Wredny 9 707 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Póki co przekazuję je dla innych, początkujących postaci. Jak zacznie mi się kurczyć przestrzeń to zmielę Czekam na ten update, powiększający ładowność Vault'a, bo też zbieram wszystkie egzotyki Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Polską wersję Ride Along nagrałem. 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 W 15 minut do zrobienia Szkoda, że w rotacji nie ma dwóch strików z Marsa: Undying Mind i Dust Palace które są exlusivami na Playstation, mielibyśmy 8 strików a tak pykamy w 6 w czasie nightfalla i weekly. W dwóch robiliśmy w 20 min Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) Hmmm, byłbym dniem dzisiejszym ukontentowany niemalże w 100% gdyby na Crocie wpadła mi głowa dla Warlocka. Ale plan został w większości wykonany. Dzień zaczął się średnio bo po wykonaniu pod rząd trzech Nightfalli nie było z czego się cieszyć. 2 razy shardy i raz The Devil You Don't. Poczciwy Hand Cannon ale na 300 demage i Fatebringerowi może buty czyścić. Potem weekly, ale to oczywiście dla samych coinów. Ale to był tylko przedsmak. Z trzy razy rozegranego samego Atheona wypadły mi raz stateczek, ale potem The Last Word i Vex . Na Crocie? Łapa dla Tytana, więc temu już tylko pozostaje wymaksować armor i nafarmić 110 tych jego elementów do upgrade'u. Od szczęścia i 3 x 32 lvl dzieli mnie tak naprawdę hełm dla Warlocka. Może w przyszłym tygodniu. Shardów też mam już wystarczająco, żeby od razu wymaksować i Warlocka jak droga do 32 się otworzy Ale na sam koniec stało się coś jeszcze dziwnego. Po wszystkim, po całym dniu grania skacze po postaciach, żeby porobić porządek i rzeczy powkładać do Vaulta i kiedy zalogowałem się na Warlocka to na orbicie wpadł mi... The Last Word. Mówię sobie, cholera przerzucałem go z aplikacji i z takim opóźnieniem się pojawił? Wchodzę przez postać przez telefon na egzotyka i Move to Vault. A w nim... zdublowany The Last Word. :o Zmielę i będzie shard bo nie ma miejsca na trzymanie 2-óch egzemplarzy tych samych broni. Edytowane 31 marca 2015 przez Voytec 2 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ale to był tylko przedsmak. Z trzy razy rozegranego samego Atheona wypadły mi raz stateczek, ale potem The Last Word i Vex to się nazywa szczęście, ja po zrobieniu moim Hunterkiem nightfall dostałem Heart of the Praxic Fire dla Warloka i od razu poszedł na przemiał, na szczęście dzień uratowało bounty quest na Thorna, a więć następny tydzień przebiegnie na jego zdobycie i otarcie łez po braku Last Worda i Gajallarhorn-a (może św.Mikołaj w piąteczek na święta coś z tego przyniesie ^_^ ) Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Można grać Nightfalla ? Pytam się bo w poprzednim tygodniu zrobiłem nightfalla Tytanem. Czyli jak teraz zrobię to wypadnie jakaś nagroda ? Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Można grać Nightfalla ? Pytam się bo w poprzednim tygodniu zrobiłem nightfalla Tytanem. Czyli jak teraz zrobię to wypadnie jakaś nagroda ? Co wtorek jest reset i tydzień zaczyna się od początku a co do nagrody to już inna para kaloszy ^_^ "jakaś" na pewno będzie Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Dostałem pierwsze exotic bounty i wybrałem Thorn'a z ostatnim challenge może być problem bo muszę zabić xyora czy jakoś tak Cytuj
piotros 220 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ostatnia walka nie jest taka zła jak się ją robi w 3 osoby. Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. Jak będziesz potrzebował pomocy z ubiciem wiedźmy xyor, to daj znać, pomożemy... Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. właśnie coś będę musiał kupić albo znaleźć z voidem, jakieś porady możesz udzielić co do tego zadania (broń/sposób gry/miejsce)?? Ja niestety do tej pory (tak mnie pochłoną PvE) że nie zrobiłem ani jednego meczyku w PvP (do tej pory nie istniał ten tryb dla mnie) Cytuj
hniv 5 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Bylby ktos chętny do pomocy z nightfallem? Bede mial czas od 17 do północy. Jak cos wyślijcie zaproszenie. Cytuj
madith 7 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 @cottage shotgun/fusion na void i jedziesz. Ja zrobiłem jednego wieczoru z zielonym fusion rifle od gun Smitha. Najlepiej chyba control grać i zabijać przy flagach ale to już jak komu wygodnie :-) Ważne żeby mieć powyżej 0,4 kd bodajże wtedy zawsze wychodzisz na plus. Im lepsze kd tym szybciej skończysz. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ostatnia walka nie jest taka zła jak się ją robi w 3 osoby. Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. Jak będziesz potrzebował pomocy z ubiciem wiedźmy xyor, to daj znać, pomożemy... Ok,dzięki. Chciałbym dzisiaj lub jutro zrobić także Nightfalla więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc to byłbym wdzięczny Cytuj
hniv 5 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Mroku to jeszcze jedna osoba i jedziemy z nightfallem. Ja mam huntera na 31 lv. 1 1 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Mógłbym pomoc, warlock 31, będę chwile po 15 w sumie. Mogę zresztą wszystko robić dziś 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Cholera zrobiłem tego Nightfalla i dostałem.... 12 strange coinsów. Szieeet nie wiem co powiedzieć, miałem nadzieję że dostanę jakiś exotic armor a tu takie gow.no Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 No czasem tak bywa. Uzbierałem już trochę tych coinsów,może u xura kupię 2 rzeczy jak będzię coś ciekawego i jeden engram. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 No czasem tak bywa. ...... i jeden engram. to już inna waluta Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) No czasem tak bywa. ...... i jeden engram. to już inna waluta Wow, serio ? No co ty nie powiesz Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Podkradniete z fb... jak wejdziecie na bungie.net na swoje postaci i poczekacie to sie cos zacznie dziac. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. właśnie coś będę musiał kupić albo znaleźć z voidem, jakieś porady możesz udzielić co do tego zadania (broń/sposób gry/miejsce)?? Ja niestety do tej pory (tak mnie pochłoną PvE) że nie zrobiłem ani jednego meczyku w PvP (do tej pory nie istniał ten tryb dla mnie) Primary bronie są tylko dwie z void'em: auto rifle Atheon's Epilogue, który wypada z VoG'a i hand cannon Word of Crota, który wypada z Croty hard'a. Ja robiłem chyba z Atheonem, ale go nie używałem, tylko fusion rifle rare (niebieski) z void'em, bo innego nie miałem... Jak masz może Corrective Meassure z VoG'a, to go polecam. Używam go do tej pory... Ja jak przysiadłem, to w 2 dni zrobiłem to bounty i powiedziałem sobie - nigdy więcej! To jest chyba najgorsze bounty w całej grze... Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. właśnie coś będę musiał kupić albo znaleźć z voidem, jakieś porady możesz udzielić co do tego zadania (broń/sposób gry/miejsce)?? Ja niestety do tej pory (tak mnie pochłoną PvE) że nie zrobiłem ani jednego meczyku w PvP (do tej pory nie istniał ten tryb dla mnie) Primary bronie są tylko dwie z void'em: auto rifle Atheon's Epilogue, który wypada z VoG'a i hand cannon Word of Crota, który wypada z Croty hard'a. Ja robiłem chyba z Atheonem, ale go nie używałem, tylko fusion rifle rare (niebieski) z void'em, bo innego nie miałem... Jak masz może Corrective Meassure z VoG'a, to go polecam. Używam go do tej pory... Ja jak przysiadłem, to w 2 dni zrobiłem to bounty i powiedziałem sobie - nigdy więcej! To jest chyba najgorsze bounty w całej grze... Mix Atheon, Fusion i Truth i po czterech meczach miałem bounty zaliczone Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi