i machine gun, no i zapasy amunicji... :) Bronie najlepiej na void'a, chociaż ważniejsze jest to, żeby były jak najsilniejsze...

Opublikowano

W końcu dostałem buty dla swojego Warlocka i teraz tylko zbierać shardy na ulepszenie i 32 poziom wita. Szkoda tylko, że jak potrzebuje shardów gra daje same (pipi)ane energy ;/ Dobrze, że dało te buty no i Hunger Of Crota wpadło, w końcu coś z namierzaniem. Szybko ją ulepszę i będzie ubogi Gjallahorn ;) 

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie potrzebowal bym tez kompanów do nightfalla. Mam huntera 30 lv. Tylko ze najwcześniej w piatek bo caly tydzień pracuje od 6 do 20. Gdyby ktos byl chętny pyknąć to na ps4 to dodawajcie do listy lub piszcze pw. Pozdro.

Opublikowano

Orion no to jutro jak najbardziej mi pasuje. Godzina obojętnie bo akurat mam wolne to znajdę czas.I jeszcze pytanko. Znalazłem w necie timer public eventow z tym ze jest taki problem ze jak jestem w danej miejscówce i wg timera powinno byc zainicjowane wydarzenie nic sie nie dzieje a eventy maja poślizg raz kilku minut a czasami wogole ich nie ma wiec nie wiem czy ten zegar jest zje.... czy moze potrzeba w danej lokacji odpowiedniej ilości osób by te wydarzenie sie rozpoczelo?