easye 3 390 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Giger - bedziemy predzej czy pozniej do tego podchodzic, co ? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Giger - bedziemy predzej czy pozniej do tego podchodzic, co ? Jasna sprawa. Easy, jak nie wchodzę na imprezę to znaczy, że mój syn śpi Ale widziałem, że zapraszasz. Edytowane 16 marca 2015 przez giger_andrus Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Zorientowalem sie. A powiedzcie mi - wiadomo, co bedzie do kupienia w Iron banerze ? Zeeby kupic bron trzeba wbic 5 poziom ? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Zależy jaką.W ostatniej edycji na 5 poziomie miałeś dobrego Scouta.NIEPOTWIERDZONE: Light Level 36 boots and chest Jolder’s Hammer with Persistence and Grenadier Silimar’s Wrath with Counterbalance and Glass Half Full Edytowane 16 marca 2015 przez giger_andrus Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Zorientowalem sie. A powiedzcie mi - wiadomo, co bedzie do kupienia w Iron banerze ? Zeeby kupic bron trzeba wbic 5 poziom ? Z racji tego, że to będzie mój pierwszy event w Iron banerze mam pytanko przygotowawcze jak tam się zdobywa doświadczenie i czy jest szansa aby podczas jego trwania zdobyć 4/5 poziom? Edytowane 16 marca 2015 przez Cottage Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 4/5 poziom możesz zdobyć w nawet w dwa dni jeżeli sporo i dobrze zagrasz.Warto robić wszystkie bounty.Zasada jest taka, że im bliżej do końca bannera - tym więcej expa nabijasz. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Musisz pamiętać aby przed rozpoczęciem grania kupić emblem z IB (+10% xp) za glimmer i Buff'a za 1 Mote of light który we wtorek daje + 10% i wraz z każdym dniem trwania eventa zwiększa swoją "moc" więc po tygodniu w poniedziałek daje już + 150% Day # Day of the Week % Increase 1 Tuesday 10% 2 Wednesday 15% 3 Thursday 25% 4 Friday 40% 5 Saturday 60% 6 Sunday 100% 7 Monday 150% Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Ktoś chętny na crotę hard, ostatni boss, dzisiaj o 21.30? Będę miał 2 albo 3 sloty wolne. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Do skasowania, sorki. Edytowane 16 marca 2015 przez orion50 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Gry mam już serdecznie dosyć. Obczaję jeszcze pewnie ostatni raid, ale grać regularnie w Destiny już nie zamierzam. Zrobiłeś na Crocie, czy VoGu? Jakieś wskazówki? Crota's End Lampy - hunter znika używając egzotycznych rękawiczek, a reszta czeka i tańczy Most - najtrudniejszy moment w całym raidzie; trzeba jasno przypisać sobie rolę i kolejność przechodzenia na drugą stronę mostu; tutaj zejdzie masa czasu na naukę i dopracowanie taktyki Tunel przed Deathsingerem - powolutku, bez spiny, uciekamy po każdym rozwalonym shreekerze Deathsinger - rozdzielenie na dwie drużyny po 3; jeden z każdej trójki wyciąga wiedźmę i ucieka kampić na balkony; potem szybkie pozbycie się shreekerów i ponowny szybki odwrót; następnie wszyscy razem wbijamy z jednej strony komnaty Deathsingera i powolutku czyścimy zmasowanym atakiem rakietowym, lub celnymi strzałami z blackhamerka Crota - lewa strona; jeden czyści balkony, a reszta czyści dół i czeka na swordbearera; trzeba mieć ogarniętego miecznika w składzie no i oczywiście perfekcyjne zgranie. Crota powinien paść po czterech seriach z miecza (po dwie serie na sworbearera). ogólnie, to zgranie, zgranie, komunikacja i jeszcze raz zgranie oraz dużo rakiet - nikt nie oszczędza ammo. Crota jest lepszy do robienia flawless, bo jest po prostu krótszy i łatwiej się zmotywować na kolejne próby. Vog robiliśmmy maksymalnie dwa razy i nikomu nie chciało się więcej. Jeżeli jesteście wstanie przejść most, to flawless jest w zasięgu, bo Deathsinger i sam Crota to tylko kwestia rakiet i opanowania. 4 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Most to najprostszy moment tylko potrzeba warlockow i huntera, który przeskoczy z mieczen nad mostem. Potem kitra się za lewą kolumną/ kamieniem tuż przed mostem. Żaden przeciwnik go nie widzi. Wipe. Warlocki się odradzają i snajpia Do pokonania ogrow. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Ale robiac wipe zaliczy po odrodzeniu Flawless Rider? Chyba nie. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Most to najprostszy moment tylko potrzeba warlockow i huntera, który przeskoczy z mieczen nad mostem. Potem kitra się za lewą kolumną/ kamieniem tuż przed mostem. Żaden przeciwnik go nie widzi. Wipe. Warlocki się odradzają i snajpia Do pokonania ogrow. no, wipe na flawlessie jest taki bardzo potrzebny Edytowane 16 marca 2015 przez Kalinho_PL 3 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Przeprowadzacie jednego, a reszta włazi na wieżę i synchronicznie podskakuje żeby zniknać przeciwników. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Wczoraj działy się takie cuda ze nie wyobrazam sobie flawless na Crocie. To tylko moje zdanie oczywiście i nikogo nie zamierzam przekonywać ze jest inaczej. Cytuj
madith 7 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Cześć, Widze, że sporo ludzi tutaj gra aktywnie w Destiny Dobrze poczytać takie tematy bo dużo można się dowiedzieć od bardziej doświadczonych graczy. Jeżeli poszukujecie szybko uczącego się gracza, ogarniętego, który słucha rad lepszych a do tego ma już doświadczenie w grach typu mmo to byłoby mi bardzo miło, gdybyśmy mogli pograć razem. Wbiłem 27 lvl, brakuje troche marków do zbroii więc pewnie w tym tyg. bedzie 28.Gram strike'i, crucible ale nie mam z kim załapać się na raid. PS4 mam od nie dawna i niestety nie mam za wielu znajomych, z którymi mogłbym pograć. Jeżeli mogłbym prosić Was o pomoc w dalszej rozgrywce to będę bardzo wdzięczny.A może dzięki temu zyskamy towarzystwo w codziennych rozgrywkach Pozdrawiam madith 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Wyslij zaproszenie, przeciagne Cie z kims jeszcze przez Nightfall i moze cos fajnego Ci wypadnie. Z rajdami sie nie martw, w tym tygodniu ogarniesz VoGa a na 28-29 przeciagnie sie Cie przez Crote na normalu i pokaze co i jak. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Dzisiaj ok.23.15... 3xhard, 1xnormal. PS4 - Zeratul_pl Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Most to najprostszy moment tylko potrzeba warlockow i huntera, który przeskoczy z mieczen nad mostem. Potem kitra się za lewą kolumną/ kamieniem tuż przed mostem. Żaden przeciwnik go nie widzi. Wipe. Warlocki się odradzają i snajpia Do pokonania ogrow. no, wipe na flawlessie jest taki bardzo potrzebny Oj tam, oj tam, nie doczytałem Cytuj
piotros 220 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 Ale wczoraj był dzień... Zaczęło się od dostania MIDA z egzotycznej skrzynki na VoG'u, potem z 3xnightfall'a dostałem niestety tylko 3xlegendarne bronie, ale końcówka dnia była masakryczna... Drugie ubicie Atheon'a i dostałem... MIDA + Vex... Tylko szkoda, że już wcześniej je miałem wymaksowane... no ale dzięki temu mam 3 exotic shardy... A Gjallarhorn'a jak nie było, tak nie ma... ehhh... Zobaczymy co przyniesie Crota... 1 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 (edytowane) A ja mam dylemat i pytanie do was w przyszłym tyg. planuje zakup speedera za 175 punktów + upd u Xura 25 coinsów i pytanie czy to ma sens??Widziałem, że z VoG ostatniego bossa wypada speeder ale trzeba tego raida ukończyć (do tej pory 11 prób z randomowymi grupami i 0 ukończonych raidów) ,niewiem jaki częsty jest drop z tego no chyba, że jest jeszcze jakiś inny łatwiejszy sposób ?? Edytowane 18 marca 2015 przez Cottage Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 Ktory masz level? 31 wszystkie itemy na maxa + 4 żółte bronie i jeden element ubioru Cytuj
piotros 220 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 Cottage, jak dla mnie nie ma sensu kupować skuterka i potem go ulepszać. Prędzej czy później dostaniesz skuterek z VoG'a lub Croty. Ja wyposażyłem wszystkie 3 postaci w skuterki z VoG'a, a miałem/mam ich jeszcze więcej i nie mam co z nimi zrobić... Jakbyś miał PS3/4, to byśmy Ci pomogli ukończyć VoG'a, a tak to nie wiem ile osób gra na X'ach... Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 (edytowane) Cottage, jak dla mnie nie ma sensu kupować skuterka i potem go ulepszać. Prędzej czy później dostaniesz skuterek z VoG'a lub Croty. Ja wyposażyłem wszystkie 3 postaci w skuterki z VoG'a, a miałem/mam ich jeszcze więcej i nie mam co z nimi zrobić... Jakbyś miał PS3/4, to byśmy Ci pomogli ukończyć VoG'a, a tak to nie wiem ile osób gra na X'ach... Dzięki za poradę,dziś robię kolejne podejście z randomami ----------------------------------- Pierwszy rajd ukończony po 2h i 30min ostatni boss po ponad 40 wipach padł na normalu i nagrodą za niego był marny niepotrzebny statek Glass Minuet i to wszystko ,żadnego speedera,żadnego Last Word-a Mam pytanko co się stanie jeśli znowu udam się na ten rajd będzie on bez dropów z bossów?? Edytowane 19 marca 2015 przez Cottage Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi