Opublikowano 24 marca 201510 l Kurde ja już całkiem tracę zainteresowanie Destiny, 234h na liczniku i nawet nie robię weekly strikeów bo nie mam po prostu po co. W grze jest za mało contentu aby dalej grać, co z tego jak wymaksujesz bronie jak jedyne co możesz robić to strzelać do mobków sam/ strzelać do mobków z ekipą. EH
Opublikowano 24 marca 201510 l A sety raidowe masz juz wszytskie, bronie z raidow? No i zawsze jest jeszcze calkiem niezle multi. Edytowane 24 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 24 marca 201510 l Ale krizz ma po prostu racje, ta gra ma ubogi content i aż imponujące ze tyle godzin w to przegrales
Opublikowano 24 marca 201510 l Mi tam sie multi podoba - 234h w grze to naprawde sporo czasu - moze sie znudzic. Ja po takim czasie odstawilem, odkupilem 2 raz po dodatku, pewnie dobilem prawie 2 tyle robiac 2 dodatkowe postacie i pewnie zaraz zrobie kolejna przerwe do 3 dodateku.
Opublikowano 24 marca 201510 l Przerwa do maja i oranie nowego raidu. W sam raz żeby nacieszyć się nowym mesjaszem w postaci Bloodborne.
Opublikowano 24 marca 201510 l całkiem spoko wynik Podobny mam chyba w D3 na PC Aktualnie przegrałem 64h ciekawe kiedy sie znudzi
Opublikowano 24 marca 201510 l Pff, ja też mam Gala, nic takiego, huehuehue Ja mam przegranych 107h trochę ponad miesiąc grania.
Opublikowano 24 marca 201510 l Pff, ja też mam Gala, nic takiego, huehuehue Ja mam przegranych 107h trochę ponad miesiąc grania. wyjdź... Ktoś Nightfall teraz, szybko ?
Opublikowano 24 marca 201510 l Stary mi grając w triala wpadł Badger CCL, mój na razie ulubiony scout.
Opublikowano 24 marca 201510 l Panowie ustawki można ładnie ogarnąć tworząc sobie na ps4 grupę "forum" we wiadomościach. Jeden pisze wiadomość a wszyscy ją dostają. Uważam że jest to lepsze rozwiązanie niż pisanie tutaj, i z doświadczenia wiem że wygodniejsze i praktyczniejsze.
Opublikowano 24 marca 201510 l Znowu to samo, po to jest temat aby z niego korzystać. Jeśli mielibyśmy tutaj pisać tylko o zawartości gry to temat miałby z 20 stron i stał pusty od roku. PS: @wrog - przypomina się odcinek south parku gdzie bohaterowie grindowali do level cap'a a jak już to zrobili to któryś z nich powiedział : w końcu możemy sobie pograć w grę Edytowane 24 marca 201510 l przez Krizz
Opublikowano 24 marca 201510 l Warto sobie tapatalk na telefonie zainstalować i grać mając forum na bieżąco kolo siebie ^_^ Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 marca 201510 l Do restartu czyli do jutra do 10. Pojawi sie jeszcze ? Czy trzeba moze kupic jakies DLC ?
Opublikowano 24 marca 201510 l Nic nie trzeba, to wydarzenie cykliczne, pojawia się chyba co miesiąc (poprawcie mnie, jeśli się mylę, bo nie chce mi się sprawdzać w necie). W każdym razie ranga z jednego Iron Banner traci ważność po jego zakończeniu, co oznacza, że do następnego turnieju przystępujesz z czystym kontem (choć napoczęte w tym bounty możesz zdać w następnym, jeśli chciałoby Ci się je tyle chomikować).
Opublikowano 24 marca 201510 l W końcu wypadł XV0 Timebreaker z ostatniego bossa hard VoG mam swój wymarzony speeder ^_^ dodatkowo niestety Hard Light, z racji tego iż przyłączyłem się do teamu tylko na ostatniego bossa w profilu informacyjnym postaci pojawiła mi się jedna kropka przy vog na hardzie, ale mam pytanie dlaczego ona także jest na normalu skoro w niego jeszcze nie grałem?
Opublikowano 25 marca 201510 l Co myślicie o The Sateriene Rapier ( http://db.planetdestiny.com/items/view/3711153071 ) jako primary na PvE zamiast Thorna ? Jest za crucible marks m.in z perkiem Firefly.
Opublikowano 25 marca 201510 l Frredy - nie mam każdego z forum w znajomych na Psn moim zdaniem fajnie, ze temat jest żywy. Sateriene Rapier must have, szczególnie do PvP w PvE też spoko
Opublikowano 25 marca 201510 l W PvP Thorn na razie mi sie bardzo podoba, jeszcze go nie odblokowalem calego a juz jestem bardzo zadowolony. Pewnie pozniej moze byc lepszy w PvE niz teraz jak odblokuje DoT'e ale impact nic nie urywa Miodzio byłby Fatebringer albo w ogole jakis raid weapon primary z elementem chyba lepsze niz bez
Opublikowano 25 marca 201510 l Dziś rano przy robieniu patrolu wypadło mi Husk of the Pit statystyk nie ma powalających to jest coś warte wogóle??
Opublikowano 25 marca 201510 l Mozesz go przerobic na egzotyka, ale dla mnie z tym swoim impactem jest bardziej ciekawostka niz fajna bronia, pomimo tego ja bym zostawil, moze kiedys beda boostowac... Thorn po premierze byl najgorszym egzotykiem w grze, obok Bad Juju, a teraz... (choc mi o wiele lepiej gra mi sie Hawkmoonem) Voga masz zaznaczonego, bo jezeli zaczynasz od wysokiego poziomu, to za normal juz nagrod nie dostajesz. Edytowane 25 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 25 marca 201510 l Mozesz go przerobic na egzotyka, ale dla mnie z tym swoim impactem jest bardziej ciekawostka niz fajna bronia, pomimo tego ja bym zostawil, moze kiedys beda boostowac... Thorn po premierze byl najgorszym egzotykiem w grze, obok Bad Juju, a teraz... (choc mi o wiele lepiej gra mi sie Hawkmoonem) Voga masz zaznaczonego, bo jezeli zaczynasz od wysokiego poziomu, to za normal juz nagrod nie dostajesz. Dzięki za info,czyli w moim przypadku najlepiej Rajd Corty robić na hardzie i szukać ludzi którzy mają sejw na ostatnim bosie ^_^ Ps.Gdzie wypadł ci Hawkmoon? Edytowane 25 marca 201510 l przez Cottage