orion50 632 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mi się sprawdza jakieś 80% może masz pecha dzisiaj czeka mnie zmudna robota. Zrobić wszystkie bounty na 2 postaciach, farma glimmeru do 25k na exclusion zone bo na upgrady trzeba no i farmienie engramow na roc Strikes żeby je zmielic na sznurki dla Huntera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mi się sprawdza jakieś 80% może masz pecha dzisiaj czeka mnie zmudna robota. Zrobić wszystkie bounty na 2 postaciach, farma glimmeru do 25k na exclusion zone bo na upgrady trzeba no i farmienie engramow na roc Strikes żeby je zmielic na sznurki dla Huntera. Dla mnie najlepszym miejscem na farmienie engramów jest miejscówka na Venus gdzie Falleni piorą się z Vexami w drodze do Archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wraz z ostatnim patchem pozmieniali czasy Public Events i dlatego aplikacja nie wyświetla ich tak jak powinna... Też to dzisiaj przerabiałem, ale jak wszedłem na ich stronę, to był komunikat, że są nowe czasy i mogą nie do końca być aktualne. No i nigdy nie było sensu czekać dłużej niż 5 pełnych minut według zegara z aplikacji. Najprościej zawsze było robić PE na księżycu, ze względu na 3 lokalizacje, które są położone blisko siebie i zawsze można było szybko polecieć na inną miejscówkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dzisiaj wpadł mi Oversoul Edict(chyba tak to się pisze) i jeszcze został Crota do ubicia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Taki tam streak... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ładnie. B na tej mapie jest jednym z najtrudniejszych do kontrolowania ze wszystkich. Zagralem wczoraj moja druga postacią Crota's End w nadziei ze uzbieram shardy i mainem wbije 32. Wbilem.. Brakuje 1 sharda. Fuck you Bungie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Po wczorajszym VoG na normalu pierwszy skalp z raidów item Shattered Vault Cloak ale oczywiście ostatni boss i schemat okazał się zbyt wymagający dla reszty, a więc 3 podejście legło w gruzach. Mam pytanko w kwestii raidu, a mianowicie czy znajdując dziś grupę będę zaczynać od początku czy od miejsca zmuszając grupę do walki z ostatnim bossem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Raidy składają się z zadań i po każdym z nich jest save. Jeżeli wyszedłeś do orbity przed Atheonem to masz tam save. Włączając VoGa zaczniesz dokładnie od tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Raidy składają się z zadań i po każdym z nich jest save. Jeżeli wyszedłeś do orbity przed Atheonem to masz tam save. Włączając VoGa zaczniesz dokładnie od tego miejsca. a nowa ekipa zaczynająca na czysto + ja nie leder co wtedy się stanie?? Od początku czy mojego save-u? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To zależy, jeśli jesteś fireteam liderem to możesz odpalić od swojego czekpojnta. Jeśli jest nim ktoś kto nie ma CP to zaczynacie od początku, a tobie CP 'podmieni' się na ten do którego dobijecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Red death u siura hahaha za(pipi)iscie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Red death u siura hahaha za(pipi)iscie Super dla graczy bo na Crotę w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ten ostatni maly patch musiał zmienić roll u Xura. Dobrze ze pojawili się Ci hakierzy, Bungie zmieniło rzeczy i dobrze bo znowu dali by (pipi) obesrane. No i jest heavy pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Destiny otrzymało nagrodę BAFTA za najlepszą gre 2015 !. gram w tą grę co dziennie ale ta nagroda to jakiś żart Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Huehuehue dokładnie. Ale większym skandalem moim zdaniem jest nagroda za design. Wygrało żałosne Shadow of Mordor a nie Destiny, w kategorii ktorej akurat moim zdaniem nalezalo im sie zwyciestwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam gdzieś co wygrało.. Mam na dysku z 5 blockbusterow a odkąd mam konsole gram tylko w Destiny. To o czymś świadczy ta gra ma coś w sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dla mnie to 7.5/10 i pierwsze 7.5/10 w ktore tyle gram i nie moge sie oderwac. A ostatni raz w takie levelowanie postaci, wspolne granie na "questy" wkrecony bylem jak gralem w podstawowce w.... Tibie (tak, wiem (pipi) mac ). Tyle, ze tam sie uzaleznilem od tego (pipi), a tu.... hmmm, wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Mam gdzieś co wygrało.. Mam na dysku z 5 blockbusterow a odkąd mam konsole gram tylko w Destiny. To o czymś świadczy ta gra ma coś w sobie Mam ten sam problem,w inne tytuły które czekają w kolejce zagram jak będzie przerwa techniczna ^_^ puki co Destiny zaspokaja moje potrzemy w pełni Edytowane 13 Marca 2015 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 \To o czymś świadczy ta gra ma coś w sobie Że gracze nie tylko modelki kochają (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Crota był w tym tygodniu hojny i wyrzucił brakujący hełm Unyielding Casque dzięki czemu pełen set z Croty został skompletowany. Teraz trzeba zająć się rozwinięciem Crota's Bane, żeby pozamieniać energy na shardy i wbić 32 lvl, a potem... napie.rdalać warlockiem i tytanem Edytowane 13 Marca 2015 przez Voytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 jest tu jakis 15lvl, ktory chce razem porobic misje/strikei itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Mam 24 lvl i moje pytanie jak zdobyć szybciej legendary Gear lub jakiegoś exotica ? Na Raidzie można zdobyć ? Gram strike i misję na hardzie ,nic nie wpada ciekawego. Mam jedynie 2 bronie legendarne Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Grasz jeszcze misje na hardzie po zaliczeniu fabuły? Po co? Jak wbiłeś 24 lvl to zaczynasz grać tylko Strike. Grasz, grasz, grasz i liczysz na niebieskie engramy. Jak uzbierasz cały niebieski armor (na legendarne nie licz, ale możliwe że jakiś wpadnie). Samymi niebieskimi elementami zbroi jesteś w stanie wcisnąć 26 level. Jak go będziesz miał to wtedy musisz poprosić kogoś o przeciągnięcie przez Raid. Mowa oczywiście o VoGu czyli Vault of Glass. Tam zaczniesz zbierać legendarną zbroję. Nią uzbierasz maksymalnie 30 poziom. Jak chcesz wyższy - DLC. A w ogóle masz DLC, żeby grać Strike Vanguard Roc? Tam masz za przejście dodatkowo engram u Cryptarcha. A co do legendarnych broni - możesz je kupić u swojego Vanguarda za Vanguard Marki (wykonywanie Strike'ów) i odpowiedni poziom reputacji u niego. Edytowane 14 Marca 2015 przez Voytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Okej,dzięki za odp. Dzisiaj jak grałem strike to widziałem gościa że miał na 24 lvl parę legendarnych broni i zbroi,więc się zastanawiałem jak zdobyć Edytowane 14 Marca 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Pewnie miał je z innych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi