orion50 632 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Event nigdy się nie zacznie równo jak timer wybije zero. Czekaj do -6 minut. Jak nie pojawii się do 6 minut od deklarowanego czasu to nie czekaj tylko szukaj innego Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Już tylko 5 egzotyków do KOMPLETU 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Taki tam filmik z tego jak mnie raz Krota w ch*ja zrobił. 2 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 U nas tez tak ostatnio zrobił zartownis jeden. Nie wiem czy w ostatnim paczu tego nie dodali Cytuj
rave 8 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Hahaha dobre. Opis najlepszy. Przeciagnalby ktoś mojego Huntera na 27 przez nightfall? W tym tyg. RnG mną gardzi a, może on coś by dostał Graj najwyższym levelem a na samej końcówce bossa się podmień na słabszą postać Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Zrobione już. Dzisiaj zrobię 4-ty raz z hnivem i kumplem, no i weekly muszę jeszcze raz zrobić. Xur przyniósł ice breakera... Co 2 tygodnie jest. Mam 3 więc lipa. Dobrze, ze przynajmniej heavy ammo zabrał Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Tekst z 02.03.15 z planetdestiny.com Losowo czy nie losowo ? : ) _________________________ Predictions On the topic of randomness, it appears that the latest discoveries from Xur might mean he’s less random than we thought. According to Reddit user maimonguy, he claims to know Xur’s stock in advance. March 6th:Helm of Saint-14 Young Ahamkara’s Spine Skull of Dire Ahamkara Ice Breaker Chest Engram Heavy Ammo Synthesis March 13th:No Backup Plans Crest of Alpha Lupi Light Beyond Nemesis Universal Remote Gauntlet Engram We can’t confirm these predictions, but it’ll be interesting to find out if he’s correct! Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Czy tą listę itemów przyniósł Cygan ?? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Tak, dzisiejsza się sprawdziła Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Oplaca sie kupowac ten Helm do Tytana ? Bo wlasnie go robie Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) Może podpowiecie mi jak zdobyć w 2 dni 9 monet (ta snajperka to cudo ) mając 29lvl robić do upadłego strike, a może jest jakiś inny sposób? Edytowane 6 marca 2015 przez Cottage Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) 9 monet bedzie Ci zdecydowanie trudno znalezc, zwlaszcza jak zrobiles juz Nightfalla i Weekly. Jakby Ci jeszcze 3 brakowaly... Edytowane 6 marca 2015 przez easye Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 9 monet bedzie Ci zdecydowanie trudno znalezc, zwlaszcza jak zrobiles juz Nightfalla i Weekly. Jakby Ci jeszcze 3 brakowaly... Został mi jeszcze Nightfall, ale zebrać konkretną ekipę po wczorajszym randomowym moim debiucie w nocnym raidzie VoG gdzie 5 "specjalistów" miało takie itemy,że od samego patrzenia przeciwnicy powinni paść a tak nie było - 50 wipów (nie z mojego powodu bynajmniej ) i po 3h zakończenie nieudanej próby. Co jaki okres czasu powtarzają się te rzeczy u naszego św.Mikołaja ?. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Oplaca sie kupowac ten Helm do Tytana ? Bo wlasnie go robie Na PvE tak. Przydaje się nie tylko na PvE. Raz grałem w Salvage i Tytan z przeciwnej drużyny postawił bańkę na relikcie i zdziwiłem się jak w nią wszedłem, bo zostałem oślepiony. Tak więc do pewnych trybów gry w PvP (Salvage i Control) będzie nadawać się idealnie... Ucieszyłem się jak zobaczyłem, co sprzedaje XuR dla Tytana, bo kiedyś nie wiedząc przerobiłem ten hełm na shard i potem żałowałem... No i dzięki niemu będę mógł wbić na 32 poziom, bo już od kilku tygodni nie mogę się doczekać kiedy mi wypadnie hełm z Croty, a tak pozamieniam trochę uzbrojenie i dziś/jutro będę miał drugą postać na 32... Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) 1. Zrób tego nightfalla w pierwszej kolejności (mnie wypadło przedwczoraj 11 monet z nightfalla).2. Jeżeli pkt 1 zawiedzie to rób drugą postać - jest szansa, że w dwa dni osiągniesz 27lvl i od razu zrobić weekly za 9 monet (na szczęście jest matchmaking).Wiem, że to sporo grania ale nie widzę innej sensownej opcji Icebreaker o dziwo powtarza się dość często u Xura, ale na pewno nie za tydzień (bo powinien być Universal Remote. Edytowane 6 marca 2015 przez giger_andrus Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) 9 monet bedzie Ci zdecydowanie trudno znalezc, zwlaszcza jak zrobiles juz Nightfalla i Weekly. Jakby Ci jeszcze 3 brakowaly... Został mi jeszcze Nightfall, ale zebrać konkretną ekipę po wczorajszym randomowym moim debiucie w nocnym raidzie VoG gdzie 5 "specjalistów" miało takie itemy,że od samego patrzenia przeciwnicy powinni paść a tak nie było - 50 wipów (nie z mojego powodu bynajmniej ) i po 3h zakończenie nieudanej próby. Co jaki okres czasu powtarzają się te rzeczy u naszego św.Mikołaja ?. Jeszcze napisz, ze Normal robiliscie xD Edytowane 6 marca 2015 przez easye Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 1. Zrób tego nightfalla w pierwszej kolejności (mnie wypadło przedwczoraj 11 monet z nightfalla). 2. Jeżeli pkt 1 zawiedzie to rób drugą postać - jest szansa, że w dwa dni osiągniesz 27lvl i od razu zrobić weekly za 9 monet (na szczęście jest matchmaking). Wiem, że to sporo grania ale nie widzę innej sensownej opcji Icebreaker o dziwo powtarza się dość często u Xura, ale na pewno nie za tydzień (bo powinien być Universal Remote. Dzięki za poradę ale widzę, że bez 2 dodatkowych postaci się nie obejdzie. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Wbicie postaci na 27 level to minimum 7-8h, o ile w ogole masz co na nia wlozyc Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) Wbicie postaci na 27 level to minimum 7-8h, o ile w ogole masz co na nia wlozyc z ubraniami nie ma problemu żadnego natomiast bida jest z brońmi bo są bazarowe (tylko Rare) :-) Jeszcze napisz, ze Normal robiliscie xD Tak tzn oni robili ja się uczyłem i wiem, że w Destiny itemy g... dają jak nie umiesz grać Edytowane 6 marca 2015 przez Cottage Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) Musiales zatem trafic ludzi, ktorzy chyba jedynie byli przeciagani i robili go po raz pierwszy, bo Vog na Normalu to teraz 3-4osoby robia xD Edytowane 6 marca 2015 przez easye Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Wbicie postaci na 27 level to minimum 7-8h, o ile w ogole masz co na nia wlozyc Czyli dwa dni gry Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 No tak, najlepiej jak jeszcze ktos wbije do Twojej gry, to przynajmniej singla przelecisz w ekspresowym tempie, a pozniej to juz z gorki. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Z robieniem kolejnych postaci to najwieksza blokada to ten singiel. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi