Voytec 2 761 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 No to plan wykonany w 100%. Hełm dla Warlocka po Crocie na hardzie wpadł wiec 3x32 lvl to droga w pełni otwarta. Zabraknie jeszcze gdzieś kilku shardow, ale Tytan i Warlock maja niezaliczone Croty praktycznie cale wiec myślę, że shardy powpadaja jeszcze. W końcu będę mógł pograć w inne gry Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) Zobaczcie wtyczkę do Chrome o nazwie Destiny Item Manager: https://chrome.google.com/webstore/detail/destiny-item-manager/apghicjnekejhfancbkahkhdckhdagna Na jednym ekranie możecie zobaczyć wszystkie swoje postacie oraz vault, można przerzucać broń i elementy zbroi między postaciami, działa to o wiele szybciej niż przez stronę bungie.net Można też tworzyć setupy broni i zbroi na każdą postać pod każdy rajd (czy nawet wybrany fragment) i PvP dostępne jednym kliknięciem. Jednym słowem - rewelacja. Edytowane 2 kwietnia 2015 przez Pryxfus 5 Cytuj
Nak 38 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Nie bardzo mi się chce ryć 214 stron więc zapytam: czy dla samego singla warto kupić Destiny? Ktoś może określić długość rozgrywki? Chciałem kupić ojcu, który jest fanem Halo, ale nie gra w multi, a że to Bungie i takie tam, to się zastanawiam, bo gra w sumie dość podobna patrząc po demku. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ta gra nie ma singla. Mam nadzieję, że pomogłem Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) Singiel jest tak pociety i tak przedstawiony, ze jezeli tata nie ma samozaparcia i nie bedzie w miedzy czasie czytal zwalonych kart na bungie.net to watpie by cokolwiek z niego zrozumial, ale strzela sie fajnie. W pojedynke to gdzies tak 8h gry. Edytowane 2 kwietnia 2015 przez easye Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Nie bardzo mi się chce ryć 214 stron więc zapytam: czy dla samego singla warto kupić Destiny? Ktoś może określić długość rozgrywki? Chciałem kupić ojcu, który jest fanem Halo, ale nie gra w multi, a że to Bungie i takie tam, to się zastanawiam, bo gra w sumie dość podobna patrząc po demku. ABSOLUTNIE NIE. Jeżeli chcesz kupić tą grę dla samego singla to byłby to najgorszy z możliwych zakupów. W Destiny ten tryb to samouczek świata gry i jej mechaniki z dramatycznie nudną narracją i rolą Petera Dinklage. Dla całej reszty bym Ci grę polecił, ale nie dla tego 10-godzinnego niczego czym jest tryb single player. Cytuj
Nak 38 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ok, dzięki za pomoc, poczekam aż będzie w plusie (w 2019). Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. Jak będziesz potrzebował pomocy z ubiciem wiedźmy xyor, to daj znać, pomożemy... To chyba najłatwiejszy moment w multi 6 meczyków wystarczyło na wbicie tego. Moje K/D 2.67 czasami spadnie do 2.00 Teraz tego xyora ubić.. Ubiłem go ! Zrobiłem to z kolesiem on akurat też tego potrzebował Zanim forumek by się obudził to bym to 10 razy zrobił jak nie lepiej hehe Edytowane 2 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Fajna ta apka do google, ale na bank to Prima Aprilis, więc się podniecać nie będę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Fajna ta apka do google, ale na bank to Prima Aprilis, więc się podniecać nie będę. Czemu? Właśnie jej używam i działa jak złoto Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 OK, znalazłem, użyłem i faktycznie śmiga. Mam pewne wątpliwości co do używania tego programu (kwestie infiltracji itp), ale na razie wygląda to fajnie:) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Jedyny jej minus to to, że jest tylko na Chrome, wolałbym na Firefoxa. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko by pokazywała co którą postacią mam już zrobione. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Co dzis ciekawego u xur'a? Najsłabsza egzotyczna wyrzutnia rakiet czyli Dragon’s Breath w ten tydzień chłop się nie popisał Edytowane 3 kwietnia 2015 przez Cottage Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) ale sa Dont Touch Me dla Hunterow: Wieża Speakera, przy barierkach. Edytowane 3 kwietnia 2015 przez easye Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) (pipi)a mać to już trzeci lub czwarty raz gdzie ten żyd ma zbroję dla tytana ale trzeba oczywiście tego (pipi)ego DLC mieć Edytowane 3 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Niby dlaczego ? Nie mozesz ich kupic bez dodatku ? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Trzeba mieć dodatek The Dark Below bez tego ani rusz,bungie to banda s(pipi)ieli Warto kupic to DLC ? Bo grac bede jeszcze dlugo w ta gre Edytowane 3 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Jak planujesz dużo jeszcze w nią grać, to warto, bo przynajmniej pograsz w nowy raid i zdobędziesz uzbrojenie na 36 poziom światła, co da Ci sumarycznie 32 poziom postaci. No i dzięki temu będziesz przygotowany na nowy dodatek... Rozważ jeszcze kupno expansion packa (2 dodatki) zamiast samego pierwszego dodatku. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Jak planujesz dużo jeszcze w nią grać, to warto, bo przynajmniej pograsz w nowy raid i zdobędziesz uzbrojenie na 36 poziom światła, co da Ci sumarycznie 32 poziom postaci. No i dzięki temu będziesz przygotowany na nowy dodatek... Rozważ jeszcze kupno expansion packa (2 dodatki) zamiast samego pierwszego dodatku. No tak tylko jestem ciekaw z kim mialbym zagrac,juz nie mowie o przejsciu. Jeszcze Raidu z podstawki nie przeszedlem. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Jak to z kim? Znalezienie ekipy do grania to nie problem. Forum, grupy na fejsie. Potem już samo leci - znajomi znajomych. Wystarczy chwile zaangażowania żeby znaleźć kilku znajomych, a potem to już efekt kuli śniegowej. Jak zaczynałem grać w Destiny to miałem 4 znajomych na psn. Teraz mam ponad 30 i mnóstwo ekip do grania. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Same here. Dla planujacych grac w Detiny jeszcze dlugo to wrecz frzeba kupic dodatki, niestety tak zaplanowana zostala polityka w przypadku Destiny ze gra wrecz zmusza do kupna dodatkow. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Filmik z Moon'a https://youtu.be/bHBoNoLsqFM 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi