easye 3 332 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Na poczatku najlepiej robic calosc na normalu, a pozniej na hardzie - zawsze dostaniesz wiecej shardow. Nie pamietam gdzie wypadl mi hawkmoon - chyba na spiewaczkach na normalu, albo crocie hard - podobnie jak Gjalahorn. Ostatnio mam duzego farta do egzotykow, dropia mi czesto i gesto, a to z multi, a to ze skrzynki na Vogu, ostatnio robiac Crote na normalu dostalem 2. Moze dlatego, ze w ogole mi na nich nie zalezy, odkad dostalem wymarzonego Vexa, Gala i Hawkmoona EDIT: przypomnialo mi sie, ze Hawkmoon to bron exclusywna dla Sony... Edytowane 25 Marca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dziś rano przy robieniu patrolu wypadło mi Husk of the Pit statystyk nie ma powalających to jest coś warte wogóle??Przydaje się na misje z arc burn po upgrade do Necrochasma. Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Thorn po premierze byl najgorszym egzotykiem w grze, obok Bad Juju, a teraz... (choc mi o wiele lepiej gra mi sie Hawkmoonem) A teraz co ? Nie mam prównania. To mój pierwszy exotic. Na raidach jeszcze nie byłem bo nie mam z kim Może będzie czas i orion mnie przeciagnie bo obiecał Przy okazji mam pytanie co do huntera. Z czym lepiej szukac ekwipunktu: intelekt, siła czy dyscyplina ? Jak jakiś czas temu oglądałem kogoś tam na YT to mówił, ze najlepiej siła i dyscyplina ponieważ: - na PvP super i tak jest co 5 killi, nawet przy 100% intelektu - mając Knucklehead Radar na PvE super jest mega czesto nawet bez inwestowania w intelect - inwestowanie w sile i dyscypline daja wiecej niz inwestowanie w intelekt *ze podobno jest wieksza roznica w cooldownie granatu i noza niz super idac w inta) Jak myślicie ? Bo w sumie sie zastanawiam czy zostawic to co mam i ulepszać to tego 30 czy tam 31 poziomu czy zostać na 29 na razie i zbierać na armor wlasnie z str+dis(nene)line ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ostatnio mam duzego farta do egzotykow, dropia mi czesto i gesto, a to z multi, a to ze skrzynki na Vogu, ostatnio robiac Crote na normalu dostalem 2. Moze dlatego, ze w ogole mi na nich nie zalezy, odkad dostalem wymarzonego Vexa, Gala i Hawkmoona Ja też do egzotyków których nie potrzebuje też przynajmniej kamienie z nich są Co się stanie w momencie kiedy dany raid mam zaliczony, a wybiorę się na niego jeszcze raz to żadnych itemów nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ostatnio mam duzego farta do egzotykow, dropia mi czesto i gesto, a to z multi, a to ze skrzynki na Vogu, ostatnio robiac Crote na normalu dostalem 2. Moze dlatego, ze w ogole mi na nich nie zalezy, odkad dostalem wymarzonego Vexa, Gala i Hawkmoona Ja też do egzotyków których nie potrzebuje też przynajmniej kamienie z nich są Co się stanie w momencie kiedy dany raid mam zaliczony, a wybiorę się na niego jeszcze raz to żadnych itemów nie będzie? Tak, żadnych. Chyba, że najpierw zrobiłeś normal, to później za hard masz szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Thorn po premierze byl najgorszym egzotykiem w grze, obok Bad Juju, a teraz... (choc mi o wiele lepiej gra mi sie Hawkmoonem)A teraz co ? Nie mam prównania. To mój pierwszy exotic. A teraz to jest jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) handcanon na multi. Rozumiem, ze sila w PvP to regenracja zdrowia ? EDIT: a nie u Huntera to tez jest mele atack, badz nozyk - wiec osobiscie bym olal. Edytowane 25 Marca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Thorn po premierze byl najgorszym egzotykiem w grze, obok Bad Juju, a teraz... (choc mi o wiele lepiej gra mi sie Hawkmoonem) A teraz co ? Nie mam prównania. To mój pierwszy exotic. A teraz to jest jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) handcanon na multi.Rozumiem, ze sila w PvP to regenracja zdrowia ? Plus obrażenia od ognia po trafieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To dobrze mi się trafiło z tym bounty na niego A jeszcze co do PvE - to jak pewnie nie zdarze wbic 3 ranka w crucible zeby moc kupic tego saterienne rapier z firefly to co jeszcze polecacie jako taka pierwsza podstawową bron ? Chyba, ze Thorn i na PvE wystarczy zanim nie zrobie jakiegos raida i cos nie poleci ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Dawać Gjallarhorna ta gra mnie nie lubi. Wczoraj VoG x3, Crota x1, Nightfall x3 i samo guvno obesrane Edytowane 25 Marca 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Czekaj na jakis drop - bo na PvE najbardziej przydaja sie bronie z dodatkowymi obrazeniami typu Void, Solar, Arc. Thorn nie ma obrazen od ognia - ma Kinect DMG, ale zatruwa przeciwnikow, mozesz spokojnie go rozwijac, na multi to juz kwestia preferencji - mi bardziej siedzi Hawkmoon, ktory takze ze swoimi perkami, typu 2 randomowe kule w magazynku zadaja wieksze obrazenia +agresive balistic kosi niemilosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 OK to tak zrobie Na razie za wielkiego wyboru na pvp nie mam ale jestem zadowolony Jakby wpadl kiedys Hawkmoon albo TLW to będę mógł przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja wczoraj wieczorem VoGa zagralem i drop z tylka Chociaz trzecie patient and time wpadlo... poszlo na czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ojć, coś bungie ostatnio skąpi z dropem... wczoraj też z 3xnightfall, 3xvog hard i 1x crota wypadł mi tylko black hammer, którego miałem i nic więcej... same shardy, energy, statek, skuterek i opaska... żadnego egzotyka... Porobię jeszcze weekly strike'i dla coinów i robię przerwę do wtorku, chyba że będziemy robić flawless, ale większość z mojej głównej ekipy będzie grać w Bloodborne'a, a przynajmniej tak się zarzekali... Wczorajsze 3 próby (2xvog i 1xcrota) się nie powiodły... 1x na vogu zawiniłem ja, bo na samym początku ustrzelił mnie goblin... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Potwierdzam, skąpi jak cholera. W poniedziałek, jeszcze przed resetem, po raz ch... wie który ubiłem Omnigul w Nightfall, za co dostałem... Ascendant Energy. Za wczorajszy Nightfall było już lepiej, bo wpadł Helm of Inmost Light dla Titana, ale później nastąpił szok... Dołączyłem do znajomków na końcówkę Croty (normal), po kilku próbach ubiliśmy bossa, a ja dostałem... NIC!!! Zero, absolutne koorva NIC... Nie - nawet shardów, ani energy... Nie mam pojęcia, czym sobie zasłużyłem na takie traktowanie, ale pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Wczorajsze 3 próby (2xvog i 1xcrota) się nie powiodły... 1x na vogu zawiniłem ja, bo na samym początku ustrzelił mnie goblin... A później ja dałem dupy:/ Edytowane 25 Marca 2015 przez Logan Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Chyba wybrałem dobry tydzień na rozpoczęcie przerwy od Destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Nie gram już w to (pipi). Dzięki wszystkim za gre. Dzisiaj tylko zrobię weekly z madithem bo obiecalem i koniec #tylkodobregry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wczorajsze 3 próby (2xvog i 1xcrota) się nie powiodły... 1x na vogu zawiniłem ja, bo na samym początku ustrzelił mnie goblin... a 2 proba - dokad doszliscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W co będziesz grał orion? ^_^ Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Nie gram już w to (pipi). Dzięki wszystkim za gre. Dzisiaj tylko zrobię weekly z madithem bo obiecalem i koniec #tylkodobregry Mięczak Nie poddawaj się Paradoksalnie, po tym jak mnie wydupczył Crota (ZERO lootu) mam ochotę na więcej Destiny. Moim celem jest platyna i kiedyś mam zamiar go osiągnąć, dopiero wtedy z czystym sumieniem odstawię grę na półkę, okazjonalnie do niej wracając, by popykać w multi, które akurat mi bardzo przypadło do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Nie gram już w to (pipi). Dzięki wszystkim za gre. Dzisiaj tylko zrobię weekly z madithem bo obiecalem i koniec #tylkodobregry Ja wczoraj już nie włączyłem Destiny... Czas ograć zaległości, bo to co chciałem to zrobiłem, a Croty nie lubię grać, a jak już gram, to nie dostaję rękawiczek lub głowy do Huntera, więc tylko tą postacią nie mam 32 poziomu... Ja jeszcze 2x weekly, ale jak mnie najdzie i jutro zobaczę co będzie sprzedawał Xur... Wczorajsze 3 próby (2xvog i 1xcrota) się nie powiodły... 1x na vogu zawiniłem ja, bo na samym początku ustrzelił mnie goblin... a 2 proba - dokad doszliscie ? Przed oracle'ami na Templarze ustrzelili Logana... potem pograliśmy Crotę, ale wskakiwanie nam nie wychodziło i przeszliśmy ją normalnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Nie gram już w to (pipi). Dzięki wszystkim za gre. Dzisiaj tylko zrobię weekly z madithem bo obiecalem i koniec #tylkodobregry Mięczak Nie poddawaj się Paradoksalnie, po tym jak mnie wydupczył Crota (ZERO lootu) mam ochotę na więcej Destiny. Moim celem jest platyna i kiedyś mam zamiar go osiągnąć, dopiero wtedy z czystym sumieniem odstawię grę na półkę, okazjonalnie do niej wracając, by popykać w multi, które akurat mi bardzo przypadło do gustu. Mówi ten co gjallarhorna dostał z PvP. Jakbys przez 2 miechy robił wszystko co się da i (pipi) dostawał od gry też byś się wkurzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ktoś chętny na weekendzik pomóc mi zrobić Raid'a ? Jestem tytanem na 27,5 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wczorajsze 3 próby (2xvog i 1xcrota) się nie powiodły... 1x na vogu zawiniłem ja, bo na samym początku ustrzelił mnie goblin... a 2 proba - dokad doszliscie ? Przed oracle'ami na Templarze ustrzelili Logana... potem pograliśmy Crotę, ale wskakiwanie nam nie wychodziło i przeszliśmy ją normalnie... To na czym polegliscie ? na spiewaczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Mówi ten co gjallarhorna dostał z PvP. Jakbys przez 2 miechy robił wszystko co się da i (pipi) dostawał od gry też byś się wkurzyl. Akurat Gjallarhorna dostałem dołączając do znajomków na walkę z Nexusem w Weekly Nightfall - z PvP dostałem Suros Regime Ale fakt... nie napracowałem się zbytnio w obydwu przypadkach Dziś przeszedłem całego Crotę na Normalu i jakaś część mnie łudziła się, że jednak na koniec coś dostanę, że sama walka z bossem wcześniej to był jakiś glitch, coś się zacięło itp... Niestety - Normal nic mi w tym tygodniu nie przyniósł (oprócz Shardów i Energy ze skrzynek i na każdym z etapów, za wyjątkiem finału). VoG na Hard (znów ledwie końcówka) to również jakieś popłuczyny - Shader i Energy - awesome... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi