easye 3 377 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) Ja zaczalem robic po powrocie do Destiny, jak juz skoncze praktycznie wszytsko w tygodniu, to dopalam nowa i zazwyczaj gram z jakims kumplem. Wczoraj do polowy Marsa doszlismy raptem w godzinke, 1,5... Na te dlugie misje najlepiej zaprosic kogos z wysokim levelem i sie przez nie przebiega. Edytowane 6 marca 2015 przez easye Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) 2 tygodnie grania... hunter 31 lvl brakuje mu klatki, warlock 30 - pelny set, titan 30lvl brakuje rekawic i butow. Jak dzisiaj od xura dostane klatke dla huntera z engrama to jestem w bardzo dobrej pozycji. Ogolnie na ten tydzien mam wszystko zaliczone poza crota na hard titanem, ktory pewnie zrobie dla shardow ktorych mam deficyt. Jezeli RNG nie bedzie tragiczne to 2 tygodnie i mam 6x32. W weekend moze dla odmiany spedze wiecej czasu z zona niz z Destiny Edytowane 6 marca 2015 przez Zeratul 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Dzieki Zeratul za oddanie miejsca na Crocie ostatnio, tymbardziej, ze zazwyczaj padam jak wbijasz na PSN . Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Wreszcie wlecial Ice Breaker od xura, uff. Mozna na powaznie zabrac sie za gre :] Ostatnio na vogu hardzie wypadl mi hawkmoon, dwa tygodnie temu Thunderlord wiec trzecia exotyczna bron w kolekcji Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Wreszcie wlecial Ice Breaker od xura, uff. Mozna na powaznie zabrac sie za gre :] Ostatnio na vogu hardzie wypadl mi hawkmoon, dwa tygodnie temu Thunderlord wiec trzecia exotyczna bron w kolekcji Taki to przeżyje w Destiny ^_^ zazdroszczę. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Jak mozna sie chwalic bronia ktora sie kupilo u xura? 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 chyba że chodzi mu o thunderlordzie który jest miodny Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Ale tutaj nie ma zadnego elementu chwalenia sie ze HO HO HO MAM EGZOTYCZNO BRON TAKI ZE MNIE ZBÓJ, po prostu ciesze sie ze w koncu kupilem icebreakera, bo przegapilem, jak byl ostatnio. A bez ajsbrejkera jak bez nogi, z tego co zdazylem zauwazyc. No i wlecial lvl 31 hihihihih Nie kazdy jest takim ultra pro hardkorowym gejmerem jak Ty, Zeratul, ja każualowo dobrze sie bawie grajac w destiny. BTW. bedzie ktos jutro robil voga normal/crote jakakolwiek? w vogu juz mniej wiecej wiem o co chodzi w poszczegolnych etapach, poki co troche brak mi zgrania ale postaram sie. Croty zas jeszcze nie robilem. Chetnie sprobowalbym 1 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Wczoraj/dzisiaj był dzień rozdawania Vexów przez Bungie, bo wypadły 3 Vexy z VoG'a hard na 2 przejścia... W końcu i mi się trafił, nie licząc kolejnego skuterka i mnóstwa shardów/energy... Teraz brakuje mi exp do wymaksowania wszystkich egzotycznych broni, które ostatnio dostałem/kupiłem... Ale przy okazji dobiję do 32 poziomu w Tytanie... Oj będzie się grało na VoG i Crocie z oślepiającą bańką... Teraz pozostaje mi tylko grać Hunterem, żeby zdobyć 2 części uzbrojenia i ostatnia postać będzie miała 32 poziom... 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Wczoraj Crota padł na hardzie. Pierwszy raz udało mi się z mieczem. Podstawa to jednak dobra ekipa Miał być Crux, wypadł Gjallarhorn.... drugi.Następnym razem postaram się nagrać filmik, może się komuś przyda. Swego czasu Wróg coś nagrał ale tylko końcówkę. 2 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 (edytowane) #Piotros - no to będzie nas dwóch, mam tego samego builda na tytanie. Brakuje mi jeszcze jakieś 15k expa na hełm i dużo glimmera aby wymienić energy na shardy. Edytowane 7 marca 2015 przez Krizz Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Wczoraj Crota padł na hardzie. Pierwszy raz udało mi się z mieczem. Podstawa to jednak dobra ekipa Miał być Crux, wypadł Gjallarhorn.... drugi. Następnym razem postaram się nagrać filmik, może się komuś przyda. Swego czasu Wróg coś nagrał ale tylko końcówkę. Gratuluję jakim ciężkim sprzętem go atakowaliście Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 wpadlo wlasnie bounty na bad juju, calkiem szczesliwy tydzien Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 (edytowane) Ebane lagi. Gdyby nie problemy miałbym dzisiaj skończoną Crotę Hard, a tak pfff i dwie godziny w tyłek.A tak poza tym to powoli nudzi mnie już ta gra. Dobrze, że na horyzoncie Wiedźmin. Edytowane 7 marca 2015 przez McDrive Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 wpadlo wlasnie bounty na bad juju, calkiem szczesliwy tydzien Jakie konkretnie to jest bounty ? Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 http://destiny.wikia.com/wiki/Toland%27s_Legacy o to wlasnie Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Scrota Solo w 16:07 http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/2y8yzj/media_soloing_the_entire_crota_raid_in_16_minutes/ Watch and learn :0 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Scrota Solo w 16:07 http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/2y8yzj/media_soloing_the_entire_crota_raid_in_16_minutes/ Watch and learn :0 Mnie sie dzisiaj udalo zsolowac... wprawdzie zajelo mi to lacznie 4h a nie 16min, ale i tak jestem zadowolony. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Czy ja dobrze widziałem że za Crotę wpadły mu dwa ? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 http://destiny.wikia.com/wiki/Toland%27s_Legacy o to wlasnie Jedno z dwóch bounty, które wybieram, żeby zdobyć exotic shardy... Drugim jest bounty na Super Good Advice, które jest banalne... A Bad JuJu Ci się przyda, bo po zabiciu samo przeładowywuje broń, co ma istotne znaczenie w pierwszym etapie Croty... Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Ja właśnie wczoraj skończyłem to bounty i mam teraz drugie Bad Juju (ostatnio doprowadziłem do końca bounty na Thorna), więc jakoś tam specjalnie się nie jaram. W sumie to mam pytanie - jakie inne egzotyki zdobywa się w ten sposób? Bad Juju zrobiłem dwukrotnie, Thorn też całkiem niedawno, a jeszcze przed DLC zdobyłem w ten sam sposób Invective (ostatnio również dorzucając drugie do kolekcji, już z lepszymi statsami) - czy jeszcze jakieś zabawki można zdobyć w ten sposób? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Wczoraj Crota padł na hardzie. Pierwszy raz udało mi się z mieczem. Podstawa to jednak dobra ekipa Miał być Crux, wypadł Gjallarhorn.... drugi. Następnym razem postaram się nagrać filmik, może się komuś przyda. Swego czasu Wróg coś nagrał ale tylko końcówkę. Gratuluję jakim ciężkim sprzętem go atakowaliście Najlepiej to zestaw Black Hammer / Icebreaker / Gjallarhorn / Hunger of Crota. Ale każda wymaksowana wyrzutnia z javelinem się nada Dzień później znowu zrobiliśmy harda, także idzie już znacznie lżej. Zniknęła jakaś blokada psychiczna Ja właśnie wczoraj skończyłem to bounty i mam teraz drugie Bad Juju (ostatnio doprowadziłem do końca bounty na Thorna), więc jakoś tam specjalnie się nie jaram. W sumie to mam pytanie - jakie inne egzotyki zdobywa się w ten sposób? Bad Juju zrobiłem dwukrotnie, Thorn też całkiem niedawno, a jeszcze przed DLC zdobyłem w ten sam sposób Invective (ostatnio również dorzucając drugie do kolekcji, już z lepszymi statsami) - czy jeszcze jakieś zabawki można zdobyć w ten sposób? Bad Juju, Thorn, Invective, Super good advice oraz Pocket Infinity. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Gjallarhorn o tym to mogę co najwyżej pomarzyć , inna kwestia że chyba rzeczywiście trzeba ćwiczyć a nie płakać że się nie ma firepower. U mnie ekipa jeszcze ani raz nie próbowała na Hard bo zawsze ktoś płacze a poco, nie ma sensu i inne pierdoły. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi